Friday Outfit

Instagram # 26

Desktop118

En lille kollage af nogle af mine seneste instagrambilleder (linesofiegyldholm). Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Min weekend har budt på lidt af hvert: god mad, bytur, glæde, dans, en smule skuffelse, lidt tømmermænd og så påtænker jeg at bruge aftenen i selskab med min skønne roomie, en varm pizza og en iskold sodavand. Måske vi lige krydrer den, med lidt tæpper og en film. Den perfekte måde at slutte en weekend af på, inden en ny lang uge går igang i morgen. Nyd det sidste af jeres søndag.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Outfit