Me and the Met

Fra ferie til fuldtidsjob

Jeg skal altså lige vænne mig til det, det der med fuldtidsjob. Når man er studerende så er man som regel på studiet 12 timer om ugen, jeg er i hvertfald, og så er der selvfølgelig hjemmearbejde. Derudover har man 2 mdr. sommerferie og en masse andre ferier, og det ér altså bare anderledes end at arbejde 37 + timer om ugen. Jeg brokker mig ikke, jeg elsker min praktik. Men udover de 37 timer har jeg også fritidsjob samt bloggen jeg gerne vil passe. Og alle de andre ting. Jeg kan mærke, at det har været vigtigt for mig at presse aftaler ind hver uge som jeg plejer, men når man er mødt kl. 8-16, derefter direkte på job til 19.30 og så veninde fra kl. 20-23 så er man træt. Så er det tandbørstning og direkte i seng, og igen dagen efter.

Det skal, igen, ikke lyde som brok, for det er også dejligt at have travlt. Men jeg har besluttet mig for at skære lidt ned på aftalerne i startforløbet af min praktik. Jeg er træt når jeg kommer hjem, der er mange nye indtryk, og man er meget på. Veninderne, vennerne og familien forstår, og jeg er sikker på de kan vente lidt til jeg har ordentlig tid og energi igen. I august lavede jeg et lille mål med mig selv, at blogge hver dag, og det holdt jeg faktisk. Næsten. Men et par enkelte dage med mellemrum, og andre dage 2-3 indlæg på en dag, og jeg synes faktisk den er klaret. Dét vil jeg gerne fortsætte med for jeg elsker virkelig at blogge. Jeres kommentarer er fantastiske, og jeg elsker mit lille kreative univers.

Jeg tror lige jeg skal vænne mig til at have travlt igen. At få praktik, job, blog, træning, og venner+familie til at gå op i en højere enhed. Men det falder nok hurtigt på plads, og så er jeg forhåbentlig heller ikke så absurd træt fra 12.30-15.00 på jobbet at jeg næsten ikke kan holde min øjne åbne.

I morgen er det torsdag, og det betyder at smukke Gina er tilbage med Ginas torsdag. Derudover har jeg en masse fine indlæg klar til jer. Nu vil jeg børste mine tænder og krybe til køjs. Jeg har en lang men spændende dag foran mig i morgen. Sov sødt.

Ikke-navngivet-2

2 kommentarer

  • annel

    Puha, ja. Det kender jeg. Det eneste råd der virkelig virker er: Gå tidligt i seng! 🙂 Man kommer efter det på et tidspunkt, men det kan godt tage nogle måneder. God vind.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me and the Met