VINDEREN AF SHAI SHAVER KONKURRENCEN

Malerier

Desktop95 Desktop96 Transfers1

Jeg har besluttet mig for at åbne op for malerisalget det næste halve år. Jeg havde ellers besluttet mig for at droppe det med at male/sælge, jeg har haft brug for en pause. Men nu kan man igen (for en periode) bestille malerier. Det foregår sådan at I sender mig en mail, så kan I få prisliste og fortælle mig hvad I ønsker. I bestemmer farve/motiv/tekst og derfor er det den oplagte gave til en man holder af. Send mig en mail på linegyldholm@gmail.com så finder vi ud af jeres nye maleri sammen.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

2 kommentarer

 • Camilla Dose

  Jeg beundrer dig virkelig meget søde Line Sofie!

  Du er virkelig en kunstner i mine øjne, og du er så dygtig til så mange ting! – Jeg misunder dig.
  Du er en fantastisk kvinde, fantastisk til at skrive, fantastisk smuk, fantastisk kreativ, fantastisk fotograf, fantastisk menneske, fantastisk til at male! Fantastisk til det hele 🙂
  Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan alt dét på én gang!

  Du virker som et skønt menneske! Og det synes jeg du skal vide ;o)

  Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Camilla

   wow sikke en fantastisk kommentar at logge ind og læse, du er altså SÅ sød. Det varmer mit hjerte helt vanvittigt med sådanne kommentarer, så af hjertet tak. Jeg ønsker dig den allerbedste weekend

   Kæmpe kram fra mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF SHAI SHAVER KONKURRENCEN