I really need your help

Nupo and workout

workourHer kommer så det indlæg jeg lovede jer igår, nemlig en update på min nupo samt træning når man er på denne kur. Jeg har været på nupo i 14 dage nu, så det betyder jeg kun har halvdelen igen og jeg glæder mig sindssygt. Jeg kan mærke stor forskel men mål og vejning kan jeg først fortælle om, om 14 dage. Dette indlæg skal bruges på at fortælle om den kur jeg er på, min træning og hvordan dette er når man er på nupo.

Først vil jeg fortælle at jeg er på ren nupo, dvs. intet almindeligt mad, intet frugt eller grønt. De af jer der følger mig på instagram (linesofiegyldholm) har dog set at jeg en enkelt eftermiddag efter træning spiste en salat til frokost og ellers nupo resten af dagen. Jeg drikker 6 pulver fra de store æsker på billedet og der kan man mikse som man vil mellem supperne og shakesene. Det hårdeste ved kuren er at man ikke får noget at tygge på, for mig i hvertfald, så derfor spiser jeg en meal replacementbar de dage jeg også træner. For det første fordi det giver mig lidt at tygge på og min mave lidt at arbejde med, men også bare fordi at når man træner så hårdt som jeg gør, eller så meget, så er det virkelig hårdt på en kur som nupo.

Jeg har hørt rigtig mange sige at de får mere energi på nupo også til deres træning, men sådan er det altså slet ikke for mig. Jeg bliver hurtigere forpustet og mine muskler er mere trætte. Netop derfor drikker jeg enten en færdigshake eller spiser en bar. Det giver ikke meget mere i kalorier, men til gengæld mere protein og energi til træning.

Det er hårdt at være på nupokur, ingen tvivl om det, men det er den nemmeste kur jeg har prøvet. Nem på den måde, at man ikke skal tænke over at lave mad, handle ind, veje af, tælle kalorier osv. Man ved at man skal have 6 breve om dagen, får man det, jamen så taber man sig, samt får alt det vigtige for at kroppen kan fungere. Dvs. alle vitaminer, mineraler og alt andet. Det første stykke tid døjede jeg med hovedpine, men det gik væk på dag 4. Derudover fryser jeg lidt mere end normalt (altså oveni det er pissehamrende koldt) men ellers så har jeg ikke mærket det store. Aftenener er klart de sværeste at komme igennem, ift. at have lyst til mad. Men at vågne om morgenen og have klaret endnu en dag er en fantastisk følelse.

Jeg trænede på et tidspunkt 5 gange træning om ugen, jeg træner på hold i fitnessworld og det er altså højintensive hold. Det har jeg skåret ned nu til 3-4 gange om ugen da jeg simpelthen tror det er bedst for min krop på en så lavkaloriediæt som nupo. Det er jo smag og behag, men det er sådan jeg har valgt at gøre det. Når jeg stopper på nupo og fortsætter sund livsstil vil jeg gerne op på de 5 gange om ugen igen, da jeg er rigtig trænet efterhånden og sagtens kan klare det.

Hvis I overvejer nupo så husk også at drik rigeligt med vand. Og jeg mener altså 2-3 liter om dagen udover nupo. For nogen kan dette være rigtig svært, for det første fordi de måske ikke er vant til at få så meget væske, men også fordi at man på nupo næsten kun indtager væske og det derfor føles som om man ikke laver andet end at drikke. Det betyder også at man tisser rigtig meget og det kan altså være røvirriterende.

Jeg er rigtig glad for kuren og er nu så langt inde at jeg ikke længere kan være ‘tæt på at falde i’. Halvdelen af tiden er gået og jeg kan se store resultater (som jeg nok skal fortælle om til slut).

Har I nogen spørgsmål? Så er I hvertfald velkomne til at skrive her, eller på mail, hvor jeg vil besvare så godt og hurtigt jeg kan.

Derudover vil jeg sige at der senere kommer en videoblog fordi jeres kommentarer og stemmer på mig i konkurrencen har rørt mig enormt. Jeg måtte lave en videoblog. Jeg er meget rørt og glad, så videoblog kommer senere.

Jer der er på nupo eller sund livsstil eller på anden måde kæmper. Hæng i, det er så sejt gået!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

21 kommentarer

 • Bente

  Jeg har længe været misfornøjet over min vægt, så nu er jeg også begyndt på en full-on nupo kur for endelig, at tabe de unødvendige kilo. Det er lidt af en omvæltning må jeg sige, at gå fra traditionel mad til en nupo diæt, men jeg føler allerede det hjælper. I starten vidste jeg slet ikke at der var så meget variation inden for nupo-pulver, men jeg har fundet et godt sted, hvor der tit er tilbud på nupo-pulver.

  http://www.med24.dk/slankeprodukter/nupo/index.php/cPath/58_190

  Hvis nogle skulle være interesserede I at starte på deres egen nupo kur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg er også begyndt at erstatte et måltid med en nupo bar, men ved ikke rigtig om jeg gør det rigtigt?
  Altså kan man godt fx til frokost spise en nupobar og så spise sund aftensmad osv? Eller virker det ikke sådan? Har forstået det sådan at spise man 1 nupobar har man erstatter det måltid 🙂 håber du vil svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej Nana.. Det har du forstået helt korrekt. Du kan sagtens spise helt almindeligt, og så bare erstatte et enkelt måltid med en bar :)! Så fortsæt du bare med det. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg spiser fast en Nupobar til frokost hver dag! Jeg ved desværre ikke hvad det egentlig er jeg putter i munden, så måske kunne du fortælle mig lidt om det? 🙂 Nogle af mine veninder siger at det er ligesom at sidde og spise en Marsbar, men er det virkelig det? Håber du kan hjælpe mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige begyndt på en nupo/nutrilett-kur i dag. Jeg går nemlig til fys og må desværre ikke dyrke andet motion end de små øvelser hun giver mig. Nu har jeg simpelthen ramt toppen af hvad jeg kan holde ud i forhold til min vægtkurve.
  Jeg har tidligere været på iforms kostdagbog og fik store resultater af det, men det er hård og kontant kcal-regnskab og jeg kan bare mærke, at jeg bliver lidt småtosset i hovedet, hvis jeg hele tiden skal tænke på mad. Det kommer jeg sikkert også til nu, men som du skriver, så er det nemt, fordi der ikke er noget der skal vejes og stilles til debat. Man skal bare have de der 6 breve om dagen.
  Det er godt at læse om hvordan du klarer det – godt nok træner du også, men så har jeg i hvert fald INGEN undskyldning nu når jeg ikke træner.
  Jeg er i tvivl om hvorvidt jeg også skal spise frugt og grønt på de svære dage, eller om jeg skal klemme ballerne sammen på det punkt og bare holde ud.
  Hvad er dine erfaringer her?

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Maja.

   Først og fremmest hvor er det sejt du går igang, det er ikke nemt og det første stykke tid bliver man syg i hovedet af det, men det virker jo som om du godt kender til at skulle tabe sig, og JA, man tænker på mad, RIGTIG meget. Jeg synes sagtens du kan spise lidt frugt/grønt på svære dage. Evt kan du jo 2-3 gange om ugen spise noget grønt samt kylling eller andet sundt til aften. Du kommer stadig til at tabe dig meget, men det gør det nok nemmere at holde ud? Du kan også gøre det at du supplerer de 6 breve med en meal replacement bar (her kan jeg anbefale mint og vil lige sige de har tilbud i føtex hele januar på barerne for 10 kr. stk. så det er sidste dag i dag) eller deres færdigshakes. De smager meget bedre end pulveret og føles mere ‘rigtigt og syndigt’.

   Jeg har engang brugt frugt under nupo, men jeg har irriteret tyktarm (fedt!) og bliver simpelthen så oppustet af frugt + nupo af en eller anden grund, så jeg stoppede. Engang imellem spiser jeg en figenstang, de har 80 kcal stykket, er lidt sligtagtige og man får lidt frugt samt sat gang i maven. De er heller ikke tilsat andet, så hvis du kan lide dem kan jeg også anbefale det.

   Noget der har hjulpet mig meget er pepsi max eller noget lidt ‘lækkert’ at drikke som føles som ens ‘belønning’. Du skal nok tabe dig selvom du ikke træner, andet er ikke muligt, hvis du har mulighed for det, og ikke allerede gør det, vil jeg anbefale dig nogle lange gåture 4 gange om ugen, det gør en kæmpe forskel 🙂

   Skriv endelig hvis der er andet, det er ikke en sjov kur, men den er NEM og man ser hurtigt resultater. Så hæng i, det første stykke tid er den værste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for dit hurtige svar – jeg er imponeret! 😉

   Jeg har faktisk lige været i Føtex for at supplere op – så det var sjovt du nævnte det.

   Jeg tror det må blive noget med at prøve sig frem til hvad der virker – og så klappe mig selv på skulderen for alle de “rene” nupodage jeg kan klare.

   Noget jeg også synes er lidt svært, er at spise/drikke det i offenligheden. Fx i min klasse på studiet. En bar er okay, men hvornår skal man lige “shake”? Og så står man der og drikker det med sin slankekur til skue for alt og alle. Det synes jeg er dybt grænseoverskridende. Hvad gør du ved det?

   Jeg håber jeg må bruge dig som sparringspartner gennem hele forløbet, for selv om jeg har været igennem et vægttab før, så kan jeg mærke, at det er sværere her 2. gang – fordi jeg ved hvor hårdt det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Mht offentligheden drikker jeg aldrig brev shakes, altså dem man ryster med vand (og skal have 6 af om dagen). Jeg spiser enten bar eller drikker færdigshakes. I starten var jeg også lidt flov over det, eller flov er måske ikke ordet, men utilpas, men så tænkte jeg egentlig at det var skide åndssvagt og så drak og spiste jeg det i klassen alligevel. Jeg fik lov at spise min bar eller drikke min ‘færdigshake’ i fred, hvis nogen spurgte så var det jo bare en ‘let og hurtig’ frokost, og du behøver jo ikke gå i detaljer med dit vægttabsforløb. Du kan evt også bare sige at det smager skidegodt og er et godt alternativ til madpakken når nu det skal gå lidt stærkt.

   De fleste på mit hold vidste godt om projektet så det gjorde det noget nemmere i hvertfald 🙂 Men jeg forstår godt du ikke gider reklamere med det!

   Du er velkommen til at sparre med mig, jeg vil hellere end gerne hjælpe og høre hvordan det går, det er også fedt for mig jo 🙂 Så det kan du altid gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • To be honest – jeg har fundet mig selv stå inde på et toilet og shake, fordi jeg syntes det var så pinligt. Men nu har jeg fundet på noget smart. Jeg shaker hjemmefra og hælder det på en vandflaske – så virker det ikke så “flashy”. Bare et lille tip til andre som måske også synes det er lidt grænseoverskridende. Der ér jo dage, hvor man er på farten hele dagen, og så går det bare ikke med kun barer.

   Jeg har besluttet mig for, at udskyde min nupostart til på mandag. Så har jeg lige et par dage til at forberede mig mentalt. Men så er jeg også GAME ON!

   Hvad bruger du som motivationsfaktor ud over de faldende tal på vægten?

   http://majahoejgaard.blogspot.dk/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej! Vil bare lige slutte mig til og give et tip mht. shakes i offentligheden. Jeg blander mine hjemmefra og hælder dem i cultura drikkeyogurt-flasker, som jeg har rengjort! På den måde opnår jeg ingen spørgsmål eller flovhed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   smart 🙂 tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt indlæg! Jeg har selv været meget skeptisk omkring Nupo og særligt når en stor blogger advokerer for at bruge det som slankekur. Dog vil jeg nu sige, at din faglighed omkring emnet virkelig imponerer mig. Du har sat dig ind i tingene, har en diætist på og mærker efter i din krop. Jeg ville aldrig selv erstatte rigtig mad med breve, shakes og barer på den måde, men jeg har stor respekt for individuelle valg og særligt i forhold til sundhed – hvad der virker for mig, virker ikke for dig og omvendt. Det er utrolig vigtigt at man hver især finder den måde der virker for én selv og lytter til sin krop undervejs, Det er jo trods alt dig selv der skal leve i den og ikke andre 😉

  Spændende at høre om Nupo og træning, hvilket jeg slet ikke troede kunne forenes, men det lader jo til at køre fint for dig. Elementet af kontrol og given slip kan jeg godt følge dig i, der er ikke så mange valg når man striks følger én måde at spise på og det kan være befriende på en måde? Nu har du jo heller ikke tænkt dig at leve sådan her de næste 10 år, så som en kickstart eller en slutspurt begynder jeg nu faktisk at synes Nupo kan være et udemærket alternativ.

  Tak for et rigtig godt indlæg og gode tanker der udfordrede mine 🙂

  Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  HOLD NU K*** ! Du er så skide sej sødeste Line-Sofie!

  Jeg er godt nok stolt af dig! Du er stærk!
  Jeg ved ikke hvad jeg mere skal sige….

  JO…. du vinder den brillekonkurrence! Hurraaaa 🙂

  Fortsæt det seje trænings- og nupo forløb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • leonora

  Jeg har aldrig forstået nupo
  man fylder sig med et produkt der stort set kun består af afføringmidler og sødemidler det da ulækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fedt fedt indlæg! Jeg synes virkelig, at du er en helt unik og fantastisk blogger – Du er en blogger lige efter mit hjerte! Mode, masser af personlighed og et fandens godt udseende! Jeg elsker hvordan din blog er så åben, og du deler så mange ting! Specielt på fitness/vægttab fronten, der bliver de små hænder klasket sammen hjemme ved mig! Man kan virkelig relaterer til dig! Synes virkelig du gør et fedt stykke arbejde, og igen elsker jeg hvor personlig din blog er!
  Og så er din kat bare for dejlig! :*

  Jeg stemmer igen idag! Krydser fingre for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det bare godt gået, Line Sofie! Jeg ville lige høre dig, om der er nogle af nupo produkterne som man skal holde sig langt fra? Spiser selv barerne og synes især chokolade/mint og karamel er mega gode, men til gengæld var den med jordbær ret kvalm.
  Prøver i øvrigt at huske at stemme på dig hver dag, håber sådan du vinder, det fortjener du virkelig 🙂
  Rigtig god dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak for dine stemmer Charlotte, de betyder alt for mig! Virkelig!

   Mht nupo så er det jo en smagssag, MEN jeg kan ikke FORDRAGE den med jordbær (pulveret). Af supperne er der ikke nogen af dem jeg ikke kan spise, men den med kokos/karry er rigtig kedelig og smagsløs. Den ser vildt lækker ud og DUFTER fantastisk.. men smagen er virkelig.. ingenting!

   Til gengæld kan jeg VIRKELIG anbefale cafe latte og banan/vanille færdigshake. De smager HIMMELSK. Specielt hvis du lige putter dem i fryseren i 30-40 minutter inden du drikker den (når de i forvejen også står i køleskab). Så er det som en iskold milkshake og det føles helt syndigt. Mintbaren er klart min favorit over dem alle, men du skulle tage at prøve den nye crunch også, det er lækkert der er lidt knas. Hvis du er til lakrids så skal du næsten også smage den nye bar med lakrids/chokolade. men igen, det er en smagssag. Det er bare min mening:)

   Uh og har du ikke prøvet spicy thai chicken suppen, så er det den suværent bedste, spørger du mig :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt at du deler så meget med os! Jeg har først lige fået øjnene op for Nupo-barerne for nylig, og jeg er virkelig positivt overrasket. Så jeg joiner dig lige så stille 😉 Er dog ikke helt med på træningsfronten, men det kommer (måske). Haha. Hvilken er egentlig din favorit er barerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Fedt fedt fedt.. og sejt du joiner lidt.. min favorit bar af meal replacement er UDEN tvivl mint baren.. den er FANTASTISK! Der er kommet en ny der hedder ‘crunch’, det må være den næstbedste 🙂 Af snackbarerne er det klar cranberry der er den bedste. !! Hvad er din favorit?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har kun smagt mint, chokolade og karamel, og jeg må sige at mintbaren virkelig er en favorit! De havde dem i min Netto til en 10’er for nogle dage siden, så jeg skulle jo lige teste 😉 Har derudover prøvet jordbærshaken (den som pulver), og den er jeg ikke heeelt fan af. Men jeg prøvede at blende den sammen med en frossen banan, og det hjalp lidt 🙂 Tænkte jeg godt kunne tillade mig det, når jeg alligevel ikke var på en striks nupo-kur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Du.er.så.sej!!!

  Jeg glæææææder mig som et lille barn til de 14 dage er gået. Billeder, tal og det hele.. Åhh gud det bliver skønt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I really need your help