Flåter og Lopper.. ellers tak!

Me and the Met

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okay læsere. Måske er jeg håbløst bagud, men jeg havde altså aldrig hørt om Me and the Met før i fredags, hvor jeg skulle teste det selv. Me and the Met er en webshop som har vildt mange lækre mærker som By Zoé, Ganni, Kokoon, Designers Remix,  Filippa K, Gestuz, og mange flere, men det helt specielle ved det, er, at man kan få personlig levering helt til døren i 1 times intervaller fra 17-22 i hverdage og fra 10-22 i weekender i Storkøbenhavn (Postnummer 1000-2500, 2900-2920). Så står du fredag aften midt i en tøjkrise, så kan du have din nye kjole en time senere. Det ér sgu da smart.

Jeg bestilte to virkelig lækre sweatshirts med levering mellem 17-18, og kl. 17.40 ringede det på min dørklokke og en rigtig sød og meget velklædt mand kom op med den fineste pakke. Da jeg sagde ‘tak’ og ville lukke døren sagde han at jeg kunne prøve tøjet inden han gik, da han stod med de andre størrelser i tilfælde af det ikke passede. Så ind med mig i min stue og prøve, og så kunne jeg melde tilbage at det sad perfekt. Okay hvor smart er det? Hverken levering eller de ekstra størrelser koster ekstra. Jeg var virkelig imponeret over den service, det er jo helt vanvittigt smart. Det er altså hvad jeg kalder luksuslevering. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^ Jeg bestilte disse lækre to sweatshirts. Den mintgrønne er fra Ganni og kan købes her, den er på udsalg lige nu så du sparer 50 %.

Den grå/hvid melerede bluse er fra Designers Remix og kan købes her. 

Begge bluser er str. M så de er lidt løse og oversized, og de er begge fantastisk bløde og lækre.

meandthemet


meandthemet1

 Og her er jeg så i begge bluser. Jeg er virkelig fan af Me and the Met og det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt derfra. Det er helt fantastisk, mere er der ikke at sige om det.

Sponsoreret

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • Camilla Thaysen

  Vildt de kan tilbyde sådan en service! Og hold op hvor er du altså bare en køn pige.
  Tænkte lige på… er det en mint skjorte jeg kan spotte på det midterste øverste billede? I så fald, hvor finder man den henne?

  Kæmpe kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wow! Du har seriøst det flotteste ansigt, og vildeste kindben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Uh, jeg blev fristet og nu har jeg klikket Ganni sweateren hjem til en rigtig god pris. Dog er leveringen ikke helt så god her til Aarhus, men bestilte for at par timer siden og så vidt jeg kan se, så er den allerede hos PostDK. Luksus nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Line, jeg har lige et spørgsmål der ikke er så indlægsrelevant (men wow en service) – Jeg mener at du på et tidspunkt skrev at du hjemmefarvede dit hår. Din farve er rigtig fin, må jeg høre hvilket mærke du bruger og om du har nogle do’s and dont’s mht. hjemmefarve?
  Vh. Hende hvis budget ikke længere holder til vesterbros frisører

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej (: Du ser virkelig smuk og slank ud!! Helt vildt! 😀 Har du tabt dig mere, og laver du stadig motion osv?? (: Uh, og vil du ikke overveje at lave et opdateret indlæg hvor du fortæller om din kost og træning som den er nu? (((: Mvh. Anna:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flåter og Lopper.. ellers tak!