.. Men det ér ikke alle der kan lide mig

ASOS Coats

Desktop106

 

1. here    |    2. here    |    3. here    |    4. here   |      5. here    |    6. here    |    7. here    |    8. here

Jeg har ledt rigtig længe efter en fed frakke. Jeg har faktisk en del, men jeg synes alligevel der mangler en ny lækker til samlingen. Jeg er stort set inde og kigge på ASOS hver dag, og jeg har samlet denne kollage med 8 jakker fra deres egen linje. Jeg er ret vild med det de laver faktisk. Jeg har lige klikket jakke nr. 5 hjem. Jeg er vild med den er så lang. Og noget jeg faktisk virkelig elsker når jeg kigger rundt på ASOS, eller andre hjemmesider for den sags skyld, er at man også bliver mega inspireret til fede outfits. Jeg kan f.eks. rigtig godt lide hele outfittet til den jakke jeg har købt, og på den måde ender jeg tit med at shoppe lidt mere end jeg egentlig har planlagt. Kender I ikke det? de er sgu smarte. Nå nu vil jeg hoppe i tøjet og køre ned og handle ind. Nyd denne dejlige solskinssøndag.

I’m looking for a cool coat, and I really love ASOS’ own line of coats and jackets. I just bought number 5, and then fell in love with the whole outfit and ended up buying a little more than the coat. Typical 🙂 

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • AK

    Hej Line Sofie. Denne kommentar er ikke relevant ift dit indlæg, men jeg håber du kan hjælpe mig med noget. Jeg ville gerne vide, hvilken tandlæge du har? Jeg kan nemlig huske, at du engang havde et indlæg (som jeg forgæves har ledt efter), hvor du fortalte om en dårlig tandlægeoplevelse, hvor vedkommende snød dig og efterfølgende kunne man se i kommebtarfeltet, at en del havde været ude for det samme med lige den tandlægekæde. Du havde så også din egen tandlæge, som ikke snød. Jeg er nemlig på udkig efter en troværdig og god tandlæge, som ikke snyder en.. 🙂 På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Men det ér ikke alle der kan lide mig