Instagram # 24

Mascara tip

 

 

IMG_3635

IMG_3636

Okay indrømmet, jeg ved godt det er ikke de bedste billeder i verden, men det var svært at finde det rigtige lys så man fangede mine øjne som jeg gerne ville have det, så det vigtigste er jo I kan se mine øjenvipper. Jeg vil nemlig tippe jer om den bedste mascara (for mig) i verden. Har brugt den i et års tid nu, og jeg skifter aldrig nogensinde. Jeg har været på vilde mascarajagter i mange mange år, og så prøvede jeg endelig denne. Det allerbedste er, at den er billig (mener den koster under 100 kr.), ofte er på tilbud, og kan fås alle steder (matas, supermarkeder osv.) Mascaraen er nem at bruge, sætter sig flot, jamen, jeg har intet dårlig at sige om den. Den får 5/5 stjerner fra mig. Den hedder maxfactor 2000 calorie – dramatic volume, og kan fås i matas og supermakeder. Jeg har et par lag på de øverste vipper, så det ser måske lidt ‘groft’ ud, men det gik lidt hurtigt. Jeg prøvede at undgå de underste vipper så I rigtig kunne se effekten. Den er ikke ny eller noget, men den er fantastisk, og hvis I endnu ikke har prøvet den, er tippet hermed givet videre. Prøv den lige. 

My absolut favorite mascara in the world. It’s cheap and amazing, and the best I’ve ever tried. It’s called maxfactor 2000 calorie – dramatic volume. I would rate it 5/5 stars, you should really try it out.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

12 kommentarer

 • Amalie

  Er dette stadig din favorit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Jeg er lidt ambivalent – på den ene side er effekten imponerende, på den anden side synes jeg, dine vipper ser noget overdramatiske og ganske unaturlige ud. Når jeg ser billeder af dit ansigt, er det første jeg tænker; wooow, heftige øjenvipper.
  Jeg synes, det tager fokus fra dit smykke ansigt. Har faktisk tænkt det vedr. tidligere billeder. Men det er selvfølgelig en smags sag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tusind tak for din kommentar, og for at holde den fine tone. Men du har nok ret i det er en smagssag :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  http://www.upworthy.com/it-takes-just-4-minutes-to-explain-why-women-should-never-be-embarrassed-about-past-relationships?g=3. Jeg synes at du skal tage et kig på dette spoken words poetry, dette digt fik mig til at tænke på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er lidt nysgerrig, bruger du en eller anden farve på dine bryn, eller er det din naturlige farve? Synes det ser fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det giver de vildeste øjenvipper 🙂 Det er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har virkelig de smukkeste øjne! Og virkelig flotte vipper, må straks prøve den mascara.

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej hvor sjovt – det er også min yndlings! Købte lige en ny igår og har kun brugt den i flere år.. Før i tiden var børsten også buet hvilket gjorde den endnu bedre, men selvom den nu bare er normal er den stadig den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brugte den også en overgang, men jeg synes, den har en fæl tendens til at fælde. Jeg bruger Maybellines Great Lash. Billig og fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 24