N I N E

.. Men det ér ikke alle der kan lide mig

Der er mange mennesker der ikke bryder sig om mig. Ja, nu skal det ikke lyde som om jeg har en masse fjender, eller en grund til ikke at være vellidt. De fleste går jeg ud fra er dem jeg ikke har rigtig tæt inde på livet, altså f.eks. nogle læsere af min blog her. Jeg er en af de personer der førhen har taget kritik utroligt personligt. Jeg er blevet meget såret og ked af det hvis der har været konflikter med en veninde, et familiemedlem, kollega eller en kæreste. Det samme gælder de mindre pæne og rosende kommentarer her på bloggen. Selvfølgelig både de direkte ondskabsfulde, men også bare de kommentarer hvor folk skal gøre opmærksom på at mine indlæg er blevet kedelige/færre/ikke giver tårer i øjnene osv. Jeg har førhen taget det enormt tungt når der blev skrevet noget negativt til mig.

Jeg havde nogle venner engang, jeg var i en vennegruppe, og med lige netop disse venner vidste jeg, at det faktum at jeg har en blog, gjorde at de synes jeg var dybt latterlig. De anerkendte aldrig når der, i forbindelse med bloggen, skete noget fedt for mig, de talte aldrig nogensinde om den, og hvis emnet blev berørt så gjorde de, lidt underspillet, grin med det. Jeg lod det som regel glide af. Spillede lidt med på ‘ja hvor er det åndssvagt at have en blog’ for helt ærligt, så kan jeg da også se mange ting i det som kan være lidt åndssvage. Men jeg er jo ikke dum. Og jeg vidste godt at hvis de venner hang ud sammen uden mig, så var jeg klar over at en af de ting de nok ville tale ned om mig var ‘den der skide blog’.

Det ærgrer mig jeg aldrig tog det op med dem egentlig, nu er det ligemeget for vi ses ikke længere, men det er da åndssvagt jeg ikke sagde noget. Jeg er meget mere end min blog, det vidste de jo også som mine venner, men jeg skriver jo herinde fordi jeg rigtig godt kan lide det, og på den måde er det jo en kæmpe kritik af noget jeg holder af at gøre. Jeg har da også venner der interesserer sig for ting jeg ikke gør, men det betyder da ikke jeg synes de er latterlige? eller føler behov for at nedgøre dem eller deres hobby?

Nå men, det jeg ville sige med det her indlæg er, at jeg har simpelthen rykket mig så utrolig langt her i 2014. Jeg har erkendt at det faktisk ikke ér alle der kan lide mig. Sådan er det bare. Der er mennesker i den virkelige verden der ikke bryder sig om mig, mine holdninger, min måde at tale og være på, og der er læsere af denne blog der synes jeg er latterlig og irriterende, det ved jeg. Jeg ved at jeg kan udgive et indlæg og så kan jeg få negative kommentarer.

Men jeg har lært at leve med at sådan er det. Jeg gør ikke noget bevidst for at være ond mod nogen eller træde dem over tæerne. Og hvis folk synes min personlighed er røvirriterende, jamen så gør det faktisk ikke så meget. Men det tog mig rigtig lang tid at nå hertil. Jeg har altid gerne villet have at alle bare kunne lide mig, og når de ikke kunne, så ødelagde det mig fuldstændigt. Jeg kunne gå helt ned, kravle ind i mig selv og græde i timevis. Det gjorde ondt.

Nu skal det jo ikke lyde som om jeg er trådt ind i sådan en ‘ego-bobbel’ hvor jeg er pisse ligeglad med hvad andre tænker, og bare selv synes at alt hvad jeg gør og siger er awesome, selvfølgelig bryder jeg mig mest om det når folk synes godt om mig. Og selvfølgelig er det vigtigt for mig, i visse sammenhænge, at være vellidt. Men det er ikke længere altødelæggende hvis de/I ikke kan.

Jeg ved at jeg kan være en lidt glemsom veninde hvis jeg har hårde perioder. Hende der glemmer aftaler eller har brug for der bliver lyttet meget. Men jeg ved også at jeg er hende man kan ringe til 24/7. Jeg ved jeg er empatisk og jeg står altid klar for dem jeg elsker. Mine tætteste venner og veninder ved dette, jeg gør alt hvad jeg kan for at hjælpe og støtte, og det samme ved min familie. Jeg er uendeligt lykkelig for mine venner, veninder og familie, de er der altid for mig. Jeg er så taknemmelig for jer læsere som kommer herind og spreder positiv energi og glade kommentarer. Og ved I hvad, jeg holder sgu også af jer andre røvhuller der kommer med en mindre pæn kommentar i ny og næ, for hey, det er jo også jer der sætter gang i tanker som udmunder i et indlæg som dette.

Jeg er faktisk et ret godt menneske hvis jeg selv skal sige det… men det ér bare ikke alle der kan lide mig alligevel. Og det er helt okay.

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Men nok om det: kan virkelig genkende mig selv i meget af det du skriver. Jeg har også haft det svært med hårde ord og det faktum at alle ikke kan lide en. Det er først nu jeg har turde lave en blog, og dele de ting jeg gerne vil dele med andre. Og give mig lidt af mig selv til offentligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan er det bare. Og så har jeg prøvet at holde fokus på dem som jeg smaddergodt KAN lide mig, og dem er der heldigvis mange af. Jeg tror bare jeg besluttede mig for at DE rent faktisk fortjente min energi og tanker meget mere end dem der ikke kan lide mig gjorde :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt og inspirerende indlæg at læse på en lørdag aften hvor man, grundet sin trang til at ville hjælpe, har taget babysitter rollen på sig og ladet sig spærre inde hos forældrene med sin lillebror. Men nok om det: kan virkelig genkende mig selv i meget af det du skriver. Jeg har også haft det svært med hårde ord og det faktum at alle ikke kan lide en. Det er først nu jeg har turde lave en blog, og dele de ting jeg gerne vil dele med andre. Og give mig lidt af mig selv til offentligheden. Jeg har længe gået med tankerne: “hvad hvis det ikke er godt nok?” Og “hvad hvis mine venner og bekendte synes det er fjollet og jeg bliver gjort til grin?” Osv osv. Men du har ret jo! Det er helt ok at alle ikke kan lide en! Og det er de gode kommentarer fra søde mennesker der roser ens blog, og i det hele taget det man gør og beskæftiger sig med, som man skal have i baghovedet. Tak for at minde mig om det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt indlæg! Hvor er det lækkert at nogen endelig siger det: det er ok at alle ikke synes man er den fedeste person i verden. Jeg har selv haft en masse problemer med at være ked af det over små (ligegyldige) kommentarer fra folk, som er fuldstændig ligegyldige, men som stadig sårede mig, fordi de var negative. Jeg synes bare det er så vigtigt, at acceptere det faktum, at man ikke kan please alle mennesker. Tak, Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Selv tak søde Maria. Og lige præcis, det ér sgu bare ikke alle der synes man er verdens fedeste person. Men det er vigtigt tror jeg at nå dertil hvor man acceptere at sådan er det bare. Selvfølgelig kan man arbejde med sig selv hvis det er venner der gentagne gange bliver såret hvis man gør noget bestemt, det er jo ikke det jeg mener. Men mere at der altså er mennesker der ikke synes man er så sej som man jo faktisk er 🙂 Også selvom man aldrig har gjort dem noget, og det er helt okay!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Det her er et godt indlæg – og som altid nyder jeg at læse dine tanker! I blandt mange indlæg, kan jeg også nu relatere til hvad du skriver. Og lige nu glæder jeg mig til, at nå så langt som dig, for lige nu, synes jeg det er svært at acceptere, at man ikke kan gøre alle glade og være vellidt af alle på samme tid. Hvad er din hemmelighed? 😀
  Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Tusind tak! haha min hemmelighed? puha det er vel rigtig mange års arbejde med det, og ikke mindst en hulens masse nedture, ondt-i-maven’er, og tårer i øjnene der har gjort jeg er nået dertil hvor det pludselig gik op for mig: jamen jeg kommer aldrig til at kunne få alle til at kunne lide mig. Slut punktum. Sådan er det bare. Og så har jeg prøvet at holde fokus på dem som jeg smaddergodt KAN lide mig, og dem er der heldigvis mange af. Jeg tror bare jeg besluttede mig for at DE rent faktisk fortjente min energi og tanker meget mere end dem der ikke kan lide mig gjorde :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katia

  Well.. Nu er jeg ikke klar over helt præcist hvor mange følgere du har på din blog, men ud fra hvad jeg kan se, så er der da ihvertfald omkring 2.300 personer/følgere der GODT kan lide dig og det er altså et pænt stort antal, inklusiv mig! Men det er fedt du er nået til dét punkt hvor du er nu. Der håber jeg, at jeg selv en dag når til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   du er sød 🙂 Jeg elsker dit tal 2300, jeg har sådan tænkt over hvor du fandt det tal, eller hvad der gør du lige tænker det 🙂 Det er rigtig sødt !!

   du skal nok nå dertil og jeg er meget glad for du er en af dem der godt kan lide mig <3 Tak, af hjertet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katia

   Ingen årsag og selv tak! Men angående tallet, så er det såmænd bare det antal jeg kan se følger dig på din facebookside 😀 Det er mange menneskers accept du har fået! Flere end andre mennesker formentlig får. Så du kan roligt skide hul i røvhullernes mening om dig, når man er så vellidt som dig, hæhæ 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   nåårh facebook ja 🙂 haha du er sød!! tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

N I N E