Malerier

… And the winner is

Så er vinderen fundet af min Daniel Wellington konkurrence. Det er helt overvældende så mange der har deltaget, og jeg ville ønske jeg måtte udlodde et ur til jer hver, men det kan jeg ikke. Til gengæld er der en lille trøstegave til jer der ikke vandt, nemlig en 15% rabatkode der kommer en af de næste par dage, så I kan shoppe med noget rabat. Men nu til vinderen..

Tillykke til Stinna. Jeg har sendt dig en mail.

Til alle jer andre, tak fordi I deltog, og kig ind for en rabatkode en af dagene hvis I bare MÅ eje et af de smukke ure.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malerier