20 spørgsmål til Gina Jaqueline

Vind 7500 kr. på et Coop gavekort til Fakta

AMM_fakta_728x400_v2

7500 kr. Wow det er vanvittigt mange penge. Det er det nok for de fleste mennesker at vinde til at shoppe mad for, men da specielt for en single på SU. Hvis jeg vandt 7500 kr. at købe ind for i fakta, så ville mine næste 4 mdr. være reddet på madkontoen og jeg kunne spare op til rejse, tøj og andet. Jeg elsker konkurrencer, og endnu bedre er det når det er konkurrencer hvor man næsten ikke skal gøre noget for at deltage.

Hvis du gerne vil vinde 7500 kr. til fakta er det eneste du skal gøre at tilmelde dig deres nyhedsbrev på deres hjemmeside – du tilmelder dig lige her – og så er du med i konkurrencen om de 7500 kr. at handle ind for. Puha hvor kunne jeg godt bruge de penge, og jeg har selvfølgelig selv skrevet mig op, med det samme.

Jeg handler selv primært i fakta og netto fordi det er hvad mit SU budget rækker til, og jeg er faktisk rigtig glad for fakta. Jeg synes det kommer meget an på hvilken butik man kommer i, men min lokale fakta er altid ren og pæn, og jeg er altid så glad og imponeret over deres friske frugt og grøntafdeling.

Skynd jer ind og deltag lige her, og hvis I ikke gider deltage, så send venligst lidt god energi og krydsede fingre i min retning så jeg kan vinde:)

sponsoreret

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 spørgsmål til Gina Jaqueline