Remember

En uge tilbage

Så er jeg ved at have nået målet med Nupo. I hvertfald når vi snakker antal dage jeg skal være på den. I dag er der nemlig kun en uge tilbage – 6 dage for at være helt præcis. På mandag skal jeg vejes, måles og have min sidste samtale med nupos kostvejleder. Jeg er rigtig spændt på at se hvad der er sket, selvfølgelig vægten, men nok allermest hvad min fedtprocent og muskelmasse siger. Der skulle jo gerne være sket noget. 6 sølle dage tilbage, det er jo ingenting. MEN alligevel er det faktisk de her sidste dage der er de allerværste. Jeg tænker på mad hele tiden. Man skulle tro at når man er så få dage inden målet så skulle det være piece of cake. Men det kan jeg love jer for det ikke er.

De her sidste 6 dage giver jeg den lige lidt ekstra med træning også (har trænet 3-4 gange om ugen på nupo, og de sidste 4 måneder også) og træner derfor 5-6 gange i denne uge. Der skal sgu være sket noget når jeg skal vejes på mandag. Det er spændende fordi jeg ikke aner hvad jeg vejer nu og jeg har kun haft 3 dage i løbet af de 4 uger på nupo hvor jeg har spist lidt almindelig mad. Den ene dag var det en salat til frokost efter træning (med lidt kylling). Èn dag var det en grøntsagssuppe til aftensmad. Og den sidste dag var det en tyrkisk ret med kød til aftensmad. På disse dage har resten af dagen været ren nupo og mit kalorieindtag har på disse dage ikke oversteget 1500. Så, det burde virkelig være sket noget efter sådan en måned.

Nu glæder jeg mig til det er slut og jeg er begyndt at planlægge hvad mit første måltid skal være. Sådan hele dagen faktisk, hvad skal jeg starte med at spise fra jeg vågner. Ikke noget usundt selvfølgelig. Planen er, at jeg har tænkt mig, at fortælle lidt herinde også efter de her 4 uger, hvordan det går. Fordommen og frygten er jo, at man tager det hele på igen efter endt kur. Og det vil jeg gerne fortælle jer om også – altså hvis det kunne være interessant.

Nå, men 6 dage venner. 6 fucking dage og jeg er ved at æde min computer og alle mine medstuderende. Men jeg skal nok klare den. For det skal jeg jo, og ja, det kan jeg jo også.

Jeg ville bare lige tjekke ind med en lille status og jeg håber at jer der er igang med det samme, hænger i.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

14 kommentarer

 • Jeg har selv kørt Nupo-forløb (dog aldrig så lange som dine – giga respekt!) med stor effekt og tilfredshed og jeg ved, det kan være enormt hårdt. Og jeg har så IKKE trænet ved siden af! Jeg har fulgt alle dine Nupo-eventyr gennem årene og det har betydet VILDT meget at følge andre, der er på samme rejse, samt få deres råd og tips. For nogle år siden havde du også et Nupo-forløb, hvilket var det, der sparkede mig i gang, så jeg fik et større vægttab. 🙂 Det eneste minus jeg synes, der er ved Nupo, er simpelthen prisen! Jeg kører som regel på max 3-4 pulvere om dagen, hvilket er i underkanten, men det er alligevel dyrt nok. Jeg ved godt, man sparer på andre fødevarer, men alligevel … Dog går jeg altid efter deres tilbud og køber så lagre hjem. 🙂

  Jeg har en lille forespørgsel: Kunne det tænkes, du gad lave et indlæg om de forskellige Nupo-produkter? Jeg har selv testet på min blog, men det var kun barerne. Jeg har smagt alle deres pulvere og barer, men supperne har jeg f.eks. aldrig smagt. Det kunne være fedt med et indlæg, hvor man hørte din vurdering af de forskellige produkters smag og konsistens. 🙂

  Som altid mange hilsner til Ono fra de mange kattepiger (og fans!) herhjemme! 🙂

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og forresten – kunne du egentlig overveje at skrive hvornår på dagen du spiser hvilke produkter? Sådan om du spiser en bar til morgenmad og hvor lang tid der cirka går imellem hvert måltid? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig virkelig til at høre om resultaterne! Og hold op hvor er du altså sej 😀 Gi’ den en skalle de sidste 6 dage (ja, det er nemt nok at sige, når det ikke er mig) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er freakin fuckin sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Cecilie

  Nej hvor er det flot klaret ! Jeg er SÅ spændt på dine resultater og ikke mindst ugerne efter! Jeg er blevet inspireret og er selv sprunget ud i at afprøve nupo, dog ikke i samme grad som dig. Min familie er meget imod det på trods af det altså kun hedder morgenmad på nupo og ikke hele dagen, men jeg holder ved det og afprøver det nu. Faktisk modtog jeg min første pakke idag. Jeg er så spændt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Haha! Håber din computer og dine medstuderende klarer den 😀
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om, hvordan det går efterfølgende; om man tager det på igen, eller hvad der nu er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Virkelig stærkt gået, at du har holdt ud så længe!! Glæder mig til at se resultaterne! OG idéen med at opdatere bagefter er vildt god! Man hører så mange fordomme omkring Nupo, så det er vildt lækkert at følge din oplevelse med nupo!! Hang in there!! Og spis nu ikke din medstuderne hahahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Du nævner, at du skal træne 5-6 gange i denne uge og det gør mig nysgerrig omkring hvordan du træner. Løb, styrketræning, holdtræning i fitness el. lign? Hvordan vil dit træningsprogram se ud for en uge (evt. denne uge)? Sorry på forhånd, hvis du har besvaret et sådan spørgmål mange gange.

  Er spændt på resultatet og håber du selv vil være tilfreds med det. 🙂

  Mange venlige hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg har faktisk skrevet om træning i mit sidste nupo indlæg du kan læse 🙂

   Men denne uge:
   mandag: power toning
   Tirsdag: Power toning
   Onsdag: Stram op
   Torsdag: fri
   Fredag: H.I.T
   Lørdag: power toning
   Søndag: fri

   Udover det så går jeg en lang tur (6 km) om aftenen ca. 4 gange om ugen 🙂

   Jeg træner hold i fitness world, jeg kan ikke motivere mig selv til at komme op til fri træning! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Terese

   Jeg har læst det sidste indlæg om Nupo, men efter et tjek kan jeg godt se, at du skriver, at du træner på hold. 😀

   Men det lyder som et fedt træningsprogram og tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Held og lykke med de sidste 6 dage! Det bliver spændende at se, hvor meget der er sket på mandag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Er helt smadret af grin over “Nå, men 6 dage venner. 6 fucking dage og jeg er ved at æde min computer”.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  Endnu en gang må jeg bare sige du er skide sej! Glæder mig så meget til at høre om dit resultat! 🙂
  Jeg tror virkelig ikke selv jeg ville kunne klare, KUN at leve på nupo…. puuuha, så jeg tager bare viiiirkelig hatten af for dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remember