Tilbage og Tanker

Asos

Ikke-navngivet-1

 

Affiliate: Asos Leather Sliders

Jeg elsker sko, og jeg har alt for mange af dem. Men sandaler er noget andet for mig. Jeg ejer faktisk ikke nogen, jeg ved ikke helt hvad jeg kan lide, og det er svært for mig hver sommer at finde nogen jeg synes er både flotte, gode at gå i, og til en god pris. Jeg fandt disse sandaler som jeg synes er rigtig fine. Det allerbedste er, at de koster 198 kr.

I love these simple, cute and cheap slippers in real leather.

Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244

4 kommentarer

 • Hvor er de altså fine!
  og velkommen tilbage, smukke Line Sofie (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hej smukke Line! Hvis du mangler inspiration til indlæg, når din eksamen engang er veloverstået, er jeg personligt helt vildt interesseret i at se, hvordan du bor nu. Jeg står selv og skal flytte i lejlighed, og jeg synes virkelig, du har en fantastisk sans for indretning. Jeg kan selvfølgelig bare kigge tilbage på gamle indlæg, men de billeder du ligger op på Instagram, giver mig enormt meget lyst til at se resten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes! Line er tilbage <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jaaaaa hun er så !! og jeg lover at svare din mail søde, sidder bare lige med eksamen, og vil gerne give mig ordentlig tid til den <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage og Tanker