Saturday Stripes

Dating

Hvad er pointen i at forpligte sig til en person? Det er, som om der ikke længere er en pointe i det for nogen. Det har aldrig nogensinde været nemmere at finde en at gå på date med, der findes et utal af sider, som tilbyder bekræftelse og match. Tinder, dating.dk, match.com osv. Efter at have været på Tinder i hvad der ligner et år, har jeg fået tænkt en masse tanker om dating og kærlighed. Jeg har været på efterhånden en del dates. Nogle førte til en række flere, andre førte til kortere ‘forhold’ og så var der dem der endte ligeså hurtigt, som de startede. Jeg har givet de fleste en chance, og en til chance på trods af jeg måske ikke lige følte den helt. Man skal give folk en chance mere, tænkte jeg hver gang.

Jeg er så træt af at se, hvor nemt det er blevet. Hvor er kærligheden? Respekten? Ønsket om at finde en person at dele livet med? Romantikken? Jeg har flere gange oplevet at være på de hyggeligste dates, fed kemi, masser af grin og måske endda lækker sex og nærhed. Nogle gange har jeg nået at tænke at ham her er anderledes. Og hvad sker der så efter noget tid? De tænder tinder(fuckingpikkelorte) igen. For hvad nu, hvis man går glip af noget bedre? Det er som at stå ved den største og mest overdådige buffet. Hvorfor nøjes med et lækkert stykke rødt kød, når der er saftige kyllingespyd, store salater, farverige frugter, søde chokoladekager og sprøde jordbærtærter. Der skal smages på det hele. Og efter et par mundfulde så skal man smage på noget andet, inden man bliver træt af den samme smag.

Jeg søger et forhold. Jeg ønsker kærlighed, nærhed, loyalitet og respekt. Jeg vil da gerne giftes og have nogle børn en dag. Et menneske at dele med, rejse med, og skabe et fantastisk eventyr med. Jeg er ikke desperat og det skal selvfølgelig føles og være rigtigt. Men jeg ønsker at finde et menneske der har det ligesådan og ikke kun tænker han har det sådan, han skal rent faktisk efterleve det. Dedikere sin tid til at finde ud af om man kan forelske sig og skabe noget dybere. Hvordan kan det nogensinde kilde i maven med én person, hvis man har opmærksomheden rettet mod 6 andre også? Hvem er det nu der har en storebror? Åh nej nu har jeg glemt om det var hende der havde rejst i 5 år, eller hende der boede på Nørrebro. Nå fuck det, der er så mange. Dét kan højst ende med at kilde på dem ét sted, en kilden der kan udløses ligeså hurtigt som den kommer, inden det så er videre til den næste kildetur.

Tinder er et spil hvor man vinder, hvis man matcher. I et splitsekund fyldes man med en følelse af glæde og bekræftelse og ‘shit jeg er nice, han vil have mig’. Ja ja, og 800 andre. Det siger ikke en skid om en at man synes du ser sød ud på de 5 billeder du nøje har udvalgt og de får linjer du får lov at skrive til, som altid ender med et latterligt citat og din højde – hvorfor måler du ikke din pik også, det vil jeg faktisk næsten hellere vide. Men man matcher og man skriver sammen. Måske ender man med at mødes, og er man heldig så er man faktisk også et rigtigt match. Når det sker så beslutter jeg mig for at fokusere udelukkende på den ene person. Det kræver tid og energi at lære et andet menneske at kende, samt selv at åbne op. Jeg bliver ikke forelsket på én date, eller tre. Jeg kan blive betaget, fanget og nysgerrig. Jeg kan muligvis mærke lidt kilden i maven og om det muligvis kunne blive til noget andet, noget dybere. Men ikke mere end det. Og jeg synes det er skørt at tro det er sådan. Helt ærligt, det er ikke en disney film. Vi er voksne mennesker, og det kræver altså lidt tid at forelske sig og lære et andet menneske at kende.

Vi længes allesammen efter noget vi tror på eksisterer. En kærlighed og tosomhed som vi et eller andet sted allesammen vil have. Men hvis der kommer et lille bump på vejen, en mindre forhindring, så skrider vi. Der er da ingen grund til at blive og løse problemet når man kan tænde sin telefon og få det næste match. Igen og igen, ligeså ofte som vi blinker med øjnene.

Det er trist for mig at se hvor normalt det er at have gang i så mange på en gang. At vi muligvis har ét øje på én person, mens vi samtidig har det andet øje på udkig efter andre, holder hånden i en tredje og foden på vej ind i en fjerdes liv.

Ift. Tinder har jeg tilføjet en tekst i håb om at eliminere dem, som er på udkig efter overfladiske bekendtskaber og engangsknald. Og jeg søger videre. Jeg nyder de hyggelige stunder og jeg møder mange nye mennesker. Jeg får en masse frisk luft, lækre drinks og gode oplevelser. Og ja, i sidste ende så skal man vel se det sådan, at man samler på alle de gode oplevelser man kan få. En dag står han der. Måske foran mig i køen i netto, måske det perfekte tinder match som viser sig at være et rigtigt match, måske en kollega på en ny arbejdsplads. Måske ender det med at blive min kat, suk.

… Man skal kysse mange frøer, er det ikke det man siger? Så jeg kysser lidt videre.

Ikke-navngivet-2

41 kommentarer

 • Sanne

  Jeg forstår det ikke! Jeg blev engang kontaktet af en fyr på instagram. Han kommenterede på en af mine billeder og pressede på for en date. Vi sås nærmest hver dag i en uge, og når vi ikke var sammen ringede og skrev han konstant… Pludselig gik han under jorden, som om alt ændrede sig på et sekund. I en uge hørte jeg intet, til han pludselig skrev han savnede mig. Så jeg lukkede ham ind igen, hvorefter han igen “forsvandt” præcis en uge efter vi havde set hinanden sidste gang, og 3 uger efter vores første date, tjekker han ind i bio på fb med sin nye pige. Jeg stalker hende lidt (ja ja, i know

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   WHAT, han lyder da som den største idiot? det er fandme underligt!!! UD med ham.. åhhh altså.. nogle mænd!

   ps. man må gerne stalke lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  Jeg vil gøre det kort: True og helt-fucking-spot-on! Du udtrykker præcis alle de kringlede sætninger, jeg selv sidder med i mit hoved. Og lad os lige slå et slag for, at der, hvor “vi” (læs: tinder) rykker os hen ad, ikke er for det bedre: Kærlighed er noget særligt – det er vel derfor, at vi stadig er nogen som leder efter det. Længe leve de mænd og kvinder, der tør sætte båden ud, satse lidt og faktisk arbejde på at udvikle noget sammen. Tak for et fint, fint indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej navnesøster
  Har tjekket din blog ud mange gange i løbet af de seneste år.. Ville bare sige at du er stort set den eneste der for mig til at læse lange indlæg og jeg læser dem helt til bunds. Du skriver så godt, dybt! -man kan bare mærke hvordan du har det, du er klar i din mening, og retning med det du skriver. Du burde virkelig blive journalist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej søde navnesøster 🙂

   Tusind tak <3 Jeg er glad for du er med herinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg kunne ikke være mere enig. I bund og grund handler det om, at mænd ikke siger hvad de reelt tænker- for siger de fra start de ikke søger noget seriøst, er der ingen kage i langt de fleste tilfæle. Mænd er først klar når de beslutter sig for at de vil det.

  Jeg tror jeg slår de fleste herinde med mit møde med 9 mænd – hvor kun een meldte klart ud. Resten var aftalen at man skulle se tiden an. Alle 9 bekendtskaber er afsluttet med tavshed. Den seneste så jeg i 2 måneder 2-3 dage om ugen. Torsdag aften overraskede han med koncert i Århus Musikhus… Vi havde en aftale om søndag, hvilket blev aflyst da han skulle have sine børn. Glimrende dialog resten af dagen med aftale om at vi skulle finde en ny dag.

  Jeg har ikke hørt fra ham siden.

  Skrev jeg til nogen af de 9 fyre? Nej. Hvorfor? Fordi jeg have givet det jeg skulle. Der må være en grænse, hvor de også kommer ind i kampen. Så jeg har det sådan at så længe jeg kan se mig selv i øjnene og sige, hey, de er ikke i tvivl om hvor de har dig og hvad du vil, så handler det i sidste ende kun om een ting:

  At de er kæmpe idioter! Uærlige og vælger den nemme løsning – tavshed.

  Jeg har været på tinder 1 år og har nu valgt at slette app’en og leve et liv efter hvad der må være et tilfældigt møde somewhere..

  God jagt, de damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Du har så evigt ret!
  Min kæreste og jeg er for nyligt gået fra hinanden, så oveni kærestesorg virker den nye Tinder-verden simpelthen så uoverskuelig. Pyyyh!
  Hilsen mormor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så endeligt ret. Det er en sørgelig tendens det med at have gang i flere. Er selv på vej ud af sådan et forhold fordi jeg ikke var nok. Og du har ret, romantikken er pist væk… Øv! We want it back!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er én af dem, som sjældent kommenterer herinde – men som har fulgt med i mange år og elsket dine indlæg. Dette indlæg ramte mig dog lige i maven, lige dér, hvor det i forvejen gør så ondt, at man næsten ikke kan trække vejret. Jeg er nemlig selv lige blevet dumpet af en Tinder-fyr, som jeg var faldet fuldstændigt for – og jeg er ikke bare blevet dumpet, jeg er blevet “ignoreret væk”, måske den værste form af dem alle… Efter vi sidst havde haft sex, hørte jeg aldrig fra ham igen. Og jeg har grædt og grædt, jeg har forbandet Tinder, jeg har spekuleret og spekuleret på, hvad jeg sagde/gjorde forkert, siden han ikke gad mig mere – siden han ikke engang kunne overskue at skrive en sms om, at det altså ikke skulle være os to mere. Men du har ret… Det er en generel tendens, og jeg kan jo nu se, at jeg langt fra er det eneste “offer”. På den måde er det en lille trøst at læse, at andre end mig har været i samme situation – men det er på den anden side også en helt utroligt sørgelig udvikling.

  Vi er så mange gode piger, der går rundt og leder – håber sådan, at det passer, at der er én til os alle. Mere end dét behøver jeg i hvert fald ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Søde Stine. Sikke et røvhul. Og ved du hvad, jeg har selv prøvet det. Det var godt nok ikke efter sex, det må gøre mere ondt, men det var vores 2. date og han havde aftenen forinden skrevet han tænkte meget på mig og glædede sig helt vildt til vores date. Jeg venter og venter og venter dagen efter. Og hører intet fra ham. Ikke et opkald, ikke en besked. Jeg skriver endda til ham at det er helt okay hvis han ikke vil, men at han gerne må skrive det til mig så jeg ikke bare sidder og venter.

   Ingenting. Der gik 2 uger så fik jeg en sms om at nu skulle jeg lade ham være. Jeg forstod ingenting, jeg havde jo hverken ringet eller skrevet i det to uger. Den søndag vi havde en date havde jeg sendt ham i alt 3 sms’er hvilket jo hverken er overdrevet eller voldsomt, og så ignorerer han mig for 2 uger efter at få det til at lyde som om jeg er helt sindssyg.

   Jeg blev lidt ramt over at nogle mennesker mener jeg fortjener den behandling, men hurtigt lærte jeg at det jo er DEM der er de sindssyge og dumme.

   Ligesom din fyr – sikke en spasser. Helt ærligt altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Du er bestemt ikke alene – jeg har været udsat for at blive ignoreret væk tre(!!!) gange af idioter jeg har mødt på Tinder. Den ene gav dog en forkølet undskyldning en måned(!!!) efter han havde cuttet kontakten, og blandede bl.a. sin gamle mormor ind i situationen. Hahah. Man ved jo snart ikke om man skal grine eller græde. Men det er mig seriøst en gåde hvordan nogen kan tro det er okay, bare at ignorere en man har ses med – eller at de rent faktisk er SÅ ligeglade.
   God vind til jer alle derude, han skal nok være derude 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Årh, I har virkelig ingen anelse om, hvor stor en forskel, det gør for mig at høre, at andre har været i samme båd – det er jo tydeligvis de spasser-fyre, der er noget i vejen med så! Selvom det ikke gør oplevelsen bedre er det trods alt rart at vide, at det ikke nødvendigvis er noget, man selv har sagt eller gjort forkert… Men at de bare er nogle røvhuller.

   TAK, Line Sofie, for at skrive dette indlæg og for generelt at være så ærlig og så rar i dit kommentarfelt. Det føles sgu meget godt at være en del af sådan et lille virtuelt “sisterhood”, og jeg har fået det meget bedre her midt i al hjertesorgen af at læse dine og alle de andre søde damers kommentarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Kære Line Sofe

  Du rammer fuldstændig plet ift. min nuværende situation! Hele “zapper”-kulturen omkring det at date, er simpelthen så svær at navigere i! Lige før jul var jeg (på Tinder) på date med en sød og smuk fyr. Der var sindssygt god kemi, og vi snakkede i flere timer og endte også med at kysse en masse. På næste date var vi så rigtigt sammen, hvilket er lidt atypisk for mig – jeg har ikke været sammen med mange fyre, men jeg tænkte, at dette kunne blive et rart, hyggeligt, “no strings attached” bekendtskab, og kemien var der som sagt.
  I denne weekend var vi så sammen igen. Og det var skønt og hyggeligt, men denne aftale var skabt ene og alene på mit initiativ, og jeg kan se, at han er enormt aktiv på Tinder. Det er lidt sårende. For jeg GIDER ikke en mand, der har 100 andre jern i ilden, og jeg gider ikke en mand, hvor jeg skal kæmpe helt vildt for at få en aftale i hus! Så nu lader jeg være med at skrive til ham. Og det er SÅ rart at høre dine tanker om dating, for jeg kan slet ikke være mere enig.
  Kh. fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Åh hvor jeg forstår dig. Jeg talte engang med en fyr om det jeg var på date med, han havde det selv sådan at når man har været på 3 dates (og planen er man skal ses igen) så synes han det er en slags ‘virtuel utroskab’ hvis man stadig er på tinder, og personligt slettede han det selv og talte med daten om at de skulle fokusere 100% på hinanden. Det var egentlig ret befriende at høre en mand selv have de tanker – så de findes altså!

   Du må jo give det lidt mere tid og så mærke efter om du orker det. Det er sådan jeg altid gør. Oftest beslutter jeg mig for at bakke ud når jeg får det ligesom dig – det er simpelthen ikke godt nok til mig, jeg går efter guldet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Ja, du har helt ret – jeg vil forsøge ikke at spilde mere tid på en mand, der har så travlt og nok heller ikke er tilstrækkeligt interesseret i mig. Props til dig for et velskrevet indlæg – og hvor skriver du bare nogle gode og gennemtænkte svar til os, der kommenterer. Respekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tak 🙂 Og nej, du skal ikke længere spilde tid på den klovn! Man må huske på at DE går glip af noget, og hvis han ikke er mand nok til at vise respekt og interesse for dig – så er han jo ikke engang værd at have ondt i maven over.. sådan tænker jeg ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er så enig i dit indlæg!
  Har det på præcis samme måde. Jeg har det også sådan – hvorfor ses og blive glad for én, hvis det ingen vegne skal føre?
  Men jeg er lidt nysgerrig, hvad har du så specifikt skrevet i din profil mht. at du ikke ønsker engangsknald osv.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   haha 🙂 jeg har skrevet noget med at jeg søger hvad der på længere sigt kan blive et forhold, men at vi kan starte med en kop kaffe 🙂 – sådan noget i den stil! og ja, vi er helt enige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  FOR FANDEN HVOR JEG ELSKER DIG LINE SOFIE!!
  Det er SÅ meget mine tanker du lige har beskrevet – bare beskrevet så meget bedre!

  Jeg er så enig! Og jeg kan endda blive så vred over den udvikling der er lige nu…. Vi har alt for travlt med at “være unge” og vi har skabt en eller anden frygt for at binde sig til en anden person? Hvorfor?

  Du er så sej! TAK for dit indlæg! Lige mine tanker!

  – Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   <3 <3 <3 PRÆCIS.. jeg forstår det heller ikke helt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du rammer mig så meget med det her indlæg, igen igen igen. Og jeg er så enig.

  Jeg får helt stress, når jeg er i selskab med en fyr, som jeg synes er interessant (tinder-fyr eller ude i den virkelige verden) for jeg er ikke sådan en person, der bare er all out there. Jeg har brug for tid til at åbne op, føle mig tryg og til at turde flirte – sådan rigtigt.

  Men jeg føler aldrig, at jeg når at vise, hvem jeg er før personen er ude for rækkevidde igen. Og det efterlader mig i den grad med ondt i maven, for jeg er bange for, at jeg aldrig får muligheden for at vise hvem jeg er, fordi der er såååå mange, der er bedre til at fange en fyrs opmærksomhed ved første møde end jeg er.

  Jeg stoler på den person, jeg bliver når jeg først føler mig tryg, for hun er dejlig og elsker af hele sit hjerte.
  Men hende de møder inden, kan slet ikke finde ud af hvilket ben hun skal stå på.

  Øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   årh søde Simone 🙁 jeg forstår dig godt – men selvfølgelig findes han. Det er jeg helt sikker på. Der må være en til os allesammen jo 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Amen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver virkelig godt <3 Og så rammer du bare tendensen perfekt. Jeg er endda i et forhold på snart 8ende år og jeg er virkelig glad for, at der dengang ikke fandtes Tinder. Ikke at det er Tinders skyld, men kulturen er bare anderledes. Vi vil altid have mere og bedre ting i vores liv – ligegyldigt om det er karriere, boligindretning, tøj eller kærlighed. Skræmmende udvikling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   forfærdeligt udvikling.. jeg er pisse træt af det 🙁 Men tusind tak for ros <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Rigtig godt indlæg. Selvom jeg er i et forhold (og har været det i 7 år) kan jeg sagtens følge dig i det du skriver. Jeg håber du snart finder prinsen på den hvide hest. Han er der når du mindst venter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Rigtig godt indlæg! Har faktisk engang skrevet projekt om noget lignende – om hvordan forestillingen om den eneste ene kommer til udtryk i dag. Men jeg tror lidt at det du beskriver, er en konsekvens af hvordan vi forbruger i dag. Alt er udskifteligt; tøj, telefoner, relationer osv. Vi har jo et sindsygt overforbrug af materielle ting, så hvorfor skulle denne tankegang ikke også smitte af på hvordan vi forstår vores relationer til andre mennesker? Det er så let at udskifte og jeg tror at mange gør det, fordi de har urealistiske forventninger til hvordan et rigtigt forhold i virkeligheden er. Så snart det bliver svært, må det jo være fordi det ikke er ‘det rigtige’. Det at have så mange muligheder er i sidste ende mere begrænsende, end det er frigørende. Da jeg var barn, havde vi kun to tv-kanaler; DR1 og Tv2. Det var sgu ikke svært at vælge hvad man ville se, når man kun havde to valgmuligheder. Det er straks mere vanskeligt når man har 30+. Nu er jeg ikke på Tinder eller andre datingsites, da jeg er i et forhold, så jeg kender ærligt talt ikke så meget til det. Men jeg tror lidt, at når man matcher med så mange personer, så ser man dem som muligheder – som mulige potentielle partnere. Og det er nok svært at fordybe sig i den enkelte, når der er så mange uudforskede muligheder. For hvad hvis man gik glip af noget? Men det er virkelig synd, at det er blevet sådan, for jeg tror ikke at man indser hvad man i virkeligheden går glip af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Sindsygt spændende vinkel med det materielle forbrug, der smitter af på vores måde at opfatte relationer på.

   Og hvis vi bliver i opgave-termanologien, så kan man jo sige, at det man mister i bredden (antal uudforskede muligheder) vinder man i dybden (relationen) og vice versa.

   Jeg så på et tidspunkt et program – det der, hvor Felix besøger kendte mennesker – hvor han besøgte Pernille Rosendahl, og hun sagde egentlig noget meget klogt, som jeg tror (håber), vores generation også vil indse, når Tinder-euforien har lagt sig.
   Hun sagde nemlig, at det ikke var spændende for hende, at gå ud og finde en ny en at være sammen med – selvom det nogle gange virkede nemmere. Næh, det spændende var faktisk at blive i forholdet, for det havde hun ikke prøvet før – nyforelskelse havde hun prøvet mange gange før, men at blive i et forhold virkede mere spændende og udfordrende for hende, fordi hun kom til at opleve dybder og nuancer af relationen, som hun ikke havde prøvet før (at hun så er blevet skilt sidenhen, er selvfølgelig ikke vildt opmuntrende, men pointen er stadig god, synes jeg).

   Pointen er, at jeg tror, at mange fejlagtigt mener, at når man er sammen med den samme person et helt liv, så går udviklingen og udforskningen i står – per definition. Mens man tror, at man oplever meget mere, tager en større bid af livet og udvikler sig mere, hvis man har flere partnere gennem et liv.

   Men en god relation står jo ikke stille, når nyforelskelsen har lagt sig – den får nye og dybere dimensioner.
   Ligesom at nye forhold ikke nødvendigvis er lig med nye oplevelser – lidt groft sagt gentager man jo bare processen med en ny i hovedrollen. I et varigt forhold med den samme person (såfremt man arbejder for det) udvikler processen sig netop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   rigtig spændende og fin kommentar, tusind tak!! Jeg er meget enig med Pernille, det er ret fedt at høre andre tage fat i det emne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg blev single for lidt over 3 måneder siden og har, på trods af mange af mine venners opfordringer, nægtet at få Tinder. Og så her nytårsaften mødte jeg en, som er sød, sjov og pæn, og vi udvekslede numre. Om det bliver til noget vildt, det ved jeg ikke endnu, men jeg blev bekræftet i, at det stadig er muligt at mødes på normalvis. Så det sker! Det går bare ikke lige så hurtigt som på Tinder, men det er måske også meget fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Linesofie 🙂
  Jeg kunne ikke være mere enig i alt det, du skriver. Netop derfor er jeg slet ikke på nogle datingsider mere og har ikke været det længe! Jeg orker det ikke, og i stedet tænker jeg nu, at når det er meningen, jeg skal finde personen, så sker det nok, hvis jeg sørger for at altid at arbejde med mig selv og komme lidt ud engang i mellem 🙂 håber du finder ham en dag, du har i hvertfald den rigtige attitude til det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Søde Line Sofie, hvor er det dejligt at se og læse, at du er still going strong, og at du stadig skriver de mest fantastiske indlæg lige fra hjertet. Jeg er sikker på, at det rette match nok skal vise sig for dig. Typisk kommer de dumpende, når man mindst venter det. Du er både smuk og klog, og hvis jeg var en fyr, havde du ikke været single ret meget længere 😉 hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   haha tak søde K <3 Vi kan da godt date lidt os to 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne ikke have skrevet det mere rigtig. Jeg er simpelthen så træt af dating, så jeg startede det nye år 100% single. Det var ikke helt mit eget valg, da jeg blev “droppet” af den fyr jeg sås med. Jeg var faldet pladask for ham, efter bare 4 gange, men fandt ud af at han bollede rundt omkring og at han ingen følelser havde for mig, så han valgt at han ikke ville “give mig falske forhåbninger”. Det gjorde sku ondt. Men har simpelthen slettet min Tinder, fordi jeg føler det eneste fyre bruger det til, er at have endnu en pige, at stikke sin pik i (undskyld mit sprog)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Åh ja man kan sgu godt blive en smule træt. Jeg er ked af at høre om din oplevelse, det er jo ham der går glip af noget:)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke nogle fine tanker du har gjort dig – og jeg kan nikke genkendende til dem. Jeg er frustreret over, at det virker som om fyre ikke giver piger en chance, medmindre de falder pladask for dem på første date. Og come on – hvor tit sker det lige, at man forelsker sig ved første øjekast? Den slags findes kun på film, og synes virkelig mange fyres realitetssans er helt af h til, når det kommer til parforhold og kærlighed. Selvfølgelig mener jeg ikke at man skal nøjes, men jeg fatter seriøst ikke den overromantiserede forestilling nogle lader til at have. Ugh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H.

  TAK. Andet er der ikke at sige.

  Du har så ret. Jeg savner den også, romantikken. Jeg er ikke typen, som spiller på flere heste (selvom jeg godt kan forstå at det er nemmere). Jeg åbner ikke op 100% på første date, og jeg ser slet ikke mig selv som desperat, men jeg holder mig altid til én af gangen. Jeg har det bedst på den måde. Det tager netop tid at lære et nyt menneske at kende. Desværre har jeg oplevet den negative side ved at have det på den måde. Jeg har oplevet at jeg er blevet tolket forkert. At, fordi jeg kun så ham, allerede så os som værende i et forhold, og så er han smuttet med det samme igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej Michelle

   Tak for din kommentar, det kan jeg sagtens sætte mig ind i, jeg har også oplevet en fyr er bakket ud fordi han fandt ud af jeg havde fokus på ham kun, det synes han var for voldsomt.. Men jeg har det ligesom dig. En ad gangen. Det betyder jo ikke man siger til dem man vil giftes, men det er bare meget nemmere og mere respektfuldt synes jeg :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Stripes