Sponsoreret video

Nelly Julekalender – låge 12

10859601_756134517755283_384905090_n

Nelly kører hele december en julekalender hvor der under hver låge, hver dag, gemmer sig et unikt tilbud for dagen. Jeg er med i denne julekalender og har fået låge nr. 12 (og nr. 24, uha). Det betyder at I i dag frem til kl. 23.59 får 30% på alle maxikjoler. Nu har jeg jo, som I ved, fundet min nytårskjole, men det er et super tilbud til at finde enten nytårskjolen eller julekjolen. Se alle kjolerne her. (Og undskyld billedet, jeg havde lavet den flotteste kollage med de kjoler jeg selv synes var fede samt links til dem, men min computer vil ikke samarbejde, så den kommer først på lidt senere.)

Inden I går helt amok over det ‘kun’ er sponsorerede indlæg og reklame osv. som jeg har fået en del kommentarer for, så vil jeg lige minde jer om at weekenden er fyldt med personlige indlæg, og ikke mindst svar på alle jeres spørgsmål i min ‘mande spørgerunde’. Det bliver sjovt og anderledes – og med garanti personligt. Så det er blot for at understrege at det altså ikke kun er sponsoreret herinde det hele. 

Jeg synes det er så hyggeligt i december at webshops laver julekalendre faktisk. Der er sindssygt lækre tilbud at hente, og hvem kan ikke godt bruge tips til at spare penge på tøj:)

Jeg håber I vil tage godt imod låge nr. 12, jeg har selv en lang sort maxikjole i kikkerten som jeg tænker at tage på juleaften (denne).  

Nelly christmas calendar offers discounts every day on something at nelly.com. Today, december 12, the discount is 30% off on all maxidresses. The discount expires today at 23.59. Shop all maxi dresses here.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video