Asos Saved Items

Face Mapping

facemap

Køb produkterne her (samt andre dermalogicaprodukter).

Har I nogensinde prøvet en facemapping, eller kender I til det? Ja altså jeg gjorde ikke, men for halvanden måneds tid siden besluttede jeg mig for at gå til en kosmetolog og få en hudanalyse. Jeg ville gerne vide præcis hvilken slags hud jeg har, for jeg har gættet mig frem i årevis ‘måske jeg er lidt tør?’ ‘måske jeg ikke må bruge produkter med olie’ osv osv. Jeg har haft så mange teorier om dit og dat, googlet i en uendelighed og prøvet et utal af produkter for at ramme præcis det der lige er bedst for min hud. Men så fik jeg sgu nok. Og jeg fandt frem til at dermalogica kosmetologer tilbyder en hudanalyse, eller såkaldt facemapping.

En facemapping er en analyse af din hud, de deler den ind i 14 zoner, og hver zone bliver grundigt undersøgt. Kosmetologen registrerer alt om din hud på det såkaldte ‘face map’ og skriver det ned.

Jeg synes det lød rigtig spændende, og jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at det var penge godt givet ud. Der bliver sat en time af, og jeg, dum som jeg er, ved ikke helt hvad jeg skal, og tænker lidt vi skal sidde og snakke og hun skal lyse lidt på min hud og kigge med lup. Men jeg kom ind i et rum og lagde mig på en dejlig blød briks. Der spillede rolig musik og jeg fik et tæppe over mig. Og så gik 45 minutters tid i himlen ellers igang. Det var jo ikke en decideret ansigtsbehandling, og dog. For hun fjernede al makeup, puttede forskellige rensende og eksfolierende cremer på. Det var bare så rart. Så efterlod hun mig på et tidspunkt med en dejlig maske i 10 minutter hvor jeg næsten faldt i søvn, og til sidst fik jeg creme på.

Efter hele analysen printede hun mit ‘face map’ ud til mig og fortalte mig om de 4 ovenstående produkter som er produkter som lige præcis min hud har brug for. Hun pressede slet ikke på med at ‘køb dem her hos os’ hun fortalte mig faktisk bare hvad jeg skulle bruge. Så fik jeg en folder med hjem samt mit facemap, og et par prøver på de produkter jeg skulle bruge.

Jeg købte faktisk ikke andet end analysen hos den kosmetolog. Jeg gav 250 kr. for det, men jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Jeg har nu et klart billede af hvilken hud jeg har, hvor mine problemområder er, og hvad det er jeg skal gøre ved det, samt hvilke produkter jeg skal bruge.

Jeg besluttede mig for, med det samme, at køre i Magasin hvor de havde 20% på al personlig pleje produkter, og købe nr. 1 og nr. 3 (rens og creme) og synes ikke økonomien tillod de andre to produkter på den dag. Så dem køber jeg næste gang der går løn ind. Indtil videre bruger jeg derfor rens og creme, morgen og aften, og jeg glæder mig til at begynde med lidt eksfoliering et par gange om ugen, samt den booster som også skulle give ekstra fugt.

Jeg er meget tilfreds med produkterne og viser jer dem gerne. Men husk at alt på billedet ovenover er til MIN hud, og har du fedtet hud eller andet, er det slet ikke produkter for dig. I kan læse, på mit facemap, hvilken hud jeg har. normal til tør/sensitiv. Hun fortalte mig at jeg giver den alt for lidt fugt, og her har jeg gået i årevis, og troet at jeg skulle passe på med at ‘drukne’ min hud i fugt. Ak ja. Men nu ved jeg bedre.

Bruger I dermalogicas produkter? og har I nogensinde prøvet at få en hudanalyse/facemapping? Jeg kan klart anbefale det, det er virkelig de penge godt givet ud. Også selvom I ender med at benytte andre produkter end dermalogica, så er det rart at vide hvordan ens hudtilstand er, og hvad man kan gøre for at forbedre/pleje den.

Man kan få det lavet flere steder, jeg googlede det, fandt et fint sted på Amager, og søgte på en kosmetolog der havde en tid hurtigst muligt – en uge efter havde jeg fået lavet min analyse. Jeg var meget tilfreds.

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • Nathalie

  Hej. Super dejligt og fornuftigt med en hudanalyse ved en proffessionel:) hvis jeg må være ærlig, synes jeg dog det er en smule “flabet” at gå direkte til en konkurrent og købe produkterne og opfordre til det her, som din kosmetolog ellers har produkt tid på at anbefale til netop dig, bare en lille overvejelse til næste indkøb, pøj pøj med produkterne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Min kosmetolog brugte tid på at anbefale mig det, ja. Men jeg betalte hende jo også for det. Hun anbefalede Dermalogica produkter, som var præcis dem jeg gik ud og købte, så på den måde har hun jo prøvet at sælge mig dermalogica produkter, og det var også det jeg købte, men det er rigtigt at jeg ikke gjorde det hos hende. Der var 20% et andet sted på præcis de dermalogica produkter jeg skulle bruge, og så kan det godt være de er konkurrenter, men jeg er sikker på at du også ville købe dem der hvor du sparer 20%. Desuden opfordrer jeg jo ikke til noget der er forkert eller snyd. Jeg købte en ydelse hos en kosmetolog og betalte hende for denne, det lå jo i prisen at hun skulle bruge tid på at anbefale mig produkter og lave hudanalyse, og det var ikke en del af købet at man så skulle købe produkterne hos netop dette sted efterfølgende.

   Tak, og tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor lyder det lækkert! Hvor har du fået lavet den hudundersøgelse henne, og kan du anbefale stedet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hallo,
  Noget helt andet – hvad blev der af Tinas torsdag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Stupid autocorrect!
   Ginas torsdage :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Det vil jeg også gerne vide 🙂
   Vil gerne påpege at det ikke er derfor jeg læser med, men det var meget sjovt at høre lidt fra den vilde frøken igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Jeg tror bare hun holder en pause. Måske hun kommer tilbage. Inspirationen skal jo være der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Ja, det er klart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Saved Items