Noget om tænder

Sidste chance for 20% rabat

stineneutral

Søde læsere. I dag er sidste chance for at få 20% på personlig træning, kost – eller træningsprogram hos min dygtige veninde Stine Lyngbo. Hun har fået så mange henvendelser og kunder, at der snart bliver venteliste på hendes pakker, og I skal derfor slå til hurtigt. I dag er sidste dag tilbuddet gælder med de 20%. 

Stine har netop startet sit eget firma op, men har mange års erfaring i branchen – hun er certificeret kostvejleder og personlig træner. Derudover er Stine uddannet idrætslærer og konsulent ved Paul Petersens Idrætsinstitut, samt løbeinstruktør og crossfit instruktør. Hendes hjemmeside er endnu ikke kommet op at køre, men er lige på trapperne, og indtil da skal I endelig ikke tøve med at kontakte hende på mail eller telefon som er skrevet på billedet, for pris og en snak.

Udover at jeg kan skrive under på hun er den dygtigste og sejeste jeg kender, som virkelig forstår at motivere, så er Stine en af mine allerbedste veninder i hele verden. Jeg har kendt hende siden vi var 9 år gamle, og jeg har fulgt med i hendes drøm i alle årene. Hun har altid være sporty og fuld af energi, og I kan tro hvis nogen kan sparke jer igang, bevare jeres motivation samt give jer en fantastisk personlig træning, så er det Stine. Hun har simpelthen det dejligste, gladeste og mest smittende humør end nogen anden jeg kender, og det selvom kl. er 6 om morgenen, det er minusgrader udenfor og træning er noget af det sidste man orker – så formår hun fandme at gøre det sjovt, inspirerende og motiverende. Og der skal altså noget til.

Hendes hjemmeside er stadig ikke helt klar, men den er lige på trapperne.

Husk at skriv I kommer fra min blog, så I kan få rabat, og husk at i dag er allersidste chance :)

Indtil da kan I følge hende på facebook her, og på instagram (Stine_Lyngbo).

Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at nå jeres mål :)

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om tænder