New in

En tur i skoven

IMG_8585-1 IMG_8605IMG_8591-1IMG_8608IMG_8592-1IMG_8614IMG_8616Blouse  Zara   |   Pants  H&M   |   Boots River Island   |   Watch  Marc Jacobs (sponsored)   |   Coat  Weekday (similar here)   |   Bag  Mulberry

Igår, søndag var jeg sammen med min lillebror. Vi tog en tur ud til hareskoven hvor vi tilbragte mange søndagstimer med vores familie dengang vi var små. Så vi blev enige om at det ville være det perfekte sted at gå en frisk søndagstur sammen, og med hans søde kæreste også. Min lillebror og hans kæreste passer hund i øjeblikket, så vi havde også selskab af en lille glad hund, så det var bare den perfekte søndags skovtur.

Mit outfit er ikke noget særligt, men det var virkelig dejligt at have på. Jeg synes mit nye ur er virkelig flot til et helt enkelt/sort outfit, på den måde pynter det det hele op. Jeg har jo fået uret af uniwatches, og jeg kiggede lige på deres hjemmeside igen, og der er helt sindssygt mange ure der er på tilbud. I kan se dem alle lige her. Nå men, det er godt nok blevet koldt udenfor, og selvom jeg havde hue og halstørklæde på, så kan jeg godt mærke at den jakke fra weekday ikke længere er nok. Vi kan bare ikke løbe fra vinteren længere også selvom vi har haft et langt mildt efterårsvejr.

Jeg håber I allesammen havde en dejlig weekend, og får en god uge.

Ikke-navngivet-2

 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in