Tip til nogle af mine yndlingsdufte

Sponsoreret video

Jeg blev spurgt i går om jeg ville skrive et sponsoreret indlæg om denne tandbørste. Først tænkte jeg at det var ligegyldigt for min blog, men gav dog videoen en chance fordi jeg selv bruger elektrisk tandbørste, og tænkte jeg i det mindste lige skulle se hvad det var. Og så var jeg solgt. Jeg var inde og søge på hvor man kunne købe tandbørsten osv. Og fordi jeg selv vil have den, så sagde jeg selvfølgelig ja til at dele det her med jer.

Tandbørsten har bluetooth så man kan downloade en app for at spore daglige resultater, og personliggøre sin tandbørstning via sin smartphone. Derudover har den censor som beskytter ens tænder og tandkød ved at informere om hvis du trykker for hårdt. Det synes jeg altså er mega smart. Den har 5 børstefunktioner – daglig rens, dybderens, massage, whitening samt sensitive – så den dækker alle behov.

Jeg er måske lidt en ‘tand-freak’. Min nuværende er også en elektrisk tandbørste fra Oral B, men den er efterhånden ved at være 4 år gammel, og jeg har overvejet et stykke tid at købe en ny. Så det kan altså godt være det her indlæg er sponsoreret, hvilket betyder jeg er blevet betalt for at dele videoen, men jeg kan også fortælle jer hvad de penge skal være et bidrag til: min nye elektriske tandbørste med bluetooth, haha 🙂 Jeg kan jo af gode grunde ikke sige om den er god og virker som den skal, men jeg skal i hvert fald købe den, og så skal jeg nok melde tilbage når jeg har brugt den i et stykke tid.

10710665_731651600203575_2322168706270507014_n

Sponsoreret af Oral-B

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • C

  Vil egenligt bare fortælle at jeg synes du er helt vildt smuk og så elsker jeg din blog! 🙂 god lørdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg skriver normalvis ikke kommentarer til blogindlæg, men jeg må lige sige, at jeg virkelig godt kan lide din blog, Line! Jeg synes tit, at folk efterlyser personlige indlæg, og det forstår jeg ikke, for de er her jo stadig! Der har jo aldrig KUN været personlige indlæg herinde – altid afveksling, hvilket er skønt 🙂 Desuden forstår jeg ikke folks problemer med sponsorerede indlæg; man ved jo de er der, så hvis man ikke kan overskue det, må man jo lade være at læse med. Og personligt ser jeg ikke kun sponsorerede indlæg som en sum penge til bloggeren – tit er der jo gode rabatter, konkurrencer (og der vil folk jo gerne være med!) og nyheder om nye produkter indblandet. Alt sammen positivt. Ingen tvinger os til at købe en ny tandbørste, men jeg har da selv tænkt på at anskaffe mig en ny, og så er lidt info om det nyeste på markedet da meget brugbart 😉

  Det blev en lang smøre – jeg vil bare sige, at du gør det skide godt både MED og UDEN personlige indlæg :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Ej hvor er du sød M. Man kan godt blive lidt ked af/træt af at høre brok hele tiden. Jeg synes jeg lægger et stort arbejde i alle mine indlæg, både sponsorerede, konkurrencer, personlige, og billede indlæg. Så jeg er glad for at høre at der også er nogle af jer som ikke har det store problem med det også er herinde. Tusind tak for din kommentar, det gjorde lige mit humør lidt bedre 🙂 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  åeh hvor jeg dog savner dine personlige indlæg.. ved godt at det måske blev FOR personligt for dig. men du var så god til at sætte ord på nogle følelser, som vi alle gik rundt med. og der var rart at se, at man ikke var alene med de følelser. bliver så glad hver gang der endelig er et indlæg fra dig, hvilket ikke er så ofte. men så er det altid bare endnu en rabatkode eller noget sponsoreret.. æv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Ej jeg har lige skrevet et personligt indlæg for et par dage siden 🙁 Det ærgrer mig sådan at folk forventer personlige indlæg hver eneste dag, det kan jeg simpelthen ikke. Jeg synes faktisk ikke jeg KUN laver spons og rabatkoder, men jeg er da ked af du har det sådan 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til nogle af mine yndlingsdufte