Black White

WIN WHAT YOU WANT (100.000 kr.)

Ikke-navngivet-1

Sponsoreret

Ja så tænker I nok hvad fanden laver libressepakken på denne collage. Hvad har menstruation at gøre med det? Men indlægget her handler om at I kan vinde 100.000 kr. i en mega sej konkurrence som netop libresse kører, så I kan udleve nogen af alle jeres drømme.

Konkurrencen handler ganske enkelt om at samle point og dette kan gøres på flere måder. Pointene skal derefter registreres og så skal det beskrives hvordan man ville bruge præmien. I kan samle point via Libressepakkerne (pointene findes i skrabefeltet på pakkerne) og i nogle butikker er der endda pakker med dobbeltkoder (se listen over disse her) og derudover kan der samles point i app’en ‘libresse catch’ som kan hentes til smartphone eller evt. over web her hvis man ikke har en smartphone. Og så er det ellers bare igang med at samle point. I kan læse om hele konkurrencen her også. Kom lige igang, tænk jer at vinde 100.000 kr.?

Hvis jeg vandt 100.000 kr. ville jeg faktisk gerne rigtig mange ting. Som I måske fornemmer på collagen over, er jeg et sted i mit liv lige nu, hvor jeg godt kunne tænke mig at ommøblere, købe nye ting og give min lille rede en total make-over. Det trænger jeg rigtig meget til kan jeg mærke, en kæmpe forårsrengøring/udskiftning om I vil. Noget nyt. Jeg ville bruge nogen af pengene på noget lækkert nyt til lejligheden – f.eks. ville jeg gerne have nogle eames stole, et nyt spisebord, nye lamper nye billeder osv. Men jeg ville nok også gemme bare lidt af pengene til at tage en tiltrængt rejse til vinter. Et varmt sted. Og meget langt væk fra Danmark. Dér ville jeg ligge hele dagen i min bikini og spise ananas og drikke drinks og glemme alt om Danmark. Jeg ville simpelthen lægge alle bekymringer eller følelser på min seng her i Danmark, tage ud i den lufthavn og ikke kigge tilbage. I hvertfald for en stund. Dét tror jeg at jeg ville bruge 100.000 kr på.

Hvis nu I vandt, hvad ville I så bruge 100.000 kr. på?

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

4 kommentarer

 • Camilla Dose

  Puha…. Maaaange penge! Jeg ville helt sikkert tage ud og rejse for de penge!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  100.000 er mange penge! Men omvendt, så synes jeg altså hurtigt det bliver aaalt for besværligt at vinde dem 🙂 Især når man ikke bruger Libresse.

  Men HVIS jeg ikke var doven og HVIS jeg vandt, så ville jeg nok tage orlov fra mit travle arbejde, og Asien + Australien rundt med ham jeg elsker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  100.000 er mange penge! Jeg ville tage min kæreste med til USA på rundtur inden vores lille vidunder melder sin ankomst i august… Nogle af pengene skal spares op.. Og mon ikke der skulle shoppes lidt lækkert til babyen og vores hjem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Årh det lyder lækkert..!! Tillykke med den lille I venter, hvor er det skønt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black White