Helt tæt på

Flåter og Lopper.. ellers tak!


Transfers3

Ono er indekat, og jeg er derfor ret heldig at han ikke slæber alle mulige ulækre ting med hjem udefra – specielt lopper og flåter. Han har haft det et par gange før, for om sommeren kommer han nogengange ud, og nogle somre er han ude i en længere periode (f.eks. kunne det være med i sommerhus hvor han har mulighed for at løbe ind og ud). Derfor er det mega vigtigt jeg ikke får lopper ind i hjemmet, jeg kan slet ikke holde det ud. Jeg kan huske min eks-kæreste og jeg havde en krig med ham og lopper dengang vi ikke helt vidste hvordan vi skulle behandle det – det var noget med en balje vand, en tættekam og en masse klamme lopper. Ad. Og så sad jeg lige og læste på Frontlines hjemmeside at 5 lopper bliver på 3 uger til 6.000 efterkommere på forskellige udviklingsstadier (æg, larver, pupper og nye voksne lopper). Øhm okay, ad.

Men siden vi fandt ud af Frontline har jeg ikke brugt andet. Heldigvis behøver jeg ikke give Ono mange omgange, da han som sagt er indekat, men han skal have når han har været ude i sommeren. Og det der også er en god idé, er at fortsætte behandlingen (specielt for jer med hund og kat der lever et udeliv) da den også er forebyggende. Og der er jo ingen grund til først at behandle når skaden er sket, når nu der er mulighed for rent faktisk at undgå ved at forebygge. Og specielt nu, her i sensommeren, er det højsæson for lopper.

I videoen herunde kan I se hvordan jeg giver Ono frontline. Det er virkelig nemt, men Ono HADER det. Måske I kan huske min sidste frontline video? han var meget lidt samarbejdsvillig. Så i dag sneg jeg mig op på ham mens han slappede af, havde en godbid klar, og fik det hurtigt overstået, så gik det lige lidt bedre. Frontline kan købes i matas.

Ikke-navngivet-2Sponsoreret

7 kommentarer

 • Michala

  Lige lidt bonusinfo: Jeg har selv en indekat der blev den uheldige ejer af lopper i massevis. Forstod ikke hvordan han havde fået dem, men fik så at vide at mennesker kan tage dem med hjem hvis man har været i kontakt med dyr der har lopper : (
  Og hvor er Ono dog smuk altså : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det så noget mere vellykket ud end sidste gang, hihi. Årh altså, selvom jeg er bange for katte virker Ono som en skøn kat med hans evige uskyldige ansigtsudtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   haha lidt mere vellykket denne gang 🙂 jamen Ono er faktisk en rigtig sød kat :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh mit hjerte smelter, sådan en fin kat. Virkelig skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   årh tusind tak.. han er lidt sød faktisk ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ono er altså virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt tæt på