Nupo and workout

TAK

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

36 kommentarer

 • Sara

  Denne her video beviser jo bare hvorfor det er DIG der skal vinde den konkurrence. Du er altid så sød og rar overfor dine læsere, og netop i en konkurrence hvor det afhænger af læserne, synes jeg det er så sindssygt vigtigt at det er en der behandler læserne pænt, som vinder.
  Jeg må indrømme, at så længe Marie Jedig ikke vinder, så bliver jeg en anelse glad indeni, fordi hun netop har en ubehagelig tone overfor rigtig mange af hendes læsere, og jeg derfor glædes over at hun kun ligger på en 3. plads. MEN når det er sagt, så håber jeg inderligt at du vinder, for det er simpelthen så fortjent! Ingen tvivl om det, og derfor har jeg også været inde og stemme (på dig) hver dag indtil videre! 🙂
  .. Og så er du jo også den der bærer brillerne absolut bedst, hvilket vel er det konkurrencen i bund og grund handler om. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sød og smuk og stærk.
  Tak for at velkomme os i dit univers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Harry

  Du er simpelhen det sødeste væsen! Stemmer på dig hverdag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sød! Håber du vinder rejsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Grunden til at du har de bedste læsere, er fordi du har den bedste blog!
  Jeg elsker at læse om mode på vildekaniner og jeg elsker sillewho’s humoristiske og sarkastiske tilgang til tingene! MEN du har bare noget som jeg ikke finder på nogen anden blog. Jeg kan relatere til mange af de ting du skriver, og du virker simpelthen bare så sød. Du har mødt modgang, men har formået at vende det til noget positivt. Gennem den her blog føler jeg jo, at jeg har lært dig at kende, fordi du deler så mange personlige ting, på den gode måde!

  Jeg bor på Nørrebro, og jeg har tit tænkt på dig, når jeg går en tur på assistenskirkegården, eller træner i fw på Jagtvej, fordi jeg tænker at det kunne være så vildt fedt og random at rende ind i dig! Hvis jeg gør, så bliver jeg nødt til at invitere dig ud på en kop kaffe, og så må du endelig bare sige nej til din stalker-læser, hvis det er for mærkeligt, haha 😀
  Knus Stine

  Og jeg har selvfølgelig også stemt på dig igen i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Søde Stine..

   sikke en dejlig besked, TAK! Jeg siger skam ikke nej til en kop kaffe og jeg træner mest fw på jagtvej og bruger kirkegården meget, så mon ikke vi støder ind i hinanden snart! tusind tak for dine stemmer, de betyder alt for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina S

  Sød sød video, jeg synes at du om nogen fortjener den rejse, så har selvfølgelig stemt på dig ! Ikke kun fordi jeg synes du er den der gør det bedst på billederne, men også fordi man kan mærke på dig hvor meget du ønsker den rejse, og det er virkelig med god grund ! Husker at stemme på dig alle dage fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Carolina S.. Du er så sød.. jeg får simpelthen gåsehud over al den her støtte.. wow ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så! nu har jeg også stemt! På dig selvfølgelig 🙂
  Krydser fingre for dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min kæreste og jeg er lige gået fra hinanden, da vores langdistance ikke længere holdt.. Det første jeg tænkte da jeg kom hjem var at jeg skulle ind og læse dine indlæg om kærestesorg da de hjalp mig da jeg sidst gik igennem dette, på samme tid som dig. Bare det at føle at andre har stået i denne situation og man ikke er alene i verden men den følelse.
  Det jeg ville frem til var faktisk at jeg har stemt flere gange nu, for du fortjener om nogen den rejse! Bliv endelig ved med at poste på instagram, blog, facebook osv, hver dag, så jeg husker at stemme hver eneste dag!
  Du er et fantastisk menneske og forbillede og jeg elsker din måde at være og skrive på, og jeg ønsker dig alt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Kristine

  Du SKAL bare vinde Line. Det skal du virkelig. Jeg stemmer på dig hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   <3 <3 <3 jeg vil SÅÅÅÅ gerne vinde, mere end noget andet. SÅ TAK :)!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg elsker din personlighed som strømmer ud gennem videoen. Og din kommentar om Ono var <3 😀 du fortjener at vinde da jeg kender langdistance følelsen fuldt ud. Min kæreste boede i Jylland i 2 år og pengene var små så vi så hinanden 1 gang om måneden. Ufatteligt hårdt, så håber du vinder så du kan få kysset på din prins i Frankrig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sød altså 🙂 Man får sgu sådan lyst til at kramme dig, når du sidder dér, og siger så mange pæne ting. Håber du fik varmen, for det gjorde jeg uden tvivl efter at ha’ set din dejlige video.

  Og ja, jeg indrømmer også blankt at jeg er helt ligeglad med at vinde noget selv, men jeg håber så inderligt at du går hen og vinder – for den rejse betyder uden tvivl mere for dig, end for de andre – og så er den bare ikke længere for mig. Selvfølgelig skal du på kærlighedsferie med din dejlige kæreste – I fortjener da helt sikkert at kunne kysse hinanden godnat og godmorgen – og ikke sidde uforløst bag en skærm i hvert sit land hver dag.

  Jeg krydser alt jeg har – og stemmer videre :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ihhhhhhhhh MulleF… Tak tak tak tak..!!! du er skøn! og din kommentar er fantastisk. Mange tusind tak <3 Ps. dine pølsehorn fra instagram har været det eneste jeg har haft lyst til HELE dagen i dag.. åhhh gud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anytime 🙂 <3

   … Ja jeg kunne godt se at din veninde lige fik dig tagget, så du også kunne få cravings. Men de er altså også gode. Kan være du, når du engang er færdig med din nupo-kur, skulle bage nogle. Og så måske fryse en del af dem, så din kur ikke ender med at være forgæves 😀

   Knus til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  du er bare så nuttet og dejlig at se og høre på !!!!!!!! du er (og har været i tre-fire år) min all-time favorit blogger, for du er så fantastisk personlig og inspirerende på helt vildt mange måder !!!!! ønsker dig SÅ meget held og lykke med den konkurrence, du er den eneste der fortjener at vinde !!!!!! og pleeeease lav video indlæg lidt oftere du så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad hele vejen igennem din video og smilede. Du fortjener simpelthen den rejse om nogen anden! Jeg håber af hele mit hjerte at du vinder den, for du kan tro jeg gør mit for at få det til at ske! Jeg er endda skide ligeglad med selv at vinde et par briller – ville nok se om jeg ikke kunne forære min mor brillerne i stedet for mig, hvis det er muligt 😛 Men pointen er, at jeg kun gør det her for din skyld for du skal skal skal skal SKAL ned og holde romantisk ferie med din kæreste! Basta bum. Nu fik jeg vidst også sagt rigeligt. Tak for at køre verdens bedste blog med verdens bedste blogger! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Marie

  Jeg er lige begyndt at læse din blog, fandt den faktisk lige i det jeg skulle til at stemme på en af de andre dygtige bloggere, men så fik du altså min stemme i stedet 🙂 Held og lykke med det, stemmer på dig hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh du er sød!
  Jeg har stemt på dig, fordi jeg synes du fortjener at vinde rejsen.
  Jeg er bestemt også fast læser hos både Amalie, Sille og Marie, men jeg synes bare der er noget mere reelt ved dig, når det gælder den her konkurrence. Så håber virkelig du vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Du er bare så sød og sympatisk at se og høre på. Jeg orker aldrig at stemme i nogle af de konkurrencer, men lige i denne stemmer jeg på dig hver eneste dag. Jeg krydser mine fingre for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jeg er så rørt.. det er lykkelige dage.. TAK 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Selvfølgelig fortjener du den rejse! Jeg kommenterer sjældent, men du er helt klart en af de dygtigste bloggere overhovedet! Dine indlæg er personlige på en speciel måde og dit sprog er utrolig fantasifuldt og inspirerende.
  Håber meget på du vinder og stemmer selvfølgelig, for at hjælpe dig på vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   eiiihjjj mange tak altså.. mit hjerte er så fyldt af glæde lige nu 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  denne video understreger bare, hvor meget du fortjener at vinde! det gør mig endnu mere glad for at jeg har stemt på dig (flere gange). jeg håber virkelig du vinder, så du kan komme ned og besøge din kære mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, flest stemmer pt. Har lige fået dig op på 35,06%! \o/

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Søde Line, jeg stemmer på dig hver dag! Du fortjener at vinde den rejse så meget! Nok har du Danmarks bedste læsere, men vi har samtidig glæden af at læse Danmarks bedste blog! Tak fordi du er dig og fortsæt det gode arbejde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Du er den bedste blogger i hele verden – tak !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupo and workout