rabatkode

Let’s go to the beach

bikini1.         2.         3.         4.         5.         6.         7.         8.  

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Hver sommer synes jeg at jeg skal igennem ‘bikinihelvedet’ og de fleste somre har jeg en masse bikinier, men der er ligesom ikke én af dem som jeg er sådan rigtig glad for. Så i år har jeg besluttet mig for at finde en tidligere, altså nu. Jagten er startet, og jeg tror måske endda jeg allerede har fundet den jeg skal bruge her til sommer. Men her er i hvertfald en lille samling af fine bikinier, og så er der jo lidt til enhver smag. Jeg håber I nyder solen i dag.

It’s summer soon, and yay for that! But every summer I go through the same ‘bikini search’, always to end up with a lot of different bikinis, and none of them really being a favorite. So this year, I decided to start a bit earlier. Here you see a collection, of some of my favorites this year. I hope you’re enjoying your day, and weekend coming very soon. Here in Denmark the sun is shining, I hope its shining on you guys too, wherever you are.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rabatkode