... Seks timer senere

Vind et gavekort på 5000 kr. til netto

netto

Som overskriften så rigtigt siger kan du lige nu vinde 5000 kr. til netto. umiddelbart lyder en præmie til Netto måske ikke som det mest ophidsende at vinde, MEN jeg tror ikke på der er én derude der ikke kunne bruge 5000 kr. til at handle ind for. Det eneste I skal gøre for at vinde, er at indtaste jeres email og dermed tilmelde jer nettos nyhedsbrev.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Netto er min absolut yndlingsbutik, i hvertfald når det kommer til at handle økonomisk ind. Og den bedste netto finder man altså på Hillerødgade på Nørrebro btw, den er stor, ren og har altid det bedste udvalg. Jeg har selvfølgelig selv tilmeldt mig konkurrencen, jeg ville blive så glad hvis jeg vandt. Tænk hvis man havde 5000 kr. til at handle mad og dagligvarer for, som man lige kunne trække ud af sit budget og bruge på noget andet, f.eks nyt undertøj eller en vinterjakke 🙂

Hvis I også vil være med I konkurrencen kan I tilmelde jer lige her. Jeg krydser fingre for at jeg vinder det ene gavekort, og så 3 af jer, mine læsere, vinder de 3 andre der er på højkant, skal vi ikke aftale det er en okay fordeling 😉 Skynd jer at deltag i konkurrencen, det tager virkelig ikke mere end 30 sekunder.

Indlægget er sponsoreret, men 100% udtryk for min egen mening

10 kommentarer

 • Mette

  Nøj, hvor kunne jeg godt bruge dette gavekort! Jeg er lige blevet laktoseintolerant og synes mad ikke er, hvad det har været før. Hvis jeg dog vandt dette, kunne det måske forsøde tanken bare en lille smule!!!
  Kys din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Så krydser jeg virkelig fingre for dig også :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne jeg virkelig godt bruge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   åh jaaa det kunne jeg også 🙂 Jeg håber vi vinder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jule-held, drys lidt på mig!! 🙂 Det kunne min lille familie godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Jwg krydser også fingre for dig ! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Louise Hymøller

  Sikke en lækker præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Line Sofie. Jeg er, eller har været, så glad for din blog. Du virker som sådan en skøn person 🙂 Men nu har jeg siddet med et spørgsmål i et par uger.. Laver du aldrig snart et indlæg der ikke er sponsoreret? Det er så ærgeligt, at det går den her vej, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej du. De sidste to indlæg har været sponsorerede, det er rigtigt, men det er altså slet slet ikke alle indlæg der er sponsorerede. Som jeg har sagt før er det meget varieret, i nogle perioder laver jeg meget teksttunge indlæg, andre perioder meget dagens tips, og i denne periode har der været lidt sponsorerede indlæg 🙂 Det er lidt forskelligt, og jeg håber da du har lyst til at læse med alligevel, for jeg har stadig masser af ting på hjerte 🙂 Julekys din vej

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... Seks timer senere