Sponsorerede indlæg, affiliatelinks, rabatkoder . . . Hvor er du?

Obsession

kobber

 

1.       2.       3.       4.       5.       6.       7.       8.       9.       10.

Jeg er, som så mange andre, blevet rigtig vild med kobber. Jeg vil have lamper, lysestager og rammer i kobber. Ovenstående er en kollage med nogle af de ting jeg bestemt gerne ville eje. Hvordan har I det med kobbertrenden? er I også helt solgt?

I am really obsessed with the copper trend, and currently looking at more copper things to decorate my little Copenhagen apartment with. Here is a collage of some items on my current wish list. What do you think about the trend? 

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

4 kommentarer

 • christina

  Jeg har lige fået nye kobberfarvede briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har lige fået en kobberspiral. Min læge kommenterede mit valg med “Kobber er også super trendy!” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  Jeg eeeeelsker også kobber – og der er ikke én af de ting på dit billede, jeg ikke har på min ønskeliste til min fødselsdag 😀 hæ hæ!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsorerede indlæg, affiliatelinks, rabatkoder . . . Hvor er du?