Summer Inspiration

Just do it

sportsport

 1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  |  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here  |  23. here  |  24. here  |  25. here  |  26. here  |  27. here  |  28. here  |  29. here  |  30. here

Jeg ligger lige nu, og nyder jeg har ferie. Jeg har tændt stearinlys, drikker en stor kop te, og kigger ud på regnen. Men jeg er også vanvittigt øm. Jeg føler jeg er blevet banket med et bat i nat. Jeg trænede igår, og især mine ben og baller er i brand næsten. Det er vist januar måned der er fokus på ben/baller på de hold jeg går på i FW, så det er nok derfor jeg er så smadret. Men da jeg kom hjem fra træning igår, tænkte jeg at jeg godt kunne tænke mig at købe lidt nyt træningstøj. Jeg er glad for det jeg har, men jeg vil gerne have lidt mere at skifte imellem. Det er fantastisk at føle sig lækker, selv mens man træner og sveder. Så jeg kiggede forskellige sider igennem for flot træningstøj, og endte med at finde (alt for) meget jeg gerne ville eje. Derfor blev det også til en kæmpe kollage, men jeg håber I kan bruge det (de tager virkelig en krig at lave). Der er virkelig mange lækre ting, og fedt tøj til træning.

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Jeg har det på helt samme måde med træningstøj! Imponerende hvor meget du har fundt, haha 🙂 Har selv kigget på meget af det og skal helt sikkert også snart have investeret i noget nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Sikke mange lækre ting du har fundet 🙂 Er især vild med sættet nr. 12 og 14! Din collage er vildt flot – hvilket program bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager 🙂 Er især vild med tasken nr. 15, den er bare så smuk! Og elsker de der leggings nr. 28 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   OGSÅ mig .. overvejer VIRKELIG nr. 28. Tasken er lidt et drømmekøb, den er lidt dyrere jo ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Inspiration