Sol over Danmark

How I take care of my hair

hår

 

Jeg får ofte spørgsmål om hvordan jeg plejer mit hår. Så nu tænkte jeg at komme med et indlæg om det. For at være ærlig passer jeg på mit hår indtil en vis grænse, dvs. jeg både farver det selv, føntørrer det og bruger produkter med parfume (selvom jeg helst ville være sådan en ‘neutral’ pige hele vejen igennem, så er der altså noget over en duftende hårkur). Men når det så er sagt, så er der nogle produkter på min hylde som jeg ikke kan leve uden. Disse produkter er de 3 ovenfor, og de er grunden til mit hår ikke er helt tørt og slidt, på trods af jeg tørrer og farver det. 

Purely Professional Protection 2:

Denne spray beskytter mod varme og solstråler. Jeg bruger den inden jeg føntørrer mit hår, og så her i varmen bruger jeg den hver dag inden jeg skal ud i solen. Den er så let og fedter ikke eller lægger sig klamt i håret, den støver fint vand ud, og er fantastisk lækker. Om den skriver de bl.a. protection 2 sikrer håret mod varmepåvirkning op til 220 grader, og indeholder desuden et natuligt solfilter af ekstrakt af solsikkefrøolie, der danner et naturligt solfilter, som beskytter håret mod solens stråler. Jeg er rigtig glad for min spray, og jeg føler at mit hår er godt beskyttet mod det jeg udsætter det for, især her i sommervarmen. (Den koster 165 kr. for 300 ml, og kan købes på Purely Professionals hjemmeside

Moroccan oil 

Denne her hårolie kan jeg simpelthen ikke undvære. Jeg tror faktisk de fleste af jer kender den, det kan umuligt være gået nogens næse forbi, det er en skamrost olie.  Olien genopliver, fugter og udfiltrer håret. Jeg bruger den hver dag (okay, jeg er faktisk løbet tør for et par måneder siden, men skal snart have fyldt op, for den mangler i dén grad) i mine hårspidser. Den dufter fantastisk, synes jeg, og den lægger sig flot i håret. Det fedter ikke eller klasker, men samler og behandler spidserne rigtig fint, og jeg synes den er helt uundværlig i min hårpleje. (Den koster 319 hos frisører, men kan blandt andet findes her for 289 kr. for 100 ml)

Purely Professional Treatment 1

Denne hårkur har jeg snakket om før herinde. Det er min absolut yndlings i hele verden, og jeg ved ikke hvad jeg og mit hår skulle gøre uden den. Den kan simpelthen ikke roses nok. Om den skriver de selv Treatment 1 er en dybdevirkende leave-in treatment, som indeholder kokosolie, 18 mea og hvedeprotein, der fugter og genopbygger hårets naturlige skællag. Den skal ikke skylles ud. Jeg bruger den hver dag efter jeg har vasket hår, når det er håndklædetørt. Den holder rigtig længe, da man ikke bruger meget ad gangen, og jeg mener det når jeg siger at jeg har kunne se en betydelig forskel i mit hår efter jeg begyndte at bruge denne. Det er blødt og lækkert, og jeg tror den redder mine hårfarvninger, for det slider rigtig meget på håret. (den koster 245 kr. for 150 ml, og kan købes på Purely Professionals hjemmeside

Dette er de produkter jeg simpelthen ikke kan leve uden. Det skal understreges at hverken Purely Professional eller Moroccanoil har betalt eller sponsoreret dette. Det er en anbefaling fra mig til jer. Det er ærgerligt jeg er nødt til at understrege dette, men sådan er det. Har I nogle hårprodukter I ikke kan leve uden? Anbefal dem gerne, specielt hårkure man bruger i badet. Sådan en lækker en mangler jeg nemlig. 

My favorite hair care products. For english translation click ‘read in english’ under the header.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

3 kommentarer

  • Amalie madsen

    Dejligt med lidt inspiration til solbeskyttelse! Solen kan være grum ved sådan noget nordisk hår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Madsen

    Dejligt med lidt inspiration til solbeskyttelse! Solen kan være grum ved sådan noget nordisk hår! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol over Danmark