Om at blive gift

Helt tæt på

ginafærdig

 Hvor gammel er du? Folk skyder mig for det meste til 17, men jeg er lige fyldt 24. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg faktisk ikke vil se ældre ud længere, men gerne yngre. Det fungerer så, for bliver stadig spurgt om ID, hver gang jeg køber cigaretter og det hænder da også, når jeg køber vin. Hvor høj er du? Når jeg retter ryggen er 162. Jeg prøver meget på at rette ryggen, hele tiden. Hvad vejer du? Min vægt ligger stabilt på 45kg. Folk vil slå ihjel for at få det afvide, og bagefter slå mig ihjel for det. Her har jeg det godt. Jeg har ønsket mig at ligge der stabilt igennem alle mine teenage år, jeg har været under i perioder hvor min krop ikke har haft det for godt, og jeg har vejet 14 kg. mere. Nu er den der bare. Hvor bor du og holder du af din bydel? Jeg bor lige ved Nørrebro station og jeg holder bittersødt meget af Nørrebro! Her er jeg født. På Runddelen. Jeg har boet siden her siden jeg flyttede hjemmefra da jeg var 16, og har både prøvet at bo på Lundtoftegade, Rantzausgade, Blågårdsgade og Nørrebrogade. Med korte visit på Rådhuspladsen, et pilskævt bagbus i strædet og 3 sommerhus kvarterer. Jeg har boet i min lejlighed i 4½år og jeg bor her nu alene og her er utrolig meget plads. Jeg er oprindeligt fra Vesterbro. Jeg arbejder i Indre by. Hvad er din yndlingsrestaurant i København, og  hvor er det bedst at gå ud? Carte Blanche på Østerbro laver fantastisk mad til uhørte priser og ellers er jeg stor fan af Lele. Jeg kommer næsten kun på Floss. Beskriv dig selv med 3 ord Sjov, fantasifuld, tallentfuld. Kan du ikke fortælle mig hvordan du plejer dit hår og din hud? I sekundære indlæg, ja. Men jeg har seriøst lige overgivet mig til Maroccanoil igen, fordi at påtrods af at jeg tror mere på at det er silikonen der virker, fremfor hokus pokus og orintalske olier, så slår den alle andre hårolier med flere længder. Og så har jeg lige købt det nye GHD glattejern i dag, der efter sigende skulle skyrke håret helt optimalt, ellers slider jeg aldrig på mit hår, med mindre det er med ghd, engang imellem. Hvorfor lukkede du din blog? Fordi jeg skal til at være skuespiller, og fordi jeg følte mediet aldrig kunne blive som jeg ville have det, fremfor alt. Savner du nogensinde at blogge? Selvfølgelig, mest af alt for at dele min inspiration! Jeg vil gerne udvikle mine skrive evner, og det bliver nok ikke via en ny blog i første omgang, desværre. Hvad spiser du til morgenmad? Cheasy vanilje med blåbær eller rugknækbrød med avokado og spejlæg eller melon og blødkogt æg. Eller ingenting. Er du glad for, og god til at lave mad? Ja. Men ikke for meget. Hvad er den værste date du har været på? Hvorfor. Det var med en svensk producer der snakkede helt vildt hurtigt svensk og kun talte om sig selv og sine millioner over en 3 retters midt på Skt. hans torv, hvor han efterfølgende fulgte efter mig, ind i huset i Magstræde for at se mine venner spiller og 4 andre steder efterfølgende. Måtte tage spurten i høje hæle over Gråbrødretorv til sidst. Fysisk, hvad holder du mest af ved dig selv? / Hvad er du mindst glad for? Min hud, på hele kroppen altså og min mave og min næse. Kan mindst lide mine hænder, men kan godt lide mine håndled. Vil du gerne have børn? Nej, det tror jeg ikke. Hvad er det værste træk ved mennesker? Det værste er når folk bliver grænseløse. Hvad kan gøre dig blød i knæene? Æstetik. Hvad kan bringe dit pis i kog? Uretfærdighed. Er du et tålmodigt menneske? Det vil jeg i høj grad sige at jeg er blevet. Hvad er din største drøm? Det vil jeg faktisk ikke ud med på nuværende tidspunkt. Den klassiske, hvor ser du dig selv om 10 år? Tænker du nogensinde over det. Jeg vil gerne være forfatter og skuespiller. Om 10 år skriver jeg bøger og laver film og bor i en stor gammel lejlighed i København. Mænd med eller uden skæg? Med skæg. Helt klart med skæg. Hvis du fortsætter lidt på Mi Confesion med Ginas torsdag, kunne du så have lyst til at dele lidt af dit yndlingsmusik? Ja. Hvilket land ville du bo i hvis ikke Danmark, og hvorfor? Cambodia pga. mulighederne i/og landet, men minus madkulturen og dræber myggene. Ellers ville det nok på nuværende tidspunkt være Barcelona, som jeg virkelig elsker. Hvad tror du andre folk tænker om dig? En helt masse. Føler du dig nogensinde ensom? Det tror jeg alle gør. Og jeg er bestemt ikke bange for at komme til at føle mig det. Jeg kan lide mit eget selskab alt for meget. Er du tæt på din familie?/Betyder de meget for dig? Ja. Specielt mig og min mormor er ufatteligt tætte og så er jeg ufatteligt tæt med min bror William. Synes du selv du er smuk og lækker? Ja!!! Hvad er det største turn-off en mand kan gøre?  Åh, at være for omklamrende. Eller uærlig. Hvad er din allerstørste frygt? At blive alvorligt syg, at miste en legemesdel eller synet. Og så er det trafik faktisk. I Nepal var det så slemt at jeg nægtede at køre på vejene, som var af så elendig stand at jeg kun gjorde det til og fra lufthavn, ellers fløj vi rundt i flere måneder. Det er jeg ikke nær så bange for, selvom jeg har set bedre fly og landinger end i Nepal. Har du nogen fobier? Folk kan virkelig ikke lide edderkopper, men jeg kan virkelig ikke lide fluer! Er ikke hysterisk, men det er også kun fordi jeg ved at jeg skal styre mig.

Til sidst har jeg lidt hurtige spørgsmål ’this or that’ Lejlighed eller hus? Hus. Byliv eller landidyl? Byliv. Børn eller ikke børn? Ikke børn. Single eller i et forhold? Begge. Solferie eller skiferie? SOL. Høje hæle eller flade sko? Høje hæle. Bøger eller blogs? Bøger. Rødvin eller Hvidvin? Rødvin, men gad godt det var hvidvin pga. tænderne. Drikker begge.

Følg mig på instagram her.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Det er så dejligt at kunne følge dig lidt igen! Dét har jeg savnet. Selvom jeg også har respekt for din beslutning om at lade være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina er ikke baby, Gina, 24 år, ikke baby, ikke 17. Spanien er ikke land, Barcelona er! Ingen omklammeri, ingen likes i primetime. Hvor er Gina?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina Jaqueline

   Du er altså vild nok ikke-gina, kan se du også har fået lavet en ikke-gina instagram nu! Bølgerne går højt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baby, baby, baby. Det er så dejligt at se dig på skrift.
  Og lige nu har jeg det super nysgerrigt over hvad din største drøm er (åååh the suspense)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive gift