13 things for the home

Konkurrence : vind en lækker clutch fra ECCO

Desktop121

Sponsoreret

Hej søde læsere. Jeg tog mig lige lørdag/søndag blogfri. Jeg sidder med en kæmpe opgave der skal afleveres snart, og forsvares mundtligt i april. Men så tænkte jeg, at det ville være den bedste måde at starte mandagen på, med en lækker konkurrence til jer. I kan nemlig vinde en lækker clutch fra ECCOs effortless style kollektion (hvor mine sko på billedet også er fra). Den er i den fineste støvede mintgrønne farve, og så er den lavet af smørblødt læder, med fine metaldetaljer i børstet nikkel. Den har en håndledsrem, og to rum som lukkes af en fælles lynlås. Den er simpelthen så fin.

Jeg synes virkelig den er smuk, og helt perfekt til foråret og sommeren. Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at ‘like’ min facebookside her, og derefter skrive en kommentar i indlægget herunder med jeres navn (husk rigtig email, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder. Kun jeg kan se din email). Hvis I vil læse lidt mere om tasken/kollektionen, kan I gøre det her. Men ellers vil jeg ønske jer held og lykke.

Konkurrencen slutter d. 23 marts kl. 10.00, og vinderen offentliggøres senere samme dag.

Ikke-navngivet-2

133 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 things for the home