Jeg har lige købt

Hair Hair Hair

Hair

Jeg har fået langt hår. Mit hår vokser med lynets hast, og det skal man jo ikke brokke sig over, men nu har det nået en længde hvor jeg virkelig ikke synes det er pænt. Det er som om der er to slags langt hår for mig; pænt langt hår, og ulækkert langt hår. Ulækkert synes jeg det bliver når det er for langt. Og den grænse har mit passeret. Det er simpelthen for langt nu. Jeg er træt af det, og jeg synes næsten kun det er pænt i hestehale eller opsat på anden måde. Jeg har lavet denne kollage for at inspirere mig selv lidt, til noget pænt langt hår, men jeg har altså bestilt tid til at få klippet en pæn bid af, her efter eksamen. Det trænger selvfølgelig også, spidserne er ikke helt sunde. Jeg glæder mig til at få klippet det, så det igen ser sundt, smukt og lækkert ud. Jeg ved godt det er underligt, men kender I ikke det, I kan se en pige med så langt hår at det ser lidt ulækkert ud, og man tænker ‘ej så klip det dog, det ville være så meget pænere’? Eller er det kun mig der har det sådan. Altså hår ned til numsen f.eks. er virkelig ikke pænt. Og det er faktisk der jeg er ret tæt på at være. ad. Men her er lidt inspiration, hvis I er andre der er lidt trætte af jeres meget lange hår.

Ikke-navngivet-2

10 kommentarer

 • Lææækkert hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! er vild med den store knold med de hvide blomster i. Super fint!
  Jeg har et tip til en nem og flot frisure til langt hår! 🙂 Se den her http://lilleogvaagen.marielouiseotto.dk/?p=1121

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min veninde har en grundregel om, at hår ikke må være længere end albuerne, for så er det ulækkert. Jeg havde aldrig tænkt over det før, hun nævnte det for et par år siden, og siden da har jeg set mange personer, som netop lige har den magiske grænse til ned over albuerne, og så bliver det tungt og slasket, i stedet for langt og lækkert. Så jo, jeg kender helt sikkert godt det med, at fok har FOR langt hår. Klip det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   PRÆCIS.. 🙂 jeg er helt helt enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Hej søde Line Sofie. Tak for nogle inspirerende billeder! Jeg selv har halvlangt hår og kunne også godt tænke mig at det blev lidt længere. Mit problem er bare at jeg ALDRIG har løst hår. Jeg synes simpelthen ikke det klæder mig (måske fordi jeg altid har det sat op). Hvad gør du for at dit hår altid ser så sundt og lækkert ud når det er løst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej med dig 🙂

   Jeg bruger rigtig mange produkter til mit hår, eller dvs. jeg bruger produkter hver dag så det holder sig meget sundt og blødt.
   Jeg bruger lige pt to produkter fra Maria Nila jeg kan anbefale, det ene er: True Soft Argan oil som jeg bruger i spidserne efter jeg har været i bad og mit hår er håndklædetørt, og det andet er Luminous Colour Hair Lotion, som heller ikke skal vaskes ud. Det er ligesom en rigtig god ‘creme’ til håret. Desuden bruger jeg en beskyttelse når jeg skal tørre mit hår, den er fra Purely Professionals, og du kan søge her på bloggen, så kan du finde den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Jeg kender det SÅ godt. Jeg gik i skole med en, som havde fååårking langt hår. Det gik ned over numsen, og det så virkelig bare kikset ud. Jeg er ellers vild med langt hår. Men som du siger: langt smukt hår og ikke langt ulækkert hår. I det her tilfælde; langt kikset hår.. Det er bare ærgerligt, at man ikke klipper det til en eller anden virkelig fin frisure, nu når man har sådan et langt hår. I stedet for det lange, som bare hænger og slasker.. “Slaskehår” må det da hedde! 😀
  Jeg vil dog lige tilføje, at jeg slet ikke har tænkt sådan om dit hår, men det kan da godt være fordi, du bare har sat det op, at det ser så smukt langt ud.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   haha lige præcis.. AHHHH SÅ langt er mit dog ikke, det er måske også lidt overdrevet. Jeg tror bare virkelig det er NU det skal klippes så jeg ikke får det der klamme ‘slaskehår’ nemlig 😉 og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Froberg

  hold da op hvor det lyder til dit hår vokser hurtigt, næsten til numsen! Det ser lækkert ud når du viser billeder hvor dit hår er oppe i en tilfældig lang hestehale, men jo det kan helt sikkert også blive for langt.
  Meeeen, må vi ikke ikke se dit hår løst, inden du får det klippet af?!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Jo det må I gerne 🙂 Jeg skal jo ikke have klippet det hele, bare få taget en god bid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har lige købt