Get the look

Når man starter noget nyt

IMG_4178

IMG_4179Jeg elsker bare de her to billeder af mig fra første skoledag. Det er ligesom om det illustrere helt perfekt hvordan det er at starte på ny skole, nyt job eller noget andet nyt. Vi har forventningens glæde, man kan næsten ikke være i kroppen, og så kommer man ligesom igang. Jeg starter på nyt uddannelsessted på mandag. Ikke ny uddannelse men blot adressen har ændret sig. Jeg har læst uddannelsen et år på en skole og er nu blevet overflyttet til en anden. Det betyder at jeg skal starte på et nyt hold, med nye mennesker, undervisere osv. Jeg glæder mig helt sindssygt til at møde dem, men det kommer også til at kræve en del når de allesammen har kendt hinanden et år i forvejen og man så er den nye pige i klassen. Men det skal nok gå altsammen, jeg glæder mig i hvertfald helt vildt. Jeg har allerede talt med nogen af dem, og kom med i klassens facebookgruppe hvor jeg hurtigt blev budt varmt velkommen. Endda viste det sig også at et par stykker har fulgt med herinde, så det er da rigtig spændende. Indtil på mandag vil jeg nyde min lille miniferie. Der kommer et nupoindlæg senere til de interesserede. Til jer andre, hav en fantastisk dag.

I love these two pictures from when I was little. This is basically how I feel every time I start a new school or job or something else. At first you have the crazy excitement, and then you realize that its ‘just’ school. But actually I have to start a new school on monday and I am really excited to meet everyone, and see the new place. Its gonna be great, I can just feel it. Until then, I will enjoy my little ‘mini vacation’ this week. Tune in later, for an update on Nupo, otherwise have an awesome day!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

8 kommentarer

 • Sara

  Det skal nok gå rigtig godt, det er jeg sikker på. 🙂

  Ps. Jeg har husket at smide en stemme på dig i dag, og jeg har netop beordret min kæreste til også at gå ind og stemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Line.
  På lørdag ville jeg prøve at lave den gulerodskage, som du har lavet. Jeg ville bare lige høre, om du ved hvor mang personer den ca. går til ? 🙂
  Kh Thea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   UHa den er svær.. det er en ret stor kage.. 7 i hvertfald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie.

  Jeg har selv lige besluttet mig for, at der skal ske noget helt nyt i mit liv – et studieskift. At tage det valg, er fantastisk! Men det er alt det praktiske med at finde et job og ikke at fortælle det til mine “gamle” studiekammerater der er hårdt, synes jeg. Jeg glæder mig bare til jeg har fundet min plads det nye sted.

  Held og lykke!

  Ps. vil du evt checke min blog ud og overveje om du vil linke til den fra din side?

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hvad er det, du læser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad læser du :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Uh, det prøvede jeg også for et år siden. Jeg blev også meldt ind i deres facebookgruppe et par dage før og præsenterede mig selv. Første skoledag var lidt speciel – mest fordi jeg var voksen og nervøs. Men de var alle sammen så søde. Nu her, et år efter, har jeg fået nogle veninder for livet.
  Rigtig meget held og lykke det nye sted, Line. Det skal nok blive en god oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look