win 10.000 dkk to travel for

Man ved man er på SU, og det er sidst på måneden når…

man samler flasker i sin mors bil, for at have lidt ekstra til ‘pantposen’ derhjemme man kan få afleveret.

man ‘stjæler’ to skraldeposer på sit job, fordi man ikke har flere tilbage.

man kan få en rimelig ret ud af løg, ketchup og rugbrød.

man går i seng tidligere end man plejer for at undgå at blive for sulten om aftenen.

man siger nej til sociale arrangementer fordi man ved der er planlagt at spise is, og man har ikke en god nok undskyldning for ikke at købe en (der altså ikke er sandheden: jeg er fladt på røven).

man endelig får spist al den suppe man frøs ned i vinters, også selvom det er 30 graders varme udenfor, og tyk vintersuppe er det sidste man har lyst til.

man løber tør for toiletpapir og bruger al køkkenrulle og servietter man har i lejligheden op.

man synes man har skrabet mange penge sammen hvis man har 70 kr. – nøøøj jeg kan få rugbrød OG pålæg OG pasta med pesto OG havregryn for de penge. WIN.

man kigger grundigt sin lejlighed igennem, for at finde ting man kan sælge – uhh jeg har jo denne her næsten helt nye wokpande, måske jeg kan få lidt for den, eller hvad med den der ekstra el-tandbørste jeg aldrig fik pakket ud? … Kan jeg egentlig sælge et organ? 

man hinter til folk man kender, at man da gerne gør rent for et par hundrede… altså hvis der nu helt tilfældigvis trænger.

man bruger forklaringer som; nej, selvom I køber kiks, salater, sodavand og andre lækkerier, så kan jeg slet ikke selv forestille mig at blive sulten på stranden i dag, jeg fik simpelthen så stor en morgenmad (havregryn med vand) jeg køber bare et par bananer, når man er på stranden med venner.

man ved man er ved at løbe tør for shampoo og balsam, så man springer et par hårvaske over for at spare på resterne.

man har en dåse makrel i tomat, og to skiver rugbrød uden mug i køleskabet. YES hvor skal jeg have lækker aftensmad .. og så en lille glædesdans i køkkenet.

man kigger denne liste igennem og indser at ikke ét af punkterne er fundet på for sjov. Suk.

Skriv endelig i kommentarfeltet hvis I har flere eksempler. Please gør det lige, så jeg ikke føler mig helt latterlig 🙂 Nyd solen.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

24 kommentarer

 • Anne

  Bare af ren nysgerrighed – læser du stadig kinesisk? eller hvad læser du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Anne.. nej det læser jeg ikke længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH! Har på samme måde – dog bor jeg stadig hjemme og har for første gang i ca 2 år IKKE længere SU, da jeg lige er gået ud af gym og derfor osse har et skrabet feriebudget her i ferien (måske brugte jeg osse liiige lovligt mange penge da jeg var ude at rejse). MEN så skal jeg fortælle hvor jeg genkender sine suk – skulle picnichygge med veninderne og købte 3 liter koldskål + 2 pakker kammerjunkere som “bidrag” til turen. Det sørgelige ved situationen var, at vi jo osse spiste sandwiches og derfor slet ikke avr sultne nok til koldskål bagefter… Så ikke nok med jeg brugte penge jeg ikke ellers ville have brugt – det blev ikke engang spist…
  “Godt” jeg ikke er den eneste 😉
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mills

  … Når en kæreste tror, at man har spist noget funky, fordi man panisk forsøger, at få de sidste dråber ud af sin shampoo, selvom lortet laver de værste pruttelyde i forsøget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ved at du er studerende og det er sidst på måneden ..
  Når du har nikket til alle de overstående, og selv fundet 4 ting du har sat til selv ..

  – Har forresten ‘lånt’ en linje fra din blog her (du er nævnt! For jeg er fan ..)
  Follow fra mig af – hvorfor har jeg aldrig set din blog før?! AGH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man render hele lejligheden rundt og tjekker samtlige gemte jakker/tasker fordi man muligvis glemte en 5’er i inderlommen/bunden, sidst man brugte den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Når man cykler hele vejen fra København til Høje Taastrup, bare for at spare en 10’er i billetprisen når man skal besøge forældrene og deres fyldte køleskab.
  Når man looter forældrenes konserves-samling, fordi flåede tomater og torskerogn rent faktisk ER sådan noget der vælter ens budget.
  Når man overvejer at sælge sin temmelig gamle smartphone, på trods af at man formentlig ikke kan få specielt meget for den. Er det ikke også noget med at offline er ret sådan smart og ‘autentisk’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahhaa 🙂 Jo lige præcis, det skulle være mega ‘in’ disse dage ! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Leder desperat rundt i diverse genbrugsbutikker efter moderne tøj og brugskunst og sælger det på facebook til overpris, for at få råd til dåsemad.. jeg mener, secondhand er vel in og jeg snyder jo ingen ved ikke at oplyse nypris? (følte mig SÅ ynkelig)

  Søger alle tilbudsaviser igennem og cykler rundt til diverse supermarkeder for at få de bedste tilbud, og sonderer alle disse butikkers restmarkeder imens man i timevis reflekterer over hvorvidt en rygeost til en 5’er kan omdannes til et aftensmåltid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahah åååhhhh Mette for fanden, hvor jeg kender det :)!! ‘hvad kan man få ud af løg og mayonnaise, der MÅ da findes en ret.. hmm tænke tænke’ 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, hvor fedt! Dejligt med et ærligt og humoristisk blogindlæg 😀 Jeg kan nikke genkendende til flere af punkterne, og jeg kan ærligt sige, at jeg allerede på denne tid af måneden kan krydse flere af punkterne af 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Når man er hos mor/far eller veninderne ved spisetid og bare venter på de siger: spiser du med? Og man græder lidt invendig af glæde over ikke at skulle spise rugbrød for 80’ne gang den uge

  Når man ser tv og opdager hvor mange madprogrammer der egentlig findes (det jo vanvittigt?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Altså hvis du gerne gør rent – så har jeg et hus jeg skal flytte ind i mandag, og der skal gøres rent søndag i nogle timer og det vil jeg MEGET gerne betale mig fra, så vi har mere tid til at pakke… Det ligger i Brønshøj.
  Og håber ikke min kommentar bliver misforstået – jeg er bare ret tidspresset, og havde egentlig troet at jeg godt kunne nå det også, men mine tidsplaner skrider altid og jeg lærer det aldrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camo

  Faktisk er den der tandpasta til 7 kr i Fakta en af de eneste som ikke har skadeligt fluorid i!!!
  Jeg køber den gladeligt da den vandt bedst i test i TÆNK tror jeg det var! Billigt er ikke altid dårligt..

  Men man ved man er på su når man er misundelig på alle veninderne som er ude og rejse med familien, og man selv må blive hjemme HELE sommeren fordi man har 0 kr i rejsebudget.. Deprimeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det vidste jeg ikke, men det er selvfølgelig altid noget. Jeg bryder mig dog stadig ikke om den desværre, så det bliver en tilbagevenden til dyr og skadelig tandpasta, når der er plus på kontoen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Man gennemroder alle tasker, lommer, skuffer og æsker efter mønter. Tænk hvis der lige kunne blive råd til en kitkat eller noget pålæg som ikke er Netto’s kalkunspegepølse. Man vinker farvel til alt der hedder hårolier, øjencremer, hårmasker og rensecremer og bruger sin kokosolie til det hele. Man køber en kæmpe discount-tandpasta til 7 kroner i Fakta (seriøst lavpunkt i mit liv). Man er fuldstændig ligeglad med dansk sommer og lyse nætter – kan dagene ikke bare gå hurtigere, så det kan blive d. 1. Man spiser rugbrød i helt utrolig mange variationer. Man priser sig lykkelig over, at man er fuldtidsansat fra næste måned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahaha åhhh Maria.. er total enig i alle punkterne :)!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Sikke et dejligt indlæg! Men det er slet ikke de billeder, man får i hovedet, når man følger din Instagram. I de mange situationer hvor jeg netop har måtte ty til pant og makrelmadder, har jeg været helt vildt misundelig over de lækre is og snacks (især jordbærene, som jeg bare aldrig har råd til), du sommetider ligger billeder op af 😀 Du er altså helt af hjertet fantastisk, Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha nej, men jeg synes også en fin is eller et stykke frugt, er lidt flottere end en makrelmad på rugbrød 😉

   tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Man render desperat rundt i H&M og leder efter en sommerkjole på udsalg man kan have på til venindens fødselsdagsfest om aftenen. Der er ikke så høje krav: den skal være flot, følge tidens trends, rimelig kvalitet og højest koste 29 kr. Efter 2 timer går man derfra med en sæk med knapper.. Næste dag kommer man krybende tilbage og bytter den. Man mangler penge til rugbrød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahahhahaha jeg elsker denne her kommentar!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

win 10.000 dkk to travel for