Karl Lagerfeld x Louis Nielsen

Spring Trend

pastel

1.          2.          3.          4.          5.          6.

Billede i midten lånt af Victoria Törnegren

Sidste forår var det de pastelgule frakker der var i fokus. Jeg har selv en fin én af slagsen fra zara, der ligger og venter til solen begynder at skinne og varme lidt igen. Men dette forår (ligesom sidste egentlig også) synes jeg virkelig at fornemme de pastel lyserøde og pastel blå frakker er et hit. Til at starte med var jeg slet ikke på den idé, kunne ikke lige se mig selv i babyblå eller pastellyserød på noget tidspunkt, men nu er det alligevel som om trenden er ved at vinde mit hjerte lidt. Hvad siger I? Er det en fed trend eller synes I det er åndssvagt?

Last spring, it was the yellow pastel coat that were in focus. I actually have a very nice one myself, waiting for on the attic, for the sun to appear. But this spring I really sense that the pink and blue pastel coats are a huge must have. At first, I was not really hooked on the idea of wearing baby blue or pink, but for some reason the trend is slowly winning my heart.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

 

13 kommentarer

 • Jeg er vildt forelsket i de sarte lyserøde frakker – må må må eje, bare én af dem 😉

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det fuldstændig som dig! Det krævede overvindelse at købe mit første lyserøde(!) item (her:http://thecasualcliche.blogspot.dk/2014/02/pink-love.html)
  Men jeg er helt vild med det faktisk! Når været er så gråt og trist så må man jo få farverne andet steds fra 🙂
  På din fine og inspirerende collage er jeg ret vild med nummer 1&4!

  Må jeg forresten spørge hvor du laver dine collager?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Åh den er også fin, rigtig lækker farve!

   tusind tak, jeg laver mine collager i photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! 🙂

   Okay, det skal bestemt overvejes så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes denne trend er super fed!
  Jeg ville rigtig gerne hoppe med på den, hvis jeg havde pengene.
  Jeg ejer selv en lignende jakke fra Asos dog i hvid men den er jeg også super glad for!
  Jeg synes bestemt ikke det er en åndssvag trend! 😉
  Foresten så synes jeg rigtig godt om billedet.
  Kig endelig forbi min blog hvis du har lyst! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja der er nogle rigtig fede på asos faktisk !

   Jeg kiggger gerne forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne heller ikke helt se mig selv i lyserød og babyblå…. Men jeg er måske også ved at ombestemme mig!! Skal i hvert fald ind i Zara og se hvordan denne klæder mig:

  http://www.zara.com/dk/en/trf/blazers/coat-c566555p1731033.html

  De har også en gul en som er ret pæn……. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ufff den er også pæn, skynd dig ind og prøv den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  trenden er så fin og det kunne være man skulle investere i en af jakkerne, men linksene er kun ind til hjemmesiderne og kan ikke finde jakkerne derinde )))): synes specielt at nr. 6 er rigtig fin! hvor har du fundet den henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Smukke frakker –
  Når du skriver ‘Fall’, mener du så i virkeligheden ‘Spring’? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   selvføælgelig mener jeg spring, hhahaha 😀 tak for rettelsen, jeg er vist lidt træt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fed trend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karl Lagerfeld x Louis Nielsen