Mascara tip

reminder

Desktop94

 

Hej alle. Blot en lille reminder, at I kan få 15% rabat på Daniel Wellingtons hjemmeside. med koden miconfesion15 fratrækkes 15% fra jeres ordre inde på hjemmesiden. Det gælder alle ure og remme, og koden gælder hele juli ud. Lige nu har jeg også set de kører med fri world wide shipping, så det er da bestemt nu I skal slå til.

I morgen kommer der en fin sommer give away, der kom lige en strandtur i vejen, ellers havde den været lagt op i dag, men I kan godt glæde jer. Jeg håber I har nydt det fantastiske vejr.

 

5 kommentarer

 • Tine

  For mig er det fuldstændigt underordnet, om du får noget for at reklamere for dem eller ej. Pointen for mig er blot, at det nu en gang ER reklame, og det er en reklame, der er kommet igen og igen, så jeg til sidst desværre har taget mig selv i at tænke: “Åh nej, ikke igen!” Og det er jo lidt ærgerligt, når din blog ellers har været en, jeg godt kunne lide at læse.

  Også god sommer til dig – håber, du nyder den til fulde med dette fine vejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er SÅ enig med dig, Sara. Er enormt træt af alle de indlæg om Daniel Wellington, men har bare ikke evnet at skrive det på en pæn måde, som du gør det, og har i stedet bare sprunget bloggen over i længere tid pga. dette. Well said!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er helt i orden. Mine daniel wellington indlæg er blot reminder. Jeg får ikke penge for det eller procentdel af salget, slet ikke. Jeg får koderne fordi mange af mine læsere bruger dem, og når jeg ikke har en så skriver de til mig om jeg snart får en ny 🙂 Men I behøver selvfølgelig slet ikke læse med herinde, og jeg har al respekt for I er trætte af disse indlæg 🙂

   god Sommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er ikke for at være negativ eller noget – for normalt ELSKER jeg din blog. Men jeg tror at mange synes (jeg har set folk komme med din blog som skrækeksempel i diverse kommentarfelter, derfor kan jeg nævne “folk”), jeg selv heriblandt, at de sponsorerede indlæg med Daniel Wellington har taget en smule overhånd.
  Der kommer generelt ret mange sponsorerede indlæg herinde kontra hvor få “normale” indlæg der dukker op efterhånden, men reklameringen for især Daniel Wellington har bare været utroligt voldsom.
  Det synes jeg er en skam, fordi jeg har set folk omtale din blog som “den med de absurd mange sponsorerede indlæg”, når dine “normale” indlæg ellers er så gode og hyggelige, og det burde være dét folk forbinder med din blog.

  Jeg kommer garanteret til at blive haglet ned af dine følgere nu, fordi min kommentar måske syner mere kritisk end normalt, men jeg skriver altså udelukkende denne kommentar for at prøve at komme med noget konstruktiv kritik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Daniel Wellington er IKKE sponsorerede 🙂 heller ej dette!! Men tak for din kommentar, det sætter jeg pris på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mascara tip