TAK

Party. Party. Party.

nelly1

First Look:   1. here     2. here     3. here     4. here     Second Look:    1. here    2. here    3. here    4. here

Sponsoreret 

Ovenstående collage er 2 simple, men stadig fine og festlike looks. Faktisk så skal jeg til noget lidt speciel gallafest something og bestilte kjolen fra første look, men da den kom var den desværre for stor og måtte ryge retur. Jeg har endnu ikke fået svar på om de har modtaget den, og før jeg får pengene igen bestiller jeg ikke en ny. Men jeg synes det er rigtig fint med opsat hår, røde læber og en glimtrende kjole, virkelig fint og festligt men uden at være for meget. Jeg kan ikke lide at føle mig overdressed til en fest, ja, vel lige så lidt som jeg kan lide at føle mig underdressed. Men altså, begge looks kunne jeg sagtens finde på at iføre mig, måske lige bortset fra handskerne, men ellers. Jeg synes generelt at Nelly har en helt sindssyg blandet kjolekollektion. Nogle af kjolerne er slet ikke mig og andre synes jeg er helt fantastiske, så når jeg skal kigge nelly igennem for kjoler kræver det altid med lidt tid og tålmodighed. Alle items er fra Nelly og der er links under collagen.

Det blev et lidt sent aftenindlæg. Kig med ind i morgen aften hvor jeg udgiver et mere personligt indlæg. Sov sødt, eller fest vildt, på denne kolde fredag aften.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

2 kommentarer

  • sort er så ensomt og elegant. som et kunstværk der nægter at tale til andre end dig. røde læber er også et fint fint smykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Line Sofie! Hvor jeg dog bare elsker at se den stigende grad af indlæg på din blog lige for tiden. Jeg har efter hånden fuldt dig i nogle år- også dengang du var sammen med P. Jeg har derfor kunne mærke, at du var trappet lidt ned på indlæg i forhold til da jeg begyndte at følge dig, hvilket har været noget så sørgeligt for mig! Derfor håber jeg at du fortsætter med din stigning af indlæg, da du jo altså bare har en pisselækker blog. Varme tanker

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK