Instagram # 25

20 spørgsmål til Gina Jaqueline

uhdgfiushdfiusdfgh

10709761_10154606103485497_369753421_o

Denne uge har jeg selv lavet collagen. Tak til Line Sofie for et fremragende, provokerende stykke arbejde alle de forrige uger. Dette er de aller-seneste billeder fra min iphone.

Hvad vil du gå i til vinter? Babylyserød! Har købt tykke sweats, fluffy sweatre, lak pencilskirt, sokker, strømpebukser, frakke, vidde bukser. Mangler kun babylyserøde sneaks og evt. et halstørklæde. Og så skal jeg selvfølgelig gå meget i hvid. Og strik. Masser lag, akavede længder, herre snit, lidt sølv og metalic. Masser af pels, Wolverine støvler i div. farver, hvide sneaks, sorte lakstøvler i forskellige afarter og mine nye Calvin Klein gummistøvler. Hvad gik du i som barn? Fra jeg kom i skole og på fritidshjem (1995-1996) stod den på trompetbukser der senere hen blev breddere og nu kaldt vidde bukser, Adidas, skræddersyede jakkesæt, nålestriber, vidde cowboybukser i alle farver med kile, benvarmere, buffalos, playboy undertrøjer, (de mest vanvittige) statement tanktops, punk royal bukser, skaterbukser med synlig g-streng, mavebluser, snørrebukser, cowboyjakker og frakker, dyreprint, sneaks, sorte vagabond og ecco støvler. Det var nogle dage meget pænt, holdt i sort og beige med små metal guldbælter og pynteting og andre dage solcap, rottehaler, pastelfarver og lipgloss. Senere, lige inden jeg blev teenager gik jeg i stribede knæstrømper og alt muligt andet farvestrålende tøj fra Don’ya’doll på Istedgade mixet med 70’er og 80’er tøj jeg fandt på min mormors museum. Hvad ville du aldrig gå i? Never say never. Lige nu vil jeg ikke gå i nålestriber fx., fordi det altså ikke er særligt længe siden alle Vesterbro piger købte deres tre sæt på Fisketorvet, til en overordentlig god pris. Vi kunne virkelig få meget for vores lommenpenge dengang. Nogle gange går det bare ikke lang tid nok mellem trends. På den anden side er der mange af tingene fra dén tid, der fuldt tilbage hos mig. Alting har sin tid. Min mormor plejer at sige, at hvis man bare venter længe nok, så bliver man moderne. Sover du på en speciel måde? Jeg sover altid på siden, og næsten altid nøgen. Hvor længe sover du? 6 timer kan sagtens være optimalt for mig, og jeg ville ønske at jeg ikke sov længere, når nu jeg faktisk tit er friskes efter max 6 timer. Desværre er jeg virkelig god til at blive ved med at sove, når jeg først sover. Derefter er jeg som noget nyt begyndt at bruge vækkeur. Og når det så ringer, går jeg direkte ud i bad og vågner der. Det giver mig nogle langt bedre dage, end når jeg har sovet 10-12 timer og stadig ikke er mere frisk af den grund. Dyrker du motion? Nej. Jeg meldte mig ind i Fitness DK i 7 mdr. og kun 2 gange var jeg der, i forbindelse med den film jeg har lavet og angst for dårlige vinkler på et store læred. Jeg måtte jeg erfare at jeg ikke var bange nok, og ned og aflevere mit kort, selvom det var pinligt. Det var bare for sure penge at blive ved med at betale mens man håbede på et mirakel og kun sjovt den første gang efter man havde købt nyt trænings tøj. Jeg havde også engang medlemsskab til Arndal. Der gik jeg alle dage pænt forbi maskinerne og direkte ind i den fantastiske spa i stedet for. Kan varmt anbefales i øvrigt. Til gengæld går jeg – rigtig meget endda. Jeg vil langt hellere gå, end jeg vil tage bussen. Jeg har en vildt flot lille cykel, men tør ikke rigtigt køre på den, da de andre cyklister kører som om de er udødelige. Specielt på de strækninger hvor jeg har brug for den. Har også et sjippetorv og hullahopring og flere par rulleskøjter. Kan godt lide idéen om det. Hvad spiste du i går? Blødkogt æg, stegte portobello svampe, et bæger (nyhed) cheasy vanilje med blåbær ovenpå, til frokost en salat i en topperware af spinat blade, avokado, cherrytomat, hytteost. forårsløg, peberfrugt – lidt kedeligt men det der var i køleskabet og til aftensmad spiste jeg chili corn carne og salat med frisrevet parmesan hos nogle venner. Senere på aftenen et knækbrød med avokado og hytteost og 2 figener. Én madvare resten af dine dage? Avokado. Hvor bestiller du take-away? Le-le eller hjemmelavet pitabrød med falafel og rødkålsalat fra Dürum-bar på Nørrebrogade. Hvad er det sidste du har købt? En mini speaker, der ikke fylder, vejer eller koster noget som helst og som spiller helt fint, rigtig længe. (link). Samler du på noget? Ja, har samlet på gamle Barbie dukker med min mormor siden jeg var lille og vi har flere end hende der har Barbie museet i Danmark. Mener vi mangler én eller to dukker. Derudover har jeg svært ved at skille mig af med magaziner og så har jeg absurd mange jakker. Hvad er dine yndlings butikker og hvor shopper du mest? H&M og nettet og loppemarkeder! Hvis du kunne ændre én ting ved dig selv? Min blære. Jeg skal altid tisse. Specielt når jeg skal flyve, køre langt, eller er et sted med mange mennesker og få toiletter. Det er virkelig irritrende, men på en eller anden måde klarer jeg den alligevel altid. Utroligt nok, når jeg tænker over det. Hvilke TV-serier og programmer ser du? Har ikke haft brugt min Tv-pakke i alle de snart 5 år jeg har boet i min lejlighed. Jeg er ikke så meget til serier da de bliver langtrukne og jeg mister tålmodigheden og koncentrationen over gentagelserne. Og specielt ikke zapper-mentaliteten, hvor man bare får hvad som helst kastet ind. Til gengæld ser jeg film og dokumentarer på nettet og min guity pleasure er De unge mødre (har set alle afsnit, dør over det, og ja, betaler for at se det.) Kan også ret godt lide 1. sæson af Califonication, 1. sæson af Breaking bad (herefter mister de mig ligesom virkelig) og så kan jeg lide alle sæsoner af Klovn. Filmen synes jeg var for meget, kunne næsten ikke sidde i biografen til sidst, men det var selvfølgelig udelukkende min fejl, at vælge at se den dér. Har prøvet at se sex and the city 20 gange med mine veninder. Det er rædselsfuldt synes jeg. Prøvede senest med Orange is the new black. På ingen måde en success! Læser/ser du nyheder? I perioder følger jeg helt vildt meget med, men når jeg gør, bliver jeg også tilsvarende trist over hvor slemt det står til og så beskytter jeg mig selv lidt for det, så det ikke bliver for meget. Hvilket egentlig også er for meget, og ikke en god nok tilgang til det. Men hvad skal man dog stille op. Taler du meget i telefon? Nej. Jeg bryder mig virkelig ikke om at snakke for meget i telefon. Jeg får ondt i øret og begynder at multitaske, hvilket på ingen både er fair overfor den jeg taler i telefon med. Men efter 45 minutter og 3 samataler der omhandler kollegaer jeg ikke kender, begynder jeg ærligtalt at sidde og lyve når jeg bliver spurgt: “Hvad laver du?” “Er du der?”. Det kan være hyggeligt, på den måde, at det minder mig om da man var teenager og lige havde fået sit første fri-tale abbonoment. Udover dét – not very much. Læser du mange bøger? Ikke så mange som jeg gerne ville tage mig tid tid, men flere end de fleste. Hvad er dine yndlings bands? Pink Floyd, The Doors, Shocking blue, The Zombies, Dirty Beaches, Suicide, Fleetwood Mac, The Who, Joy Division, Brian Jonestown Massacre, Velvet Underground. Hvad med yndlings solister? Kate bush, Kendrick Lamar, David Bowie, Lana Del Rey, Lily Allen, Nina Simone, Gonjasufi. Kan du synge? Jeg er bestemt ingen sanger! Jeg skal aldrig være sanger eller noget der ligner, da jeg ikke har nogen klang eller nogle talenter på det punkt. Men jeg kan godt synge, forstået på den måde, at jeg synger rent. Jeg har gået til sang og teater hele min barndom og synger meget, både for mig selv, på gaden og for mine venner. Og så stopper den så ellers dér.

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Rethe

  Hej Gina,
  jeg så den første udsendelse på DR om dig her til morgen.

  Du er en klog pige, så hvis du ikke allerede er i gang med en uddannelse, så vil jeg håbe, at du en dag får mod på at starte en uddannelse, så du kan også kan blive udfordret på det mentale plan.

  Jeg kunne forestille mig, at du har eller får brug for det på et eller andet tidspunkt.
  MVH
  Rethe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende at læse – jeg har det på præcis samme måde med nyhederne. Jeg ser nyheder max 1 gang om ugen – ellers bliver jeg for trist.
  Til gengæld laver jeg mad med mine egne opskrifter. I denne omgang har den stået på syltede grønne tomater og spinatcurry (som man kan spise uendeligt meget af og stadig tabe sig 🙂 ) Følg med her:

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af Gina! Var læser på hendes blog i flere år og nyder at få et skud unik inspiration en gang om ugen herfra. Keep it coming! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er ellers vild med orange is the new black og SATC!!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina Jaqueline

   Altså, har hørt at 2. sæson af orange is the new black er bedre end den første. Men med det udgangspunkt tør jeg simpelthen ikke give det et skud! Haha, jeg bliver bare aldrig en serie-person.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Må vi ikke få at vide hvornår din film får premiere og hvad den hedder?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meltem

  altid hyggeligt og interessant med en spørgerunde. Havde dog aldrig gættet på du så godt kan lide de unge mødre! må jeg spørge hvad der fanger dig så meget ved programmet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina Jaqueline

   Tror det faktum er at vi har valgt et så vidt forskelligt liv, pigerne fra serien og jeg. Jeg ser ikke singleliv, for lækker til love og paradise hotel, men De unge mødre, er bare tilpas absurd og sjovt og godt tv til mig. 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Jeg sidder og fundere over, om du (gina) stadig er sammen med din kæreste – i var jo blevet forlovet og alt muligt, men synes ikke rigtigt han har fyldt noget i disse “Ginas Torsdag”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina Jaqueline

   Hej Maja

   Vi har ikke været sammen i 3 måneder. Læs evt. mit indlæg “noget om mænd” hvor jeg giver gode råd til dig der går fra din kæreste. x

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 25