Bonjour from Paris

Tilbage og Tanker

Desktop87

Så er jeg kommet vel hjem fra ferie. Først var jeg i Paris, som I ved. Jeg nåede at være hjemme en enkelt dag, så gik turen til Tyrkiet. Det har været to helt fantastiske rejser på hver deres måde. Og virkelig tiltrængt begge dele. Det er helt underligt at være tilbage i hverdagen, eller, at skulle starte den i morgen. Det har givet mig tid til at mærke mig selv, og tænke hvad det er jeg gerne vil. Store tanker I ved. Det har også givet mig noget tid til at tænke over hvor jeg gerne vil hen med bloggen. Er der nogen steder jeg vil hen? Er der noget jeg vil ændre? skal jeg lukke kapitlet, eller fortsætte med fornyet energi? Det er ikke for at ‘true’ med at lukke, slet slet ikke. Men I har nok kunnet mærke, ligesom jeg, at indlæggene herinde bliver færre og færre. Og det er simpelthen fordi jeg ikke har haft lyst. Det er klart, når man går igennem noget som fylder meget i ens følelsesliv, så er det ikke nødvendigvis blogging der står højest på listen over ting man skal tage sig af. Jeg har ikke haft lyst til at dele mit brud på samme måde som første gang, overhovedet. Faktisk vil jeg slet ikke snakke om det, og fordi det er det der har fyldt mest i mit liv, ville det også, helt naturligt, være det der ville fylde hvis jeg skrev på bloggen. Og dét havde jeg simpelthen bare ikke lyst til.

Så hvad nu? Er jeg løbet tør for energi til at fortsætte Mi Confesión? Der findes så mange fantastiske bloggere derude, og jeg har ærlig talt, til tider, svært ved at se hvordan jeg skal kunne følge med, hvad jeg har at byde på som ikke kan findes andetsteds, og sidst, om jeg har energien. Bloggen har eksisteret i over 5 år, det er virkelig mit lille hjertebarn.

Men altså, jeg lå længe i den tyrkiske sol og gjorde mig store tanker. Jeg er ikke klar til at sætte det sidste punktum i den bog jeg skriver der hedder Mi Confesión. Det er jeg ikke. Jeg har stadig så mange tanker jeg gerne vil dele, så meget jeg gerne vil vise, og ikke mindst kan jeg mærke at jeg er på vej et rigtig godt sted hen i mit liv nu.

For at være ærlig har de sidste mange måneder været fuldstændig forfærdelige. Umulige at komme igennem næsten. Uden at gå for meget i detaljer, følte jeg at jeg ramte bunden. Jeg har gjort ting mod mig selv som jeg så inderligt fortryder. Jeg har virkelig glemt at passe på mig selv, værne om min stolthed og min person. Det hele væltede, og det var svært at rejse sig igen. Men det gjorde jeg. Rejste mig. Og jeg er virkelig på rette vej. Jeg kan mærke det jeg har sat igang nu virkelig rykker noget i mig, og dermed kommer min inspiration til at dele tanker, billeder og andet herinde også tilbage.

Jeg håber at I har lyst til fortsat at følge med herinde i mit, til tider, rodede univers. Jeg elsker I hvertfald at I gør det.

Nu vil jeg fortsætte min søndag med lektielæsning, tøjvask, træning og andre ophidsende ting, I ved. Rigtig dejlig søndag til jer.

______

I’m back from two wonderful trips. First I went to Paris, and then Alanya. It was exactly what I needed to get back with renewed energy. Tomorrow school starts again, so I have to prepare for that all sunday. Great. Back to reality. Have a great sunday!

14 kommentarer

 • Nina

  DU er min absolut ynglings blogger! Du virker så nede på jorden, så følsom og så SØD! Jeg håber virkelig en dag jeg støder ind i dig, så jeg kan give dig en krammer og en kop kaffe 😉
  Det er fint med et par indlæg engang imellem, da vi allesammen har lidt travlt i hverdagen. Så det er hyggeligt du kommer ind og siger hej, og fortæller hvordan du har det! Jeg håber bestemt ikke at du stopper med at blogge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogen skønne og fantastiske billeder, det ser rigtigt ud til i har hygget jer og nydt ferien i fuldedrag! :).

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thaysen

  Jeg har siden du udgav indlæg med billeder fra Paris gerne ville skrive en kommentar, men har selv været – og er stadig – ude at rejse så tiden har ikke lige været der, men det er den nu! Jeg ville egentlig bare skrive hvor herligt det var at se så glade billeder. Det så virkelig ud til I hyggede jer, og endnu engang, så fortjente du virkelig også bare den tur. Jeg håber den gjorde så meget for dig, som den kunne. Derudover vil jeg bare tilføje, at på trods af du ikke spytter ligeså mange indlæg ud som så mange andre, så er du altså stadig en af mine favoritter. Du er bare one of a kind, du kan noget og du er herlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg elsker virkelig det univers du har bygget op herinde, så nu hvor du overvejer, om der overhovedet er behov for din blog, så skal du lige have mit svar med: JA! Du er min ynglingblogger, og har været det længe. Førhen fulgte jeg mange, mange blogs, men efterhånden er der kun en lille udvalgt håndfuld, som jeg synes skriver godt og relevant – og selvom dine opdateringer bliver færre, så ligger du altså stadigvæk i allerøverst på min liste <3
  God vind Line Sofie
  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Søde,smukke og inspirerende Line Sofie!
  Jeg vil blot sige, det gør mig utroligt ondt, at du har måttet igennem endnu et brud. Men du imponerer mig gang på gang med din åbenhed herinde.
  Du (og alle andre bloggere) må altid huske på, at vi følger jer, men I blogger for egen skyld! Jeg følger blogs gennem bloglovin, og der er altid indlæg, så selvom du eller en anden ikke blogger hver dag/uge, går det nok altsammen. Dermed slet ikke sagt, at man ikke kan savne indlæg fra dig, for det kan man jo, men husk det! Hellere færre, gode og inspirerende indlæg frem for blogging for blogningens skyld 🙂 håber du bliver ved!
  God mandag og god uge til dig 🙂 lyder så dejligt med begge ferier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tænker derimod det godt kunne være tid at lukke ned? Man kan jo altid komme tilbage? Uden at være strid så bærer bloggen (og har gjort det længe) rigtig meget præg af at du ikke rigtig gider og at det er en lille kamp at skulle lave et oplæg. Så tænker du at man bare kan lade være med at klikke ind, men det kan man jo ikke – den var så god engang:) Start et nyt kapitel uden bloggen – og kom tilbage engang hvis du savner det og har noget at bidrage med. Det er ikke et nederlag. Tror faktisk det ville være en lettelse:) kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  men åh, line sofie, hvad gør man så, når man har ramt bunden? jeg føler virkelig også, at jeg er hernede nu. hvordan kommer man op igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh hvor er du skøn Line Sofie <3
  Jeg går selv igennem en hård periode af mit liv med en enorm kærestesorg, og selvom at jeg ikke kender dig, søger jeg trøst hos dig, fordi jeg ved, at du har (endda to gange!) været igennem noget, der er ligeså forfærdeligt, og fordi det nu lyder som om, at du er på vej tilbage på sporet, og jeg håber, at jeg snart er det samme… 🙂 Stor respekt til dig, det kræver sin kvinde at klare sådanne omgange!
  Jeg glæder mig til at høre mere fra dig, du er en stor inspirationskilde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kommenterer som ”L” meget sjældent på blogs. Jeg ved godt, I er mange der elsker når os læsere gør det, og jeg gør det også, når jeg føler indlæggene virkelig rammer mig, eller jeg føler, jeg har noget at sige til bloggeren.
  Dette indlæg var sådan ét af slagsen.
  Gennem de sidste fire år har jeg været i et kaotisk, turbulent forhold, som har bidraget til mit liv på godt og ondt. Jeg er ikke så god til at snakke med folk om, hvorfor og hvordan osv., og jeg ender derfor tit med selv at skulle tænke tingene igennem, selvom jeg mangler at komme ud med det og sige det højt.
  Da jeg fandt din blog for ca.. Nu må det vel være et lille halvt års tid siden eller deromkring, fandt jeg SÅ meget inspiration, gå på mod, sparring, sympati og forståelse, og det gjorde mig virkelig lettet – lettet over, at have fundet én, der forstår de følelser jeg holder inde i mig. Én der forstår, hvor meget et forhold virkelig kan betyde – også efter man er gået fra hinanden. Jeg har slugt alle dine indlæg råt, de har været så gode, så velskrevne, så ærlige, så rå, og dét, har jeg elsket ved din blog (og gør stadig den dag i dag).
  Jeg ville virkelig savne at læse dine indlæg, hvis du en dag beslutter dig for, at stoppe kapitlet. Men indtil da, vil jeg slutte af med at sige, at du i hvert fald gør det hammergodt som du gør nu!
  Mange, mange millioner kærlige tanker fra mig til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg kommenterer virkelig aldrig på blogindlæg. Men ååh, jeg håber ikke du lukker din blog. Som Kathrine også siger, så gør det ikke noget at indlæg er sjældne, for når de endelig kommer, så er de så ærlige og fra hjertet. Jeg synes virkelig at du har den mest vedkommende og ærlige blog, og det er dejligt, at du tør være så personlig og vise, at du også er sårbar. Vi kan nok alle relatere til de perioder og kriser du går igennem, og det er sgu dejligt at din blog ikke er så rosenrød som de fleste andre blogge, men fortæller om alle livets facetter. Desuden skriver du bare så godt! Håber på det bedste for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Åh søde Line Sofie! Du har noget helt specielt som andre bloggere ikke har! Du har dig, dine følelser og den måde du formår at få dem skrevet ned, så os læsere slet ikke kan lade vær med at følge din blog! Det er helt forståeligt at du ikke har haft lyst til at dele dine følelser, men det gør mig også lidt trist, for det er noget af det som gør dig til den fantastiske person som jeg er så vild med. Du må have det så sindsygt godt vi læses ved igen 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katia

  Endnu engang ekstremt velformuleret! Jeg er sikker på at uanset hvor mange (eller få) gange du opdaterer, så elsker vi alle sammen herinde hver og et af dem. Du behøver ikke føle dig presset til at skrive på bloggen. Du skal gøre præcis hvad du føler er rigtigt, for det er derfor at dit univers er så fantastisk at følge med i. Du gør tingene på din helt egen måde. Jeg følger ihvertfald med på din rejse indtil den dag det allersidste punktum bliver sat herinde. Jeg håber du kommer endnu stærkere end nogensinde ud på den anden side Line Sofie 🙂 No matter what, så vil du altid være min absolutte favoritblogger. Ingen overgår dét som din blog kan! God dag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Og det er lige præcis dét, der gør bloggen til hvad den er. Det gør ingenting, at bloggen ikke bliver opdateret dagligt. For når den gør, så er det med hjertet. Og det kan man tydeligt læse, kontra de andre blogs i blogverdenen. Held og lykke med det hele, du er stadig min favorit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Line Sofie,
  Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser at du har opdateret din blog. Du er ultimativt min yndlingsblogger, fordi du er så ærlig, så rå, og så oprigtig i det du skriver. Uanset om du skriver et nyt indlæg hver dag, eller om der går flere uger i mellem, så bliver jeg så glad hver gang. Jeg håber, at du kommer stærkt igennem dette brud, hvilket det jo lyder til, at du gør. Du fortjener på ingen måde at være ked af det, og du virker jo til at være en sej piger der kan klare sig selv, uanset hvad du bliver udsat for. Din smukke personlighed skinner så dejligt igennem, når du skriver indlæg, og jeg håber aldrig at du stopper med at skrive! Du må have en rigtig dejlig dag 🙂
  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonjour from Paris