Søndags sygdomstanker

Vind 2500 kr. til Just Eat

just art

Det her er en fed konkurrence synes jeg, derfor vil jeg lige dele den med jer.

Fra d. 22. december til d. 4. januar vil reklamepladsen på Forum og Christianshavns Metro station blive fyldt med kunst fra unge, spirende kunstnere. Anledningen er, at Just Eat har udvalgt en række unge kunstnere til at give deres fortolkning af, hvad Just Eat er for dem. I stedet for kedelige reklamer, kan man derfor nyde kunsten på de to metrostationer henover julen.

Hvert kunstværk har en QR kode, og derfor kan alle stemme på deres favoritkunstværk. Når man stemmer, er man automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 2.500 kroner til JUST EAT. Så tænker I måske at I ikke har brug for så meget pizza, men Just Eat har jo et kæmpe udvalg af sushi (og det er uden tvivl det jeg ville bruge pengene på), salater, vietnamesisk, og en helt masse andre lækre madvarer fra de lækreste restauranter. Så er 2500 kr. til rigtig mange gange lækker aftensmad – leveret lige til døren.

Vigtigt synes jeg det er at nævne, at den vindende kunstner desuden får 5.000 kr. som skulderklap og håndsrækning til fortsætte det gode arbejde samt et gavekort til Just Eat.

Jeg synes det er en mega lækker måde at pynte op i byrummet i stedet for traditionelle bannerreklamer, og samtidig er det en fed mulighed for de kunstnerne der har bidraget med deres værk, for at få deres arbejde eksponeret. Sådan en konkurrence er lige noget for mig.

Jeg skal i hvertfald selv have stemt, og har allerede udset mig min favorit. Så håber jeg min favoritkunster vinder og selvfølgelig også at jeg vinder 2500 kr. til Just Eat 🙂

Indlægget er sponsoreret, men 100% udtryk for min egen mening

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags sygdomstanker