20% off ASOS

Instagram # 25

Desktop105

Lidt instragrambilleder fra det sidste stykke tid. Jeg er desværre blevet syg i dag, jeg ved ikke helt hvad der er sket. Men jeg har besluttet mig for at bruge dagen på at gøre min lejlighed rent og ordne lidt praktiske småting, så på den måde er en sygedag ikke helt spild. Jeg ville lige tjekke ind med lidt billeder, I kan jo altid følge mig på instragram, der opdaterer jeg med billeder hver dag (linesofiegyldholm).

Rigtig god mandag til jer alle. Ps. Øv hvor er det blevet røvpissekoldt!

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

  • Ha ha, elsker det første billede med poten! Skulle lige kigge en ekstra gang for at se, hvad det var 😀 Og ja, der er blevet sygt koldt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off ASOS