Paradisets have

En miniferie

10270828_669140676505159_8786541361437096158_nHej med jer. Om en lille times tid bliver jeg hentet af min mor, og så går turen mod Ærø. Sammen med mine to brødre, deres kærester og min niece og nevø. En rigtig familietur. Og jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal bare slappe af, grille, bade og spise kæmpestore is. Og nyde min skønne familie. Jeg tager ikke min computer med, jeg skal koble fra, men jeg har min mobil med, og jeg kan nok ikke helt undgå at poste en masse lækkerier derfra. Jeg er hjemme igen på onsdag med en masse lækre indlæg, en lille sommerkonkurrence og andre lækre ting herinde, så I må endelig ikke forlade mig for good. I kan jo altid følge mig via instagram (linesofiegyldholm) for daglige updates, eller bloggens facebookside, hvor jeg også poster mere private ting, opdateringer og små videoer udover blogindlæg. Når det så er sagt, så håber jeg I får en fantastisk weekend, og har det godt til jeg er tilbage. Jeg glæder mig simpelthen så meget, og håber på den smule regn de har lovet, holder sig væk, eller i hvertfald, holder sig til et minimum.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradisets have