Dating

Sexy Monday

lingerie

1. here    |    2. here    |    3. here    |    4. here    |    5. here    |    6. here    |    7. here    |    8. here    |    9. here    |    10. here    |    11. here    |    12. here    |    13. here    |    14. here    |    15. here    |    16. here    |    17. here    |    18. here

Det er jo langt fra en hemmelighed, at jeg har en meget stor svaghed for undertøj. Det har jeg efterhånden skrevet ofte herinde, og desuden har jeg delt et utal af links og kollager til fint undertøj. Så det er jer, som har fulgt med herinde længe nok klar over. Denne her kollage oser lidt mere af sex, og jeg har tilføjet lidt masker og noget bare for at pifte mandagen lidt op. Jeg synes dog ikke det er vulgært, jeg synes faktisk, det er noget rigtig fint legetøj. Derfor håber jeg ikke, der sidder nogen og får deres mandagsfrokost galt i halsen, meeen mon dog. Jeg er vild med bodysctockings og blonder, som I ved, og alt ved ovenstående kollage synes jeg er sexet og lækkert. Hermed at tippet givet videre.

Jeg håber I får en forrygende mandag, personligt er denne uge, min allersidste uge i praktikken og så står resten af januar på eksamenslæsning til en 50 minutters mundtlig eksamen, jeg dog stadig ikke aner, hvad dato finder sted. Så det er lidt presset. Men jeg bruger lidt arbejdstimer på at læse op også, så er jeg på den sikre side.

ps. har I set mine nye ‘klyngekammerater’ oppe i topbaren? Jeg er i hvertfald rykket, og jeg glæder mig til at ligge blandt klyngens mega seje bloggere.

My love for laces, body stockings and sexy black lingerie never ends. 

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Nanna

  Hej Line Sofie,
  Helt ude af kontekst, men håber du vil svare.
  Kan du huske du har blogget om den gode morrocanoil? Kan man stadig få den til de billige penge på ebay? jeg kan nemlig ikke.
  jeg elsker din blog og ærlighed.
  kh nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej Nanna.

   nej det tror jeg ikke længere man kan, desværre 🙁

   Kh, og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Et mærke der lave flot undertøj er ‘For Love and Lemons’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   UH det skal jeg lige tjekke ud, tusind tak for tip :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Okay wow ja.. det har du ret i!! TAK for tippet!!! har lige tjekket det ud !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating