Noget om biler og skuddrama

Instagram # 27

Desktop122

Follow me on instagram @linesofiegyldholm

Et lille indlæg, bare for at sige hej. Min weekend er fyldt op med dejlige aftaler som jeg glæder mig rigtig meget til. Så måtte vejret bare godt blive en lille smule bedre. Ej og så har jeg lige føntørret mit hår, og så eksploderede min føntørrer, hold kæft hvor blev jeg forskrækket, og fy for satan en lugt. Man tænker ikke over at sådan noget jo kan ske, men jeg kan love jer for, når det sker så tror man virkelig man skal dø. Så nu står den på føntørrer shopping, nok det mest kedelige at shoppe, men også total uundværligt.

Jeg vil lige minde jer om at deltage i min super fede konkurrence, hvor I kan vinde en smuk mintgrøn clutch fra ECCO her (den slutter om 2 dage nemlig, så husk at vær med).

Og så håber jeg ellers bare I får en fantastisk weekend allesammen.

Ikke-navngivet-2

7 kommentarer

 • Malene

  Du skal vide, at din tøjstil (og din stil generelt) er til stor inspiration for mig. Jeg har netop lige købt de mørkeblå adidas-sneakers, du postede sidste uge, hjem – og jeg elsker dem. Tak fordi du inspirerer 🙂

  KYS Malene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Malene. Det er jeg glad for at høre. Du bliver virkelig glad for dem :)! KYS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh,is i solen <3

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Line Sofie! Jeg så dig i dag på Assistens Kirkegård, og du må virkelig undskylde, hvis jeg stirrede lidt for meget, men jeg blev vidst helt starstruck, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Søde Ditte. Åh det lagde jeg faktisk slet ikke mærke til 🙂 Næste gang så kom endelig over og sig hej :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej med føntørreren, man tror virkelig bare at der går ild i alt.

  Ps. Ono er sød som altid.

  http://saraeline.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om biler og skuddrama