6 inspirationskollager fra Gina Jaqueline

Nå jeres mål – 20% rabat på personlig træning, kost – eller træningsprogram

stineneutral

 

Så søde læsere, her kommer et fantastisk tilbud til jer. Stine Lyngbo og jeg har indgået et samarbejde til fordel for jer. I får nemlig 20 % på enten kostprogram, træningsprogram eller personlig træning med Stine Lyngbo. I får altså 20% på et hvilket som helst forløb I kunne tænke jer, så det er med at slå til.

Stine har netop startet sit eget firma op, men har mange års erfaring i branchen – hun er certificeret kostvejleder og personlig træner. Derudover er Stine uddannet idrætslærer og konsulent ved Paul Petersens Idrætsinstitut, samt løbeinstruktør og crossfit instruktør. Hendes hjemmeside er endnu ikke kommet op at køre, men er lige på trapperne, og indtil da skal I endelig ikke tøve med at kontakte hende på mail eller telefon som er skrevet på billedet, for pris og en snak.

Stine er en meget energisk og motiverende personlig træner, særligt indenfor løb, crossfit inspireret træning, samt funktionel styrketræning. Derudover er hun en passioneret kostvejleder.

Udover at jeg kan skrive under på hun er den dygtigste og sejeste jeg kender, som virkelig forstår at motivere, så er Stine en af mine allerbedste veninder i hele verden. Jeg har kendt hende siden vi var 9 år gamle, og jeg har fulgt med i hendes drøm i alle årene. Hun har altid være sporty og fuld af energi, og I kan tro hvis nogen kan sparke jer igang, bevare jeres motivation samt give jer en fantastisk personlig træning, så er det Stine. Hun har simpelthen det dejligste, gladeste og mest smittende humør end nogen anden jeg kender, og det selvom kl. er 6 om morgenen, det er minusgrader udenfor og træning er noget af det sidste man orker – så formår hun fandme at gøre det sjovt, inspirerende og motiverende. Og der skal altså noget til.

Jeg har altid troet på Stine, og nu er hun her. Jeg er så stolt at jeg næsten ikke kan være i kroppen, og derfor skal vi selvfølgelig indgå det her samarbejde så I kan få 20%.

Og nu kan man tro at jeg måske bare reklamerer for min gode veninde fordi hun er min veninde, men hun samarbejder og er personlig træner for en anden stor fitnessblogger, samt hun træner 2PMs modeller, er holdtræner i fitness DK, crossfit inrtruktør i Charlottehaven og personlig træner sit eget firma, samt arbejder i DGI, og en hulens masse anden erfaring – men alt dette kommer I til at kunne læse på den hjemmeside hun snart har klar.

Husk at skriv I kommer fra min blog, så I kan få rabat 🙂

Indtil da kan I følge hende på facebook her, og på instagram (Stine_Lyngbo).

Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at nå jeres mål 🙂

 

IMG_4585

^^ Her ses jeg i Paris med Stine til halvanden times hård træning med hende som min personlige træner. Jeg kan sige jer de croissanter vi indtog blev forbrændt i løbet af de morgener hun piskede mig igennem et hårdt, men både sjovt og godt træningsforløb.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 inspirationskollager fra Gina Jaqueline