Valentine's Day Gifts For Her (... and him) For Under 300 kr.

Hello there

IMG_0959 IMG_5417 IMG_5768Så gik der næsten en uge herinde uden lyd. Jeg er virkelig dårlig til at adskille det private og bloggen. Så når noget måske ikke lige går præcis som det skal for mig, sådan helt privat, så kan jeg næsten ikke holde ud at skulle blogge. Jeg lægger måske for meget i dét at blogge, for jeg vil ikke smitte med dårlig stemning eller andet. Men nu kunne jeg mærke det var for længe siden. Der er også sket noget godt, mit kamera er nemlig kommet. Det betyder at jeg igen kan begynde at tage billeder, og poste billeder af outfits et par gange om ugen herinde. Så bliver der en masse variation, og det har jeg virkelig glædet mig til. Hermed er der lige taget hul på det med blogging igen. I morgen skal jeg til et mega spændende møde, hvis det bliver til noget skal jeg nok involvere jer. Irriterende type, men jeg venter lige med at sige mere. Hav en rigtig dejlig dag.

Ikke-navngivet-2

12 kommentarer

 • Det er virkelig nogen overdrevet smukke billeder.

  Selvom du måske har det skidt privat, og ikke vil skabe dårlig stemning, så er det altså okay ikke at give lyd fra sig, bloggen skal ikke tage alt din tid, hvis du ikke har lysten eller tiden <3

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Uh delish! Hvor er jakken fra? Evt link hvis den er ny? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jakken er fra Zara, men den er et par år gammel, desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juuhuuu, dejligt at have dig tilbage. Jakken er altså helt fantastisk! 😀

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  wauw, nogle smukke billeder med smukke dig! Det ligner næsten billeder til et album cover, haha. Hvornår kommer din single ;)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha tak <3 singlen er på vej – den hedder BEING SINGLE 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Du er indbegrebet af skønhed på en helt særlig, speciel og fantastisk skandinavisk måde. Som pige bliver man ærlig talt en kende misundelig over een enkelt pige har så mange smukke og naturlige træk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   woooow sikke en flot kommentar.. bliver helt vildt glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Line
  Jeg vil ikke sige så meget – andet end at det er virkelig dejligt, at du er tilbage. Jeg holder jo så meget af din blog 🙂
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine's Day Gifts For Her (... and him) For Under 300 kr.