Er jeg så voksen nu?

Om at blive gift


Skærmbillede 2014-08-26 kl. 17.46.51

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 17.47.40Hej søde læsere. Nu er det vist også ved, at være et par dage siden sidst jeg kiggede ind. Min weekend var fyldt med bryllup og igår startede jeg som sagt i praktik, så jeg har haft rigeligt at se til. Praktikken kan jeg altid fortælle om i et andet indlæg en gang, jeg skal måske også lige have været der mere end 2 dage før jeg begynder at fortælle om det. Men jeg kan sige at jeg er meget positiv indtil videre. Dette indlæg skal handle om bryllupper og dét at blive gift.

Jeg har aldrig været en af de piger der har haft den der klassiske prinsessedrøm, om et kæmpe hvidt bryllup. Jeg er ikke døbt eller konfirmeret, og på ingen måde opdraget i den kristne tro, været i kirke eller troet på gud. Jeg har aldrig haft drømmen om et kirkebryllup, det har aldrig sagt mig noget. Men i lørdags var jeg vidne til min storebrors bryllup. Og det var kirkebryllup med stor hvid kjole, champagne, flotte ringe osv. De sidste par år har jeg haft lyst til at blive gift. Altså ikke blive gift i de år, men lysten til en dag at det er min tur. Jeg er begyndt at drømme om det smukke frieri, de fine ringe, den uendelige kærlighed og bare betydningen i at blive gift. Det er så smukt. Kærlighed er det smukkeste.

Jeg drømmer virkelig om min egen bryllupsdag, men min drøm er på ingen måde kirkebryllup, det tror jeg aldrig det bliver. Eller, det bliver det aldrig. Derimod et smukt, stort fantastisk bryllup et sted, med alle mine dejlige venner, min familie, min smukke kommende mand og alle dem vi elsker og holder af. Jeg drømmer om champagne i litervis, tusind glimtende lyskæder, smukke blomster overalt hvor man kigger, bølger i mit lyse hår, og den fineste kjole. Jeg drømmer om uendelige kys, en smuk mand i jakkesæt som kigger på mig med øjne der fortæller mig, at jeg er hans prinsesse. Jeg drømmer om at sige ‘ja’ til at tilbringe resten af mit liv med den jeg elsker.

Min drøm har ikke ændret sig alene på denne weekend selvfølgelig, men over de sidste par år. Men at se min storebror med bævrende hage, glædestårer i øjnene med hans elskede ved sin side, det gjorde mig 100% sikker på at dét en dag skal være min tur. Jeg glæder mig, og jeg håber sådan at der en dag er en mand der frier til mig og gør min drøm til virkelighed.

Hvordan har I det med bryllupper? vil I selv giftes? har I altid haft en drøm eller har I, ligesom jeg, fået lysten jo ældre I er blevet?

Ikke-navngivet-2

20 kommentarer

 • B

  Efter det, jeg har læst mig frem til gennem bloggen, som du har været igennem ift. til dit kærlighedsliv, kan jeg ikke tænke på nogen der fortjener at få en sådan drøm opfyldt, mere end du, kære søde, smukke Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads Knudsen

  Meget smukt indlæg.. Og dejlige tanker du kommer med..
  Man får jo helt lyst til at være en del sf det – på den ene eller anden måde..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Åh søde Mads Knudsen… det kunne være dejligt at nogen var en del af det.. på den ene eller den anden måde 😉 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har så altid haft lyst til at blive gift, men har aldrig haft lyst til et traditionelt bryllup. Jeg får helt stress bare ved tanken om alt det, som folk forventer, traditioner og den slags. Min kæreste friede for et år siden, og vi har faktisk brugt næsten et år på at blive enige: Jeg havde lyst til at gøre det i hemmelighed på rådhuset eller stikke af til en storby eller en strand et sted, mens min kæreste var til det helt store kirkebryllup og en kæmpe fest.

  Nu siger vi ja til hinanden om tre dage. Det har ikke taget mere end en måned at planlægge efter vi blev enige, og det bliver et bryllup, der kombinerer noget fra begge vores drømme. Vi skal vies på et kunstmuseum, og derefter drikker vi masser af champagne og tager ud at spise med den allernærmeste familie. Hen på eftermiddagen stikker vi så af til et hemmeligt sted, hvor vi vil bruge et par dage på at forkæle hinanden. Min kjole er kun blevet hvid, fordi det var min kærestes drøm, men den er ikke brude-brude agtig – bare lang, let og svævende og meget, meget pæn.

  Og så holder vi måske en fest for vennerne for at fejre vores 1års eller 2års bryllupsdag. Der er jo ikke noget i vejen for at fejre vores kærlighed igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog dejligt at læse, at du drømmer om din egen bryllupsdag efter alt det du har været igennem af dumme mænd og kærestesorger. Jeg drømte selv om bryllup på en strand i Sydamerika med min eks kæreste. Han gik dog fra mig for halvanden måned siden efter 4 år og det skete på en helt forfærdelig måde, så lige nu kan jeg ikke engang drømme om kys eller kram. Jeg har egentlig tænkt på at spørge dig om hvordan du har haft det med at lukke nye mænd ind i dit liv efter svigt og sorg. Har det ikke været ekstremt svært? Jeg har selvfølgelig ikke haft så meget tid endnu til at bearbejde min sorg, men kan slet ikke forestille mig at have energi til at blive forelsket igen eller stole på, at en mand vil mig det godt efter at blive behandlet rigtig skidt af den man elsker højt og troede man skulle have børn med.

  Håber du får et fantastisk bryllup med en fantastisk mand for det fortjener du:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min drøm om at blive gift har altid være afhængig af, om jeg havde en kæreste – en stabil kæreste, må jeg hellere tilføje. Tanker om bryllup og børn er langt fra mig – meget langt fra mig – når jeg er single, så går der kunstnerlevestil i den. xD Når jeg er i et fast forhold med en jeg virkelig elsker – som jeg er i nu, så får jeg lyst til at forsegle den kærlighed med et bryllup – et par ringe og en festlige aften med gode venner og familie. Dog stresser tanken mig om at han vil have hele siden STORE og åbenbart meget tætte familie med. Puha, vi får vist ikke det mindre – og billigere – bryllup jeg drømmer om, men så længe jeg ender med manden jeg elsker og omvendt, så går det hele nok 🙂

  Skønt indlæg – og billeder. Rart at få tænkt nogle flere tanker om det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har heller aldrig haft drømmen om prinsesse bryllup og stor tyl kjole. Bryllup kan godt nogle gange blive portrætteret som pigens store drøm og manden der gør det for hende for så får hun sit “prinsessebryllup”. Omvendt synes jeg dog at et bryllup er en fest for kærligheden. Det er en hel dag hvor man fejre sin kærlighed til hinanden med alle de mennesker man holder af – en kærlighedsfest. Og den er værd at holde hvis man er sikker på hinanden. Det er en stærk tosomhed der bliver sammensmeltet til ét. Pyha det er smukt. Og det siger jeg af erfaring. Blev gift for 14 dage siden og det var meget simpelt, hvide smukke mark blomster i vaserne og dans til den lyse morgen. Så JA jeg er total fortaler for bryllup. Kh en fast læser 🙂 Og tak for en god blog Line Sofie! /Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Ååårrhhhh det lyder som et FANTASTISK bryllup I havde..

   tak for ros, og tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er sjovt, fordi jeg har også gennemgået en del faser! Har heller aldrig (!) drømt om et bryllup eller om manden på den hvide hest, men efter at have været sammen med min kæreste i omkring 3 år, og hele familien gentagne gange spørger ind til det… så begynder man at blive tændt på tanken. IKKE en flødeskumskjole og kirkebryllup, men noget ala det, som du beskriver. En kærlighedsfest.

  Men så kommer man faktisk til den næste fase! Og vi har været sammen i 5 år nu, og taler rent faktisk om den slags (oh the shocker), og er blevet virkelig gode til at forventningsafstemme – og ja, vi er 100% afklarede med, at det skal være os for altid. Et bryllup? Tja, når vi begge har tjent lidt penge og gider det. Men det er så sørgeligt hvad jeg ser i min vennekreds, nemlig at alle pigerne, der har været sammen med deres kæreste de der 3-4 år sidder og VENTER på et frieri – hver ferie bliver de skuffede over, at han ikke hiver ringen frem. Vi må ikke engang joke omkring diamanter foran dem, fordi de får en krise. Min pointe er: de taler ikke med deres kærester over det, men forventer netop det der hysteriske frieri. Og jeg ser det faktisk langsomt ødelægge deres forhold, fordi de bliver bitre, hysteriske og desperate.

  Så mit bedste råd er, at efter et par år eller lign, så begynd at joke om den slags, snak om det (langsomt), men for dælen, ta’ hul på bylden! For ja, et surprise frieri er romantisk… men det betyder også, at der er en masse samtaler om resten af jeres fælles liv, som I ikke har taget endnu, og de kan sgu være hårde :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tusind tak for din kommentar, den er rigtig fin. Det lyder også voldsomt, der vil jeg virkelig helst heller ikke ud, det er nok en meget god idé at bringe emnet på bange efter nogle år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Jeg har heller aldrig haft lyst til at blive gift, da jeg altid har opfattet det som en kirkelig begivenhed. Og jeg er ikke en del af folkekirken længere, jeg er på ingen måde troende og bliver det heller aldrig. Dog vil jeg, ligesom du, mene at selve betydningen af et bryllup er fantastisk. Jeg vil gerne have én mand resten af mit liv og derfor vil jeg formentlig gifte mig en dag (når jeg har fundet ham ;)) Men noget hvidt kirkebryllup bliver det aldrig. Et hyggeligt, udendørs, gerne udenlandsk, bryllup med de tætteste vi har og en masse drinks og blomster. Det ville være rigtig fint og det er jeg overbevist om, at jeg en dag om lang tid (jeg er 21) får lyst til.
  Tillykke med din storebror <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Jaaa Ninette, det lyder også LIGE som sådan jeg har det 🙂

   og tusind tak, det var en fin dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis ligesom dig! Jeg er heller ikke konfirmeret, og har uendelig svært ved at forestille mig et kirkebryllup – dog drømmer jeg om et smukt frieri, en smuk ceremoni og alt hvad der ellers hører til. Det er også først kommet i de seneste år for mit vedkommende, og jeg må indrømme at jeg bare går og venter på at mit kæreste får nosset sig lidt sammen (for at sige det som det er…) og hopper på knæ.

  Ihvertfald kæmpe tillykke med din bror og din svigerinde; jeg ønsker dem alt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   hhaha godt at høre jeg ikke er den eneste. Men jeg håber din kæreste får taget sig sammen så :)!

   og tusinda tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid haft en drøm om et kirkebryllup i min hjemby, hvor jeg også er døbt og konfirmeret. Festen skal helst holdes i et telt med lyskæder og pæoner og en masse flotte ting, i en kæmpe stor have. Det skal være hyggeligt, intimt og kun mennesker vi holder meget af skal inviteres. Kjolen skal være simpel, elfenbensfarvet og gerne af Stasia (så skal jeg nok bare lige blive rig først…). Jeg håber i den grad også det bliver min tur en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   årrhhh ja det lyder fint, og som noget du meget har tænkt over. Det skal nok blive vores tur en dag, det SKAL det nok 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ml

  Jeg har er lige som dig blevet mere tændt på ‘idéen’ ældre jeg er blevet.
  Det er ikke noget min kæreste og jeg snakker om. Men hvis han vil gifte sig med mig, så ser jeg det da som det ultimative kærlighedserklæring:)
  Har aldrig haft en prinsessedrøm om bryllup og kjole og den slags. Skal jeg giftes en dag, så skal det være super hyggeligt og ikke en stresset dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Det er også en rigtig fin idé 🙂 Og ja, du har ret, total kærlighedserklæring, så jeg håber da han frier en dag, nu hvor du også er blevet lidt tændt på ideen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg får helt lyst til at blive gift med dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Forehelvede altså.. så gør vi det sgu <3 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg så voksen nu?