Summer Swimsuit # 2

Art

Desktop123

Illustrations here

Åh jeg har været rigtig syg de sidste mange dage. Nu håber jeg på bedring dog. I dag var jeg på tur med min mor og lillebror, og vi kom forbi en butik der blandt andet solgte disse fine posters. Jeg købte ham i den stribede t-shirt og skyndte mig derefter hjem, for at se hvor de er fra. Så jeg har lige fundet dem frem til jer, jeg synes de er lidt sjove. Og så ville jeg selvfølgelig bare lige stikke hovedet ind og sige hej.

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • Jeg er helt vild med hende med svanehovedet!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med billedet af svanen og påfuglen, de er altså ret cool. Og rigtig god bedring til dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Åh, hvor er de seje. Er helt vild med Frøken Svane. Tak for tippet.

  Har desuden bemærket, at du slettede dit indlæg med salgsting, som du postede forleden. Nu kan årsagen hertil selvfølgelig være, hvilken som helst, men jeg håber ikke du tog min kommentar ilde op. Det var mere en venlig “hey.. måske du ikke havde tænkt det fra dette perspektiv, hvilket jeg tror du vil synes er vigtigt” ift. tillid og sponsorer fremover.
  (Du er velkommen til at slette denne kommentar, når du har læst den. Ville bare lige understrege min mening med kommentaren, så du ikke unødvendigt går rundt og måske er ked).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Elena 🙂 Nej nej, slet ikke. Jeg slettede indlægget da jeg havde solgt flere af tingene og ikke fået lagt et nyt på 🙂 Sponsorgaven ift. ECCO var skoene, ikke tasken, og derfor sælger jeg tasken, men jeg tog slet ikke din kommentar ilde op, jeg er glad for du er ærlig og skrev det på en fin måde :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte! Den øverste til højre og nederste til venstre ryger straks på ønskelisten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Swimsuit # 2