It's getting hot in here

VINDEREN AF DW KONKURRENCEN

IMG_9423

Så har jeg trukket en vinder blandt de over 400 deltagende i min Daniel Wellington konkurrence. Den heldige vinder blev Liv, som har modtaget en dejlig mail. Tusind tak til alle jer der deltog, jeg ville ønske jeg måtte udlodde 500 ure. Men det gode er, at til jer som ikke vandt har jeg en 15% rabatkode til alt på hjemmesiden. En lille trøstepræmie. Skriv miconfesionDW når I tjekker ud, så får I 15% rabat. Se hjemmesiden og udvalget af de smukke ure her.

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • Kirstine

  Håber ikke mit spørgsmål kommer til at støde dig på nogen måde! Jeg fulgte med her på bloggen for omkring et år siden, så stoppede jeg lidt, og nu følger jeg igen med. Jeg kan huske du var på noget kur halløj. Men har du ikke tabt dig meget mere siden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med rabatkoden!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hey Line-Sofie 🙂
  Hvor længe gælder rabatkoden?
  //AK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej AK, den gælder helt til d. 30 november 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Taaaak Line Sofie for uret! Jeg har aldrig vundet noget før og er virkelig glad 😀 Rigtig go’ aften. Kh Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Selv tak søde Liv, jeg håber du bliver glad for det 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's getting hot in here