The Casual Look

Noget om afsked, mit studie, tulipaner og chokoladekage

Desktop113Så kom dagen som var min allersidste i praktik. Jeg havde en lækker chokoladekage fra lagkagehuset med, og var klar til at sige farvel. Det var underligt at skulle sige farvel og vide at jeg ikke møder op igen på mandag kl. 8.15 som jeg plejer. Mine kolleger havde købt en stor smuk buket tulipaner, som er min yndlingsblomst, og vi hyggede os med kaffe og kage. Jeg har desuden brugt hele ugen på at afslutte de projekter jeg har haft, og tage afsked med familierne.

Til jer der har spurgt ind til min uddannelse, så kan jeg fortælle, at læser jeg til socialrådgiver. Jeg var i praktik i Børnefamiliecenter København hvor jeg sad i sikkerhedsplansgruppen. Jeg har arbejdet med højrisikosager, og en sikkerhedsplan er en foranstaltning hvor alternativet er anbringelse. Det har været helt vanvittigt spændende, meget hårdt og lærerigt. Og nu er det hele slut. Jeg ved sgu ikke helt om jeg skal grine eller græde, så lige nu har jeg gjort hovedrent, vasket sengetøj og tøj, sat mine tulipaner i vand, og sidder nu og nyder et stykke af den chokoladekage vi ikke fik spist op.

I aften har jeg besluttet mig for at bestille noget lækkert fra just-eat, sætte en god film på og nyde roen i hovedet. Prøve at slappe af og forstå at nu skal jeg ikke længere tilbage. Weekenden kommer til at bestå af en fandens masse eksamenslæsning, for foran mig venter en 50 min. mundtlig eksamen d. 20 januar, så jeg har meget at kigge på.

Jeg håber I har haft en dejlig uge, og får en fantastisk weekend.

Ikke-navngivet-2

9 kommentarer

 • Mette

  Hej Line Sofie

  Fedt at få at vide hvad du læser – tak fordi du delte det med os.

  Jeg blev selv færdig som socialrådgiver for et år siden. Nu står den på barsel, men glæder mig til at komme ud og bruge alt dét, jeg har lært. Der er mange muligheder indenfor vores fag, så det er fedt! Glæder mig på dine vegne…

  Pøj pøj med eksamen – “been there – done that” :o)

  Kærlig hilsen
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej Mette

   Tusind tak, ja det er spændende, jeg glæder mig til at være helt færdig 🙂

   Kh
   Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende og jeg ønsker dig alt godt! Der brug for dygtige socialrådgivere i verden. Og, så vil jeg lige sige at du er utrolig smuk. You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Spændende! Læser selv til socialrådgiver.
  Der var ikke mulighed for at få job som studentermedhjælper? Det hører man jo tit om 🙂
  Pøj pøj fremover med studiet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine T.

  Hyggeligt indlæg 🙂

  Pøj pøj med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er et spændende job. bliver færdig som socialrådgiver den 21/1 (håber jeg) har selv fået arbejde inden for børne og unge området. God fornøjelse med studiet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tusind tak. Ja rigtig spændende, og god fornøjelse i dit nye job :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hej Line Sofie:)
  Jeg troede at du læste kinastudier? Hvornår er du startet med at læse til socialrådgiver? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Casual Look