it's ordered

Lidt mere hverdag

10863462_758290380873030_2118121311_n

(Instagram: linesofiegyldholm)

Et par læsere har udtrykt de ønsker lidt flere hverdagstanker herinde. Jeg gjorde det meget engang “i dag har jeg spist kage og set film” bla bla. Og gik lidt væk fra det igen fordi jeg tænkte at der skulle være et ‘dybere’ formål med alle indlæg. Men et par læsere har gjort mig opmærksom på, at det behøver der ikke altid være, og at hverdagsindlægene også er hyggelige. Så det vil jeg gøre lidt mere af indimellem også.

Så blev det onsdag, en uge til jul. Jeg skal på arbejde d. 22 og 23. december og så har jeg juleferie. D. 2. Januar skal jeg aflevere skriftlig opgave, jeg har lidt pres over den kan jeg mærke. Jeg havde slutevaluering igår med mine vejledere på mit praktiksted, og jeg fik simpelthen den fineste udtalelese. Det er dejligt når man virkelig føler man har gjort noget godt, at man så får bekræftelse. Jeg har lagt mange ekstra timer i min praktik, taget initiativ og kastet mig ud i situationer som var grænseoverskridende. Så jeg er glad og stolt af mig selv. Igår skulle jeg direkte fra praktik til mit ene fritidsjob, tirsdag er virkelig min hadedag. Jeg var sent hjemme og købte derfor en af de der pølser med risengrød som jeg varmede i mikroovnen. Det lyder måske lidt trist, men det smager faktisk meget godt, og jeg kunne ikke overskue at stå og lave mad.

Nå men jeg vil gå til frokost nu. Det var lidt bla bla herfra. Jeg håber I får en dejlig dag!

 Ikke-navngivet-2

10 kommentarer

 • M.

  Jeg har læst med siden dengang, du købte din lille fine lejlighed med P. Et af de første indlæg jeg læste, var det, hvor der var billede af en karseklippet P siddende på stuegulvet.

  Og jeg har læst fast med siden. Jeg tjekker din blog ugentligt. Men jeg har aldrig kommenteret.

  Du er en smuk, klog kvinde og alt hvad du bringer på bloggen, er god læsning og fine øjebliksbilleder af en hverdag og et liv.

  Faktisk følger jeg ikke rigtigt blogs. Jo, madblogs. For jeg er en madnørd. Men ingen modeblogs, livsstilsblogs eller whateverblogs. Kun denne her. For den er fin. Æstetisk, menneskelig og varm.

  Så tak for det. Og bliv gerne ved.
  Jeg er helt forelsket i den nemlig. Både med lejlighedskøb, kinatur og snotgråd, franske mænd, praktikplads og risengrødspølse.

  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Virkelig hyggeligt indlæg. Jeg nyder også at læse de små hverdagsopdateringer, det er faktisk mine yndlingsindlæg 🙂

  Og tillykke med din fine udtalelse.

  God jul 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ono <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt er jeg faktisk også mest til de personlige hverdagsindlæg, men du skal jo i bund og grund kun blogge om det, som du selv har lyst til, og ikke det som dine læsere vil have dig til (:

  God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tak 🙂 nej det er jo heller ikke KUN for læsernes skyld, jeg har også savnet dem, så det var dejligt med en reminder 😉

   God dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Så skønt med nogle flere hverdagsrelaterede indlæg! Det er lige præcis sådan nogle, som jeg har savnet, da det er med til at binde dit lille blogunivers (som jeg har set folk kalde det 🙂 ) sammen. Kender godt de der hurtig-løsninger (pølse-risengrød mm.) og synes slet ikke det er trist. Tværtimod er det nogle gang det, der er med til at skabe hygge i en travl hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tusind tak Lea 🙂 Jeg så en pøle-risengrød er sgu ikke værst egentlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lampen

  Hej søde du!
  Jeg har været semi-fast læser herinde i mange år og kigger ind et par gange i ugen (måske er det egentlig bare en fast læser og ikke semi-fast?). Jeg har netop læst dit indlæg med dejlig brok! 🙂 Blogging er jo ikke en one-way-street. Hvis ikke du tog dig af kommentarer og inddrog læreres meninger kunne du lige så vel skrive en dagbog. Så det jeg prøver at skrive er, at jeg er super glad for både dine personlige indlæg og bestemt også de sponsorerede – Jeg er på SU, arbejder godt nok for Samsøesamsøe, men hvem nyder ikke godt af en lækker rabatkode til Asos og så har du endda taget dig tid til at finde nogle items, som du kan lide. Super dejligt initiativ med det lille brok indlæg – det skulle jo nødig få en undertone af “Nationen” fra eb herinde 😀

  Du må huske at folk desværre har tid til og gider at bruge tid på at brokke sig over hvorvidt Pyrus, Alletiders Julemand (en 17 år gammel julekalender) er politisk korrekt i år 2014, men så længe du kan stå inde for, hvad du ligger på bloggen så er jeg i hvert fald tilfreds. Måske kunne jeg overveje at løfte en pegefinger hvis du en dag kaster et sponsoreret indlæg for BioTex vaskemiddel ind på bloggen, men det bliver jo ikke aktuelt, så nyd at blogge og nyd december. Nu stopper jeg med at skrive, for det kunne blive ved. Der tages i øvrigt forbehold for kommafejl, tastefejl og andre korrektur relaterede sager. Roger over, jule-læser-love og medvind herfra til dig (kyssesmiley)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Tusind tak for den kommentar..!! <3 kys og kærlighed lige tilbage til dig..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

it's ordered