FOR SALE

T H R E E

dresses

1.  500 dkk.   349 dkk. here     |     2.   479 dkk. here    |    3.  380 dkk.  169 dkk. here

Godmorgen. Jeg er tidligt oppe. Det er jeg faktisk altid selvom jeg har ferie, jeg sover sjældent længere end til kl. 7 eller 8. Hvis jeg er rigtig god kan jeg til kl. 9. I forbindelse med det bryllup jeg har talt en del om herinde, har jeg jo klikket meget rundt på Asos især og kigget efter kjoler. Det er jo ikke kjoler til et bryllup, men alligevel vil jeg gerne klikke alle 3 hjem, de er simpelthen så fine. Så et lille tip hermed givet videre. Jeg er i hvertfald 100% sikker på jeg skal have nr. 2 (enten i nude eller sort) og jeg er også meget vild med nr. 1. Nå men jeg vil smutte igen, jeg er på vej til træning, og senere skal jeg mødes med en veninde til smørrebrød, det glæder jeg mig til. Hav en dejlig dag.

Good morning. As always, I am up early. These 3 dresses from Asos are so cute, and I really want them all. They are really cheap as well, so I wanted to pass on the tip. Have a nice day.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR SALE