A hint of print

Eksamenslæsning og overspringshandlinger

Desktop114

Søde læsere. Som I ved, læser jeg til eksamen. Jeg skal op på tirsdag (så der må I lige krydse fingre – og jeg lover at melde tilbage til de nysgerrige denne gang) i en mundtlig 50 minutters eksamen. Så jeg skal bare bruge min tid på at læse. Men jeg er sikker på, at de fleste af jer kender til de mange overspringshandlinger, når man læser. Jeg synes pludselig det er meget sjovere at gøre hovedrent, vaske badeværelse ned, og rense fugerne (wtf, Line), tømme køleskabet og gøre det helt rent, lægge mit tøj sammen, og komme i bund med alle de ting man normalt ikke gider. På den måde er det jo egentlig fint, når jeg læser til eksamen, for jeg får virkelig ordnet nogle ting. Men men men, det er jo tid jeg burde bruge på at fordybe mig i teorier og forberedelse.

Jeg holder mit nytårsforsæt herinde, og blogger minimum 5 gange om ugen, men her i eksamenslæsningen er det måske knap så interessant. Så må I lige bære over med mig, og huske på at jeg er aktiv på min instagram (linesofiegyldholm) hver dag (endnu en overspringshandling?). Så I er velkomne til at følge med derinde også.

I næste måned køber jeg mit nye kamera, og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at tage billeder igen. Og så skal jeg jo også til, at lave outfitindlæg en gang om ugen. Det bliver så godt tror jeg. Jeg gæder mig i hvertfald til at vise jer både kamera og selvfølgelig de flotte billeder det tager.

Ikke-navngivet-2

   

6 kommentarer

 • Mia

  At læse dette indlæg, at bl.a. en overspringshandling 🙂
  Den opgave skriver bare ikke sig selv, lige meget hvor meget alene-tid jeg giver den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Haha, nej Mia, det er så irriterende at de ikke bare ordner det selv, de opgaver og eksaminer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, jeg kender alt til overspringshandlinger! Der bliver bagt sunde kager, gjort rent, talt i telefon og aaalt andet end opgave 😉 Held og lykke på tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Haha lige præcis 🙂 man er fandme effektiv når man læser til eksamen.. ja altså lige bortset fra omkring eksamen selvfølgelig 🙂 tak søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes nu din blogging er helt upåklagelig så du har intet at undskylde for! Jeg glæder mig dog også til at se en masse outfitshots fra dig af snart så, hæhæ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Tusind tak:) jeg glæder mig meget til at vise jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A hint of print